AC Horsens FC København
FREDAG DEN 27. APRIL KL. 19:00
CASA Arena Horsens

Nyt fra DFF

11.06.2018 - 31.12.2018

Sted: Udebanestadions

Der er løbende blevet set på specifikke emner som fx visitering, men i år kaster DFF sig ud i at fokusere på udebaneforholdene. Fans der tager med på udebane er ofte de mest loyale, men ringe faciliteter og vilkår kan hurtigt skræmme selv de mest trofaste væk, hvilket ikke blot påvirker stemningen, opbakningen til det gæstende hold, men også kan få en meget negativ påvirkning på tilskuertallene generelt. Der skal ikke mange dårlige oplevelser til før selv de mest trofaste siger fra.

 

DFF har derfor besluttet at tage pulsen langt mere målrettet på de mange rejsende fans. Hvordan oplever de informationsniveauet, modtagelse, faciliteter, mm.? Er der steder hvor DFF bør gå i dialog med klubberne på de rejsende fans vegne? Er der steder der skiller sig negativt eller positivt ud?

 

I denne uge lancerer DFF derfor ”DFF Udebaneundersøgelse 2017/18”. Med et simpelt spørgeskema tager vi pulsen på fansene, lader dem komme til orde, og ser frem til at se hvordan vi med dette simple redskab kan gå i dialog med klubberne og ikke mindst Divisionsforeningen om fair vilkår for alle fans på udebane. Undersøgelsen omfatter Superliga, såvel som 1.-2. division samt DBU Pokalen.

 

I slutningen af sæsonen vil DFF samle op på de mange svar, og kåre henholdsvis det bedste og værste stadion i forhold til Good Hosting.

 

Vi håber derfor at du vil gå ind og udfylde spørgeskemaet, dele det med dine venner og gøre det hver gang du har været på udebane.
https://da.surveymonkey.com/r/udebaneDFF

AC Horsens - FC København

24.04.2018 - 27.04.2018

Mesterskabsslutspil: Kom og støt AC Horsens mod FC København

Nyt fra DFF

11.06.2018 - 31.12.2018

Danske Fodbold Fanklubber tager temperaturen på udebaneforholdene.

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: