FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Vejle Boldklub - AC Horsens

 Besvar Besvar Side  <123>
Forfatter
Thomsen Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 28 Oktober 2012
Sted: Ølsted
Status: Online
Point: 569
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Thomsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 05 November 2018 kl. 22:28
Jeg synes egentlig det er på tide med et målmandsskifte. Vi har en dygtig reservekeeper, og Delac har ser lidt shaky ud på det seneste. Han stod fornuftigt mod FCN, men ellers har det ikke været prangende.
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1289
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 November 2018 kl. 06:46
Det var skidt fra Horsens side. Rigtig formation eller ej, så er der jo ikke noget der virker, hvis spillerne på banen ikke bruger det fornemmeste af alle AC dyder : fight.
Det ligner slet ikke Henriksen at have fyret 2 udskiftninger af efter 45 min, men det viser hvor frustreret han har været.
Omvendt lignede Vejle bestemt ikke et bundhold. Stort pres over hele banen der fuldstændigt tog modet fra de gule.

Det er en ommer....
Til top
sned Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 19 Oktober 2013
Status: Offline
Point: 558
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér sned Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 November 2018 kl. 09:34
Hvorfor er Bo så dårlig mod VBThumbs Down
Vi har mødt dem 5 gange i ligaen ,i Bo's tid.
En kedelig 0-0 kamp og 4  nederlag med en samlet score på 4-11
(Godt det ikke er VB vi møder i alle kampene, så rykker vi ned)
Før kampen var Bo parat, vildt glad for den slags kampe, som arvefjende opgør er.
Alligevel rammer spilllerne og Bo ikke dagen, det er sket i flere af de opgør.

Hvorfor har han behov for at skifte så meget i system  og spiller.
Det virker som om han prøver hel masse forskellige ting af, eller han leder efter noget der virker. Nogen gange med succes andre gange uden succes. Vi har bare nogen store udsving.

Delac har i flere kampe haft pointgivende redninger, det havde han ikke i går. Virklig off day.

Og så sørgede Sormani lige for at stjæle rampelyset, gad vide hvad det ender medEvil Smile


Redigeret af sned - 06 November 2018 kl. 09:35
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2135
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 November 2018 kl. 11:08
Citat: Thomsen Thomsen skrev:

Jeg synes egentlig det er på tide med et målmandsskifte. Vi har en dygtig reservekeeper, og Delac har ser lidt shaky ud på det seneste. Han stod fornuftigt mod FCN, men ellers har det ikke været prangende.
Enig. Mener, Rasbak på et tidspunkt kaldte ham "lovligt kulørt" - eller var det "underholdende"? - det er jeg helt enig i. Er simpelthen ikke tryg ved ham.

Samme i øvrigt med Nattestad, som virker alt for satset og ubesindig i sit forsvarsspil efter min smag.

Det er måske det bedste argument for at forlade 3-5-2 formationen: Vi har simpelthen ikke tre midterforsvarere, der er gode nok. Reese er normalt stærk (han fejlede så også i går), Nielsen går an, resten mangler kløgt og rutine.

I øvrigt også enig i, at især "terrorudskiftningen" af Qvist var meget påfaldende. Man kan selvfølgelig rose Bo for at virke handlekraft, men jeg synes, det harmonerer meget dårligt med den tillidsbaserede ledelsesstil, han præker. For mig signalerer det desperation, mangel på overblik.

Det samme gør i øvrigt alle de mange formationsskift. Det er tydeligt, at vi famler efter løsninger, der virker.

Måske er vores bedste håb at komme nogenlunde uskadte igennem kampene frem til vinterpausen og så få suppleret truppen/fundet den rigtige formation i januar og februar?

Som jeg ser det, har vi stadig ikke - efter snart et år - fundet en måde at spille på, der tager højde for, at vi efter tabet af Sanneh simpelthen ikke er ekseptionelt stærke på dødbolde længere. Det falder tilbage på Bo, som virkelig skal bevise sit værd i de kommende måneder.


Redigeret af Erik Barkman - 06 November 2018 kl. 11:12
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1289
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 November 2018 kl. 15:46
Citat: Erik Barkman Erik Barkman skrev:

Enig. Mener, Rasbak på et tidspunkt kaldte ham "lovligt kulørt" - eller var det "underholdende"? - det er jeg helt enig i. Er simpelthen ikke tryg ved ham.

Det ville være bedre at kunne hæfte "stabil" på ham. Igår var han lidt for underholdende, og det gir ikke altid medvind på cykelstien at kunne bidrage med det som målmand.Wink 
Det så lovende ud da han kom til klubben. Jeg mindes et par træningskampe inden sæsonstart, hvor han så virkelig overbevisende ud.

Mener bestemt også det er tiden at give Mendoza chancen.

Redigeret af rasbak - 06 November 2018 kl. 15:46
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 686
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 November 2018 kl. 18:35
Jeg synes det er for let købt at pege fingre af Delac. Jeg synes ikke der var tale om drop, men snarer elendigt forsvarsspil hvor han blev solgt.
Hvis nogen er overraskede over kampen, så må det være fordi man ikke har set kampene forinden eller kun fokuseret på resultaterne og pointhøsten. Vi spillede stort set som vi plejer. Jeg mener bestemt ikke vi er svingende i vores indsats, jeg synes vi spiller stabilt ringe, og den afgørende faktor er modstanderen, der også flere gange har været elendige.
Det er lidt ligesom alle “eksperterne” der bliver ved med at snakke om dødbolde og lange indkast. Vi er håbløse til dem, for vi har ikke de stærke duelspillere længere. Og alligevel bliver vi ved med at sende bolden om til duel, og vi taber dem stort set alle sammen. Om det er Bo eller spiller e der ikke har fattet det, skal jeg ikke kunne sige.
Til top
Gulning Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 22 Maj 2016
Sted: Tvingstrup
Status: Offline
Point: 18
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Gulning Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 November 2018 kl. 21:45
Synes bestemt heller ikke man skal klandre Delac for det dårlige spil. Synes vi har set det gemmen flere kampe. Fantasiløst opspil. Alt for forudsigligt. Svag midtbane, ikke meget andet end høje bolde.
Ikke én sanneh til banke qvist´st lange bolde ind.
Tror det er taktikken det er galt med, Skal helt ny taktik til.
Spørgsmålet er om det er de rigtige spillere der er købt ind til det.
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2135
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 November 2018 kl. 07:03
Hvis vi havde spillet alle kampe som den mod VB, havde vi ikke haft 20 point nu.

Men jeg er enig i, at vores spil ikke på noget tidspunkt har set rigtig overbevisende ud her i efteråret. Vi har simpelthen ikke fundet opskriften på at spille uden især Sannah og Okosun, og indkøbene af en midtbanespiller med kompetencer, vi allerede var godt dækket ind med, og en angriber, som skal fodres af en playmaker, vi ikke har - de ser ikke velovervejede i bakspejlet.

Bo og truppen har virkelig noget at bevise nu. Og det gælder ikke mindst Delac, der kom håbløst ud til de to dødbolde, VB scorede på, og kiksede en let redning på deres første mål. Sjovt, at folk har så travlt med at forsvare ham; han har vel spillet én eller to fejlfri kampe i sin tid i AC ...
Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 578
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 November 2018 kl. 09:07
Dette var ikke alene Delac's skyld, men manglende afstemning mellem hans handlinger, og forsvarets handlinger havde en meget stor andel i 2 ud af 3 mål.
Hvis han kommer ud af målet så skal forsvars spillerne jo skabe plads til ham - kan han se at de i situationen ikke har mulighed for at give ham den plads, skal han jo så omvendt blive på stregen.

Delac har hele tiden været meget urotudoks i sin spillestil, specielt ude i feltet er der tydeligvis ingen der rigtigt kan forudse hvad han vil gøre - det gør at et nervøst forsvar bliver endnu mere nervøst.
 
Med den tydelige nervøsitet der er i forsvaret, er der for mig at se 2 veje at gå. 
Enten skal der skiftes til en mere klassisk skolet målmand, så han giver forsvaret ro - alternativt skal der vælges system, og så stilles med de samme 3, eller 4 mand i bagerste kæde hver eneste gang. På den måde vil det være forsvars spillerne der giver ro.Når jeg ser på kampen, så syntes jeg faktisk det største problem var Bjarke Jakobsens manglende evne til at håndtere VB's pres når han fik bolden.
En meget stor del af AC's opspil går den vej igennem, og det havde VB bare læst. 
Hver eneste gang bolden blev spillet den vej, så fløj der 2 VB spillere frem i et vildt pres. En situation som Bjarke Jakobsen igen og igen forsøgte at drible sig ud af, hvorfor AC spillet konstant gik totalt i stå.
Bjarke Jakobsen skal lære at slippe bolden meget hurtigere, i en fremadrettet aflevering, og resten af holdet skal lære at placere sig korrekt i de frie rum som et sådant vildt pres helt naturligt vil give.
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2135
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 November 2018 kl. 10:41
Citat: Fodbold Tosse Fodbold Tosse skrev:

Når jeg ser på kampen, så syntes jeg faktisk det største problem var Bjarke Jakobsens manglende evne til at håndtere VB's pres når han fik bolden.
En meget stor del af AC's opspil går den vej igennem, og det havde VB bare læst. 
Hver eneste gang bolden blev spillet den vej, så fløj der 2 VB spillere frem i et vildt pres. En situation som Bjarke Jakobsen igen og igen forsøgte at drible sig ud af, hvorfor AC spillet konstant gik totalt i stå.
Bjarke Jakobsen skal lære at slippe bolden meget hurtigere, i en fremadrettet aflevering, og resten af holdet skal lære at placere sig korrekt i de frie rum som et sådant vildt pres helt naturligt vil give.
God pointe. Det hårde pres på Jakobsen var også en af hovedårsagerne til VBs første mål. Jeg tænker dog, at Jakobsen lykkedes med at justere sit spil lidt efter den start, så det f.eks. ikke i nær samme grad var dér, skoen trykkede i anden halvleg. Men da var det selvfølgelig også langt hen ad vejen for sent.

Også helt enig omkring Delac - enten skal hele forsvaret lære at navigere efter hans indfald, eller også skal vi have en mand på kassen, der er mere velovervejet i sit spil. Jeg tænker umiddelbart, at det sidste er langt mindre kompliceret, men selvfølgelig: Hvis Mendoza simpelthen ikke har Superliga-niveau, så kan det jo blive nødvendigt at arbejde med Delac og hans impulsivitet.

Min oplevelse er så bare, at Mendoza godt kan være med, jf. f.eks. også øjenvidneberetningerne fra pokalkampen mod AaB.


Redigeret af Erik Barkman - 07 November 2018 kl. 10:42
Til top
 Besvar Besvar Side  <123>

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

AC Horsens - SønderjyskE

15.04.2019 - 21.04.2019

Kom og støt AC Horsens mod SønderjyskE

Landskamp i DFF regi

18.04.2019 - 17.05.2019

Kamp: Danmark - Irland Dato/tid: Fredag d. 7. Juni kl. 20.45 Sted: Parken, KBH Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2) Bindende deadline: Onsdag d. 15/05 2019 Kamp: Danmark - Georgien Dato/tid: Mandag d. 10. Juni kl. 20.45 Sted: Parken, KBH Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2) Bindende deadline: Fredag d. 17/05 2019

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: