AGF AC Horsens
SØNDAG DEN 28. APRIL KL. 14:00
Ceres Park
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

AaB - AC Horsens

 Besvar Besvar Side  12>
Forfatter
Lars Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 01 August 2012
Status: Offline
Point: 834
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Lars Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: AaB - AC Horsens
    Sendt: 08 April 2018 kl. 09:29
Til top
Lars Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 01 August 2012
Status: Offline
Point: 834
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Lars Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 April 2018 kl. 09:17
Så gælder det senere i dag udekampen i mesterskabsslutspillet mod AaB.

Begge hold blev ramt af store nederlag,men umiddelbart synes AaB mest ramt,der også måtte se sig slået ud af pokalen.
Kampen er et direkte opgør om top5.
Der sendes en bus af sted, så supporten er på plads.
Til dem der ikke kan være der live, kan se kampen i klubhuset fra kl. 13:30

De gule fra Østjylland, vi kæmper så hårdt som ingen andre kan.

Vi ses!  
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2136
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 April 2018 kl. 16:03
Hold da fast en gang nosse- og talentløs fodbold, vi leverer i dag ... Der var alle muligheder for at slå et modløst og demoraliseret AaB-hold i dag, men i stedet for at gribe muligheden, laller vi rundt, som var det en sommerkamp.

Svært at se, hvordan vi skal få så meget som ét point i "mesterskabsspillet" med dét spil og dén indstilling.

Vi er gået fra at være knivskarpe på dødbolde til at indkassere mere end vi scorer på dén konto - igen i dag, hvor vores spillere vel i snit er et halvt hoved højere end deres, går det kraftedme galt.

Det efterlader os uden chance for at få point, for i åbent spil kan vi intet - Drost har et skud lige på målmanden, det er vel det.

Borring ligner en træt gammel mand - han har slet, slet ikke været den forstærkning, vi havde drømt om - Drost og Finnbogason får stort set intet ud af det, Frantsen virker bange for at slå indlæg og Hansson er og bliver håbløs.

Ved sgu snart ikke, om  jeg gider se flere AC-kampe i det her forår, må jeg indrømme ... Vi er bare ikke det samme hold uden Sanneh, som vi var med.
Til top
Peter Trane Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 12 Marts 2018
Sted: Brædstrup
Status: Offline
Point: 31
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Peter Trane Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 April 2018 kl. 10:16

Det er skønt at vi alle er utilfredse med resultatet i går. Det viser nemlig, at vi på flere plan flytter os. Vi har kun vundet én gang i Aalborg og når vi således forventer at få ens sejr med hjem derfra, så er det gode tegn.

Vi ender med ~50/50 i boldbesiddelse og mest flest skud på mål samt klart længst tid på modstandernes 1/3-del af banen.

Når det er sagt, så mangler vi helt klart 2-3-4-5% i at nå det niveau der skal til for at sandsynliggøre en sejr. Det til trods, så har vi flyttet os ren boldmæssig, når vi kan "dominere" på Aalborg stadion.

Nej, vi kommer ikke til ekstremt mange chancer, men hvor mange år skal vi ikke tilbage i tiden før det var tilfældet? Måske dengang med Gilberto i truppen? Vi mangler kvalitet specielt hos de forreste 3-4 spillere og men også generelt for øvrige spillere foran mål (gældende for alle på holdet). Det kan man enten træne sig til eller købe sig til ved sommer transfervinduet. Det sidste er ikke vanvittig oplagt med AC's økonomi in mente. Så vi må tro på at Bo kan knibe de sidste procenter ud af spillerne og få de indbyrdes forståelser til at stå klarere. Specielt de offensive løb ind i feltet og ikke mindst løbende uden for feltet for at opsamle andenboldene er ikke-eksisterende.

Bemærk i øvrigt, at vi har ikke vundet med mere end et mål, bortset fra Lyngby i 2. runde og Helsingør i 10. og 21. runde. Så vi har ikke for vane at skabe målorgier i eget favør.

Det der måske bekymrer mig mest er, at vi skal komme bagud i hver eneste kamp. Det kræver store mentale kræfter, at komme tilbage igen. Det kan være en styrke i det lange løb, men så skal det helst veksles til 3 point før det virkelig batter på selvtillidskontoen.

Vi bør også have for øje, at vi stort set ikke har spillet med samme opstilling på noget tidspunkt i foråret. Vores styrke i de af vore gode sæsoner, både under Kent, Mølby og Bo, har været en fast base. Det giver tryghed, hvilket man absolut ikke bør undervurdere. Man skal ikke bekymre sig om spilleren ved ens side, nu også dækker boldens bane af, som han bør eller om trykket på opspillet kommer fra den rigtige side. Én enkelt spiller gør ikke hele forskellen, hverken positivt eller negativt. Det gør enhedens indarbejdede rutiner i stedet – og der er mangler.

Vi kommer nok ikke til at vælte os i sejre i resten af foråret og det er nok heller ikke det scenarie vi skal forvente os af de kommende sæsoner. Vi vil stadig være den grå mus i rækken, der skal leve af resterne fra de riges bord eller hvad vores trænerstab kan fremtrylle af spillere fra rækkerne under os. Husk på at for mange af vores spillere, er det første sæson i SL og flere har overpræsteret i mange kampe. Så den realistiske vurdering er, at vi kan håbe på at drille lidt i mesterskabsspillet, men i øvrigt være klar til efterårets kamp for overlevelse – for det vil det blive igen om vi kan lide det eller ej.

Vi ses på stadion onsdag – hvor vi endnu engang tror på sejr og hepper på de gule Smile

Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 578
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 April 2018 kl. 11:04
Jeg tror egentlig at det er ganske udmærket at AC nu får lidt røvfuld - ihvertfald set i et lidt længere perspektiv.
Det er ret tydeligt for alt og alle at der mangler "noget" ift. de tidligere kampe i denne sæson.


Det kræver bare nogle helt andre redskaber at sætte et hold op til sådanne pligt kampe der ikke er 100% liv og død. 
De redskaber ser det umiddelbart ikke ud til at trænerteamet besidder på nuværende tidspunkt.

Men men men - det er vel reelt også første gang i Bo Henriksens trænerkarriere at han prøver at spille sådanne kampe, så mon ikke det nok skal komme.
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2136
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 April 2018 kl. 15:47
Lidt sjovt, at AC Horsens med Bo ved roret gør det godt, når de virkelig skal (f.eks. i nedrykningskampene sidste år), men har det med at underpræstere, når de ikke er pisket til at yde deres bedste (f.eks. også i træningskampe). I Mølbys tid var det modsat: Her præsterede man godt i medgang og når man kunne "spille frit", men havde svært ved at håndtere udsigten til potentiel fiasko.

Måske er det forskellen på at kæmpe for at undgå noget og at kæmpe for at opnå noget?

I år kæmpede De Gule primært for at undgå nedrykning; med pladsen i slutspillet er vi sikrede, og så mangler de sidste procenter. Da vi rykkede ned under Mølby, var holdet inde i et mindset, der handlede om at stræbe stadigt højere i tabellen, og derfor ikke mentalt indstillet på at skulle kæmpe for at undgå en "utænkelig" nedrykning.

I begge tilfælde er det sådan set forståeligt nok, men man kan vel godt bebrejde Mølby for ikke at formå at ændre holdets mindset henover vinterpausen? Ligesom man tilsvarende kan stille spørgsmålstegn ved, om Bo har været helt god nok til at løfte holdets kollektive ambitionsniveau i takt med, at præstationerne berettigede til det.

(I forhold til den konkrete kamp, så er det jo på papiret rigtigt, at point i Aalborg aldrig kan tages for givet; men alle, der så kampen, vil vist skrive under på, at AaB var i den ringeste forfatning længe set, og at ACs indsats var for sløj. Som Ludwig udtaler i dag, så kunne alle have givet 5% ekstra - og det vil jeg så mene er lavt sat Smile )


Redigeret af Erik Barkman - 16 April 2018 kl. 15:49
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2136
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 April 2018 kl. 16:11
Apropos "én spiller gør ikke hele forskellen" (går ud fra, du sigter til min kommentar om Sanneh, Peter Trane) og "bemærk i øvrigt, at vi har ikke vundet med mere end et mål, bortset fra Lyngby i 2. runde og Helsingør i 10. og 21. runde": Netop fordi vores pointhøst i denne sæson hviler på snævre sejre, har enkeltspillere potentialet til at gøre en enorm forskel, vil jeg mene.

Mediano bragte i vinterpausen en glimrende analyse af ACs målhøst og hvor den kom fra, og ud fra dén kunne man læse, at Sanneh ud over at score rigtig mange mål af en forsvarsspiller at være også havde første hoved på de fleste dødbolde og lange indkast, der senere gav mål. Med andre ord: Når ikke det var ham, der scorede, så var det oftest ham, der snittede den videre til manden, der endte med at lave målet.

Jeg har ikke set nogle analyser af hans betydning for vores defensive dødbolde, men min klare fornemmelse er, at han også her stod for broderparten af oprydningen i luftrummet.

Laver du en statistik på ACs offensive dødbolde efter vinterpausen kontra før, så vil du givetvis finde, at vores effektivitet på dem er faldet dramatisk - bemærk f.eks., at Qvist er blevet bænket - efter min vurdering primært fordi Sanneh ikke er der til at heade boldene ind eller dirigere dem videre. Og det står vist klart, at vi indkasserer flere mål efter dødbolde nu end vi på noget tidspunkt gjorde i efteråret.

Med andre ord rammer tabet af Sanneh os dobbelt, og selvom det så kun betyder, at vi har 5% større chance for at score hhv. indkassere mål på dødbolde, så kan det også være rigeligt til at gøre forskellen på 3, 1 og 0 point, når vi nu scorer så lidt i åbent spil, som tilfældet er.

Med vores nuværende trup og taktik er dødbolde ubetinget nøglen til succes i Horsens, og lige nu mangler vi et helt afgørende sæt spidskompetencer for at lykkes med dem. Okosun er god til at komme på bolde, men ikke at dirigere dem i mål eller hen til en modspiller - har han overhovedet scoret efter en dødbold? Finnbogason er nærmest usynlig i dødboldsituationer - måske bliver han bare dækket meget grundigt op? Og spillere som Jakobsen, Tshiembe, Borring og især Qvist fylder alt for lidt i feltet, deres højde og drøjde taget i betragtning.

Svaret er så vidt jeg kan se enten at finde en spiller, der kan fylde hullet efter Sanneh, eller lægge spilkonceptet om - hvilket vil kræve tilførsel af nogle spillere, der kan bringe noget mere kreativitet og speed offensivt.

Det første virker klart som den mest oplagte løsning, selvom det andet nok ville give noget sjovere fodbold Smile
Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 578
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 April 2018 kl. 16:23
Jeg kan huske 3 hovedstødsmål fra Okosun. Mod Lyngby, Helsingør, og Brøndby.

5 mål i alt - 3 på hovedstød.
Til top
Peter Trane Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 12 Marts 2018
Sted: Brædstrup
Status: Offline
Point: 31
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Peter Trane Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 April 2018 kl. 22:25
Barkman, jeg anerkender at Sanneh bragte mange chancer til holdet og scorede 4 mål (heraf to med hovedet). Men specielt Ludwig fortjener mindst lige så meget opmærksomhed. Ligeledes Okosun og Tsiembe. Prøv at se alle klippene på superliga.dk og du vil blive overrasket over hvem der reelt har været indblandet i vore scoringer. Tror du ligesom jeg glemmer enkeltepisoder fra efteråret, men også fra dette forår. 

Generelt glemmer vi hvor meget under middel Sanneh var/er med med fødderne. Vores spil har ændret meget siden runde 16 hvor Sanneh spillede sin sidste kamp. Vi er blevet mere boldbesiddene, men mangler både kvalitet og held.

Okosun scorede så vidt jeg ved til 1-1 mod BIF hjemme - på hovedstød efter hjørnespark. 

Barkman, det er okay at blive lidt småsur efter kampen i går. Jeg var blot forundret over den negative stil du lagde for dagen. Det er normalt ikke din stil Wink

Håber I kommer på stadion onsdag. Vi skal dælme ikke give op nu. Vi skal i stedet glæde os over at vi er med næste år igen og så håbe drengene giver den fuld gas.


Til top
Peter Trane Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 12 Marts 2018
Sted: Brædstrup
Status: Offline
Point: 31
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Peter Trane Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 April 2018 kl. 22:32
Desuden har Okosun haft flere hovedstød reddet på eller foran stregen/assist til chancer imod; FCN, OB, RFC, AaB (ude). Det er okay for en offensiv midtbane der desuden tager et stort slæb defensivt.

Henrik Hansen scorede 13 mål (heraf nogle på straffe), men deltog ikke voldsomt meget i det defensive arbejde. Blot til sammenligning.
Til top
 Besvar Besvar Side  12>

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Landskamp i DFF regi

18.04.2019 - 17.05.2019

Kamp: Danmark - Irland Dato/tid: Fredag d. 7. Juni kl. 20.45 Sted: Parken, KBH Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2) Bindende deadline: Onsdag d. 15/05 2019 Kamp: Danmark - Georgien Dato/tid: Mandag d. 10. Juni kl. 20.45 Sted: Parken, KBH Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2) Bindende deadline: Fredag d. 17/05 2019

Nyt fra DFF

31.07.2019 - 31.12.2019

Danske Fodbold Fanklubber tager temperaturen på udebaneforholdene.

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: