OB AC Horsens
LØRDAG DEN 29. JULI KL. 16:00
EWII Park

Landskamp i DFF regi

15.06.2017 - 30.07.2017

Sted: Telia Parken, København

Hermed information om billetsalget til VM-kval.kampen mod Polen som Danmark møder på vejen mod Rusland i den smækker-lækre go-east gruppe.... der er på nuværende tidspunkt solgt ca. 20.000 billetter, hvorfor I bedes respektere deadlines, da der er rift om billetterne.

Nærmere informationer følger omkring billetudlevering (sted, tidsrum), når vi nærmer os kampen. Faktura tilsendes efter samlet opsamling af kampen.

Vi forventer, at deltagerne er AKTIVE. Stemningstribunen er for DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe - synligt og ikke mindst vokalt. Hvis I ønsker siddepladser eller børne/pensionistbilletter, så er I ikke det rette sted - disse kan til andre tribuner erhverves via DBUs  billetsalg.

Det er muligt via DBUs hjemmeside at tilkøbe bustransport fra flere jyske byer samt Odense: https://billetsalg.dbu.dk/index/chooseprice/showid/154302/type/1? - ellers se herunder

Kravene, til de der deltager, er de samme som altid. Man skal være indforstået med at deltage i stemningsarbejdet. Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Vi forventer selvfølgelig at jeres medlemmer er bekendte m. disse regler samt de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri/pyroteknik/røg, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen o.s.v.). Overtrædes disse regler og tager gruppen ikke ansvar for deres deltagere, så vil det medføre at man fremadrettet ikke kan købe billetter gennem os.

Vi stiller ikke krav til alder for deltagelse, men gør opmærksom på at det er en stemningstribune, man skal være indforstået med at man står op og er aktive deltagere, der ønsker at skabe stemning. Vi udviser derfor ikke særlige hensyn til børnefamilier eller folk der sidder passivt på deres bagdel - dertil findes der en børnetribune samt ordinært salg til kampene.

Skulle vi få udsolgt på afsnittet fordels billetterne under hensyntagen til de fanklubber, der har været mest aktive i det forløbne år, men naturligvis så alle fanklubber får mulighed for at deltage.

Kontakt DFF: Lars 20641476 eller lars.j.r.helms@gmail.com
Forvent privat kørsel til Telia Parken

Landskamp i DFF regi

15.06.2017 - 30.07.2017

Kamp: Danmark - Polen Dato/tid: Fredag d. 01. september kl. 20:45 Sted: Parken, KBH Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2) Bindende deadline: Søndag d. 30/07

Sammen om en god oplevelse

16.07.2017 - 31.12.2017

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: