Hobro IK AC Horsens
SØNDAG DEN 10. FEBRUAR KL. 12:00
DS Arena
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Skal din mening og holdning høres?

 Besvar Besvar
Forfatter
AnneMetteDa Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 18 Maj 2018
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 4
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér AnneMetteDa Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Skal din mening og holdning høres?
    Sendt: 19 Maj 2018 kl. 13:06
Hej alle! Smile
Mit navn er Anne Mette, og jeg søger med lys og lygte efter nogle friske AC Horsens fans som kunne være interesserede i at deltage i et fokusgruppe interview jeg skal bruge til mit afsluttende eksamensprojekt.
Jeg undersøger tilskuerantallet til AC Horsens hjemmekampe og vil fremstille nogle punkter som I i gruppe skal diskutere og svare på. Så hvis du er fan eller blot tilskuer en gang i mellem eller kender nogle, eller kender nogle som kender nogle der kunne være interesserede i at deltage, så lad mig endelig høre fra dig!
Interviewet vil finde sted i starten af næste uge, gerne tirsdag, alt efter hvornår det passer deltagerne bedst. Jeg vil sørge for kolde og varme drikke og lidt godt til ganen. Jeg regner med at interviewet vil vare en times tid til 1,5 time.

Hjælp en studerende og AC Horsens fan i nød! Tongue

Kontakt mig gerne her eller send mig en privat besked så vi kan aftale nærmere. Tag dine andre fans under armen og være med til at give din mening til kende!
Håber vi ses.

God dag SmileSmileSmile
Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

OPSTARTSFEST!

05.01.2019 - 02.02.2019

Fanklubben Den Gule Fare inviterer til opstartsfest for medlemmer i klubhuset Lørdag d. 2. februar kl. 18:00

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: