FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Randers FC - AC Horsens

 Besvar Besvar Side  <123
Forfatter
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 595
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 12 Marts 2019 kl. 15:47
Blot for lige at "skærer det ud i pap".

Jeg mener absolut ikke at de nuværende spilmessige udfordringer skyldtes Hallur Hanssons fravær. Der blev jo heller ikke produceret noget der lignede organiseret offensivt opspil i de kampe han var med. Der var modstanderne blot ringere, og man kom derfor lidt længere med enkeltmands præstationer. 

Enkeltmands præstationer er jo netop Hanssons spids kompetance. 
Når det kommer til organiserede spil- og løbemønstre syntes jeg tværtimod aldrig at han har fungeret optimalt. Oftest har det faktisk virket decideret håbløst, hvor han har spillet bolden en vej, og medspillerne er løbet i en helt anden retning.
Derfor ser jeg ham heller ikke som en løsning på den centrale midtbane. 

Jeg må indrømme at jeg er helt enig med de personer der ser et AC hold i kæmpe spillemessig krise. 
Set fra min stol er holdet meget-meget-meget langt fra at producere de reelle chancer der skal til, for at vi kan forvente mål i hver kamp. Laver man ingen mål, så er der altså ikke ret langt til et nederlag.



Uanset hvad målsætningen burde, eller ikke burde have været udmeldt til før sæsonen, så er der kun en ting der gælder nu. 
Overlevelse i Superligaen - intet andet!
Med holdets nuværende spilmessige niveau, ser jeg absolut ikke det som værende en selvfølge. Jeg kunne meget vel se dem lamde i samme pulje som Sønderjyske, og så slutte som 2. sidst i puljen. 
Så står den altså på knock out kampe mod Vejle, Vendsyssel, eller Hobro...


Derfor mener jeg at "her og nu" løsningen må være Mikkel Qvists indkast. Der skal simpelthen nogle point på kontoen, så ovenstående situation undgåes. 
Lander holdet alligevel i ovenstående situation, så vil de lange indkast også være et meget brugbart våben i netop sådanne meget nervøse "alt eller intet" kampe.

Så må der sideløbende arbejdes, mere langsigtet, med det organiserede spil på trænings banen. Jeg kan simpelthen ikke se at det kan nå og komme på plads tidsnok i denne sæson.
Til top
Jeno Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 03 September 2012
Sted: Middelfart
Status: Offline
Point: 450
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Jeno Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 14 Marts 2019 kl. 15:58
https://www.tv2ostjylland.dk/amp/137139
Til top
Ultimo Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 11 November 2018
Sted: Den Gule Hule
Status: Offline
Point: 13
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ultimo Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 Marts 2019 kl. 15:42
Mangler tro og optimisme? Hvad snakker du i grunden om? Manglede vi tro og optimisme efter vi første gang nogensinde i klubbens historie slog FCK? Eller efter vi havde 9 point over stregen og havde slået Vendsyssel? Det kan godt være holdet ikke ligner det samme, men det er det altså!

Du nævner indstillingen på banen, det eneste jeg har set har været et forfejlet taktisk koncept mod 3 hold vi normalt har haft det svært imod i denne her sæson (OB 2 tabte, Esbjerg 2 tabte, Randers 1 tabt og en heldig uafgjort i en kamp vi ikke fungerede), det er UANMINDELIG sværre hold at spille mod, hvilket også er grunden til at alle disse 3 hold er i top 6 (derved ikke sagt det er godkendt!).

Din kritik af holdet er acceptabel men utrolig unuanceret, at nævne ting som tro, vilje, power har INTET at gøre med hvorfor vi TAKTISK begik 2 KÆMPE fejl i de sidste 2 kampe, det havde intet at gøre med power, vilje og energi (Meget af det Bo H siger er ofte spin, fordi vores modstandere ikke skal ha' en fornemmelse af hvordan vi spiller), men var tværtimod taktiske fejl fra en træner der havde forventet vi kunne have bolden mod disse hold (Esbjerg og Randers er kendt som kontrahold), hvilket kampen tydeligvis viste ikke kunne lade sig gøre.

Så er du ude med kritik af Bjarke som har været en af vores bedste spillere i efteråret, endnu et vandvittigt statement efter min mening, kig på vores trupværdi, han er en af de højest vurderet og fortæl mig foresten lige hvem det var der skulle erstatte ham? Og hvorfor du synes Sivert er en HELT anden type (for det er han ikke! De spiller NØJAGTIG samme position; DM).


"Men prøv nu for pokker at lægge de mindreværdskomplekser og janteloven lidt på hylden og tør forvente lidt mere end blot det allermindst acceptable. Vi spiller i en liga hvor der er ( /har været)plads til hold som Vendsyssel, Hobro, Silkeborg, Viborg, Køge, Helsingør, Farum og Haderslev. Det er jo ikke fordi der er et eller andet unaturligt i at Horsens spiller side om side med hold som Vejle, Aalborg, Esbjerg  Randers og Herning. Kom væk fra den mentalitet med at det er flot at vi overhovedet er med. Det er den holdning der holder os nede"

Så efter din mening skulle klubben bare have meldt ud fra stab og spillere at målet hele tiden vil være top 6, på den måde vil vi på magisk vis aldrig rykke ned og altid ligge 1-6 fordi enhver ved jo at sådanne målsætninger altid er en success (AGF....). Du glemmer nogle MEGET hovedsaglige ting, Udover Farum og Haderslev er der ingen af de klubber du nævner som pt konkurrerer med os om de pladser vi har behov for og så glemmer du foresten lige at nævne Aarhus (som vi har tævet 2 gange!). Har intet med jantelov at gøre, men jeg giver dig ret, vi skal da af med janteloven, det er utroligt vigtigt.


"Da man i starten hos FCM sagde at man skulle vinde et mesterskab efter 10 år (eller 5 eller hvad man nu sagde) så grinede man af dem. Der er sgu ingen der griner af FCM i dag. Det er ikke forbudt at have ambitioner. Der er ikke noget galt i at drømme. Der ER noget galt i at mene at det er vi ikke gode nok til, og det skal vi ikke forsøge på, for tænk nu hvis vi fejler!"

Virker som om du lever lidt i din egen drømmeverden, før "inderen" købte FCM var de EXTREMT på røven og var ved at gå konkurs, først da Brentfords ejer købte FCM var de sikre på ikke at gå konkurs, men ifølge din teori skal vi bare gøre ligesom i gamle dage med Henrik Ravn (direktøren der var ved at slå klubben ihjel med for høje lønninger og ved at ansætte sin kone som økonomi ansvarlig) som direktør og bruge en masse penge vi ikke har og på magisk vis håbe at der kommer en kineser (ligesom i Vejle) eller en anden udlædning med en pose penge og redder os. DET er uambitiøst!
Til top
 Besvar Besvar Side  <123

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Sommer Cup 2019

19.05.2019 - 29.05.2019

Lørdag 8. juni Spillestedet: Herning Fremad, Ringkøbingvej 66, 7400 Herning Feststedet: MCH Arena (Fanloungen), Kaj Zartows Vej 5, 7400 Herning

Nyt fra DFF

31.07.2019 - 31.12.2019

Danske Fodbold Fanklubber tager temperaturen på udebaneforholdene.

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: