Landskamp i DFF regi

18.04.2019 - 17.05.2019

Sted: Telia Parken, København

Hermed information om billetsalget til EM-kval.kampene mod Irland og Georgien som Danmark møder på vejen mod EM. Modsat tidligere har vi denne gang fået billetter både til stemningstribunen B4 og langsiden på C14. Billetfordeligen er således at vi har 2/3 af vores billetter til stemningstribunen og 1/3 til siddetribunen. Ved bestilling angiv derfor hvilken afsnit I ønsker billet til. Det er muligt at splitte jeres ønsker op.

Da der er stor rift om billetterne henstiller vi til at I vender hurtigt retur med jeres ønsker.
B-tribunen er udsolgt til kampen mod Irland, men vi har stadig billetter reserveret til jer (Medlemmer af DFF - krav her medlemskab af DGF)

Nærmere informationer følger omkring billetudlevering (sted, tidsrum), når vi nærmer os kampen. Faktura tilsendes efter samlet opsamling af kampen.

Vi forventer, at deltagerne på stemningstribunen er AKTIVE. Stemningstribunen er for DFF-medlemmer som vil være med til at skabe en fænomenal kulisse til Danmarks landsholdskampe - synligt og ikke mindst vokalt. Hvis I ønsker siddepladser så angiv venligst dette i bestillingen.

Kravene, til de der deltager, er de samme som altid. Man skal være indforstået med at deltage i stemningsarbejdet, hvis man står på stemningstribunen. Da det er landsholdet, vi er der for at bakke op, så skal man også huske at lægge sine klubsymboler/trøjer derhjemme. Vi forventer selvfølgelig at jeres medlemmer er bekendte m. disse regler samt de vante regler for et fodboldpublikum (altså vi vil ikke se fyrværkeri/pyroteknik/røg, kasten med ting/øl, voldelig/racistisk adfærd, løben på banen o.s.v.). Overtrædes disse regler og tager gruppen ikke ansvar for deres deltagere, så vil det medføre at man fremadrettet ikke kan købe billetter gennem os.

Vi stiller ikke krav til alder for deltagelse, men gør opmærksom på at de der er på stemningstribunen, så man skal være indforstået med at man står op og er aktive deltagere, der ønsker at skabe stemning. Er man ikke indforstået med dette, henstiller vi til at billetterne til C-tribunen vælges.

Skulle vi få udsolgt på afsnittet fordels billetterne under hensyntagen til de fanklubber, der har været mest aktive i de forløbne år, men naturligvis så alle fanklubber får mulighed for at deltage. Vi vil ligeledes forsøge at fordele billetterne til B og C tribunen efter jeres ønsker, såfremt vi oplever problemer i denne forbindelse vil vi kontakte de berørte fanklubber direkte.

Kontakt DFF: Lars 20641476 eller lars.j.r.helms@gmail.com
Forvent privat kørsel til Telia Parken

AC Horsens - SønderjyskE

15.04.2019 - 21.04.2019

Kom og støt AC Horsens mod SønderjyskE

Landskamp i DFF regi

18.04.2019 - 17.05.2019

Kamp: Danmark - Irland Dato/tid: Fredag d. 7. Juni kl. 20.45 Sted: Parken, KBH Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2) Bindende deadline: Onsdag d. 15/05 2019 Kamp: Danmark - Georgien Dato/tid: Mandag d. 10. Juni kl. 20.45 Sted: Parken, KBH Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2) Bindende deadline: Fredag d. 17/05 2019

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: