AC Horsens Randers FC
SØNDAG DEN 13. SEPTEMBER KL. 14:00
CASA Arena Horsens
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

AC Horsens - AGF

 Besvar Besvar Side  123>
Forfatter
Lars Se drop down
Administrator
Administrator


Medlem siden: 01 August 2012
Status: Offline
Point: 960
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Lars Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: AC Horsens - AGF
    Sendt: 31 Marts 2019 kl. 12:38

Så gælder det d. 5. april lokalopgøret mod De Hviie fra nord. Begge hold skal bruge point for at holde SønderjyskE stangen, så helst 3 point, men uafgjort kan også bruges.
Lad os håbe at vi bliver mange på lægterne til at støtte spillerne!

De gule fra Østjylland, vi kæmper så hårdt som ingen andre kan.

Vi ses!Redigeret af Lars - 09 April 2019 kl. 20:52
Til top
Jørgen A Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 399
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Jørgen A Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 April 2019 kl. 01:19
Er det ikke fredag d. 5.april, AC skal spille mod AGF ? ?

Har man glemt at stille tiden 1 time frem ?

🤪😂😎
Til top
Lars Se drop down
Administrator
Administrator


Medlem siden: 01 August 2012
Status: Offline
Point: 960
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Lars Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 April 2019 kl. 16:41
Jo det er - tak fordi du gjorde opmærksom på fejlen - det er nu rettet
Til top
Thomsen Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 28 Oktober 2012
Sted: Ølsted
Status: Offline
Point: 627
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Thomsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 05 April 2019 kl. 22:00
Fyr Bo Henriksen
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust
Til top
Photonoir Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 09 April 2013
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 255
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Photonoir Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 05 April 2019 kl. 22:21
Selvfølgelig skal Bo Henriksen ikke fyres, selv den mest naive tror vel ikke at holdt pludselig begynder at vinde, hvis træneren fyres... Bo Henriksen har gjort det fantastisk i ACH og så på grund af mindre krise, en reel krise indrømmer jeg - så vender rygklapperne sig og kræver en fyring - burde man ikke hellere stå sammen og støtte holdet som rigtige supportere? Jeg er sikker på at Bo Henriksen, holdet og klubben udemærket ved, at det vi har set de sidste 5-6 kampe ikke er godt nok.
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2260
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 05 April 2019 kl. 22:39
Tjaaah - jeg er Henriksen-fan, men er godt nok også ved at være frustreret. Han har været her længe efterhånden, og ja, der har været stor udskiftning på holdet, men vi har jo aldrig været i nærheden af at spille så godt, som vi gjorde i de bedste perioder under Mølby og Kent Nielsen.

Jeg er ikke sikker på, at Henriksen i sin Horsens-tid for alvor har modbevist de kritikere, der mener, at han savner taktisk forståelse. Han kan scoute gode spillere til billige penge, han kan motivere dem til at fighte, men kan han strikke et taktisk stærkt hold sammen? Jeg synes, det har knebet med det.

Det virker, som om han rager i mørket efter løsninger, ikke som om han systematisk arbejder sig frem til noget brugbart.

Katastrofeforår. Lige nu er det lidt svært at se enden på den her nedtur ... Vi kan bare ikke spille fodbold i forårsmånederne, åbenbart
Til top
Thomsen Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 28 Oktober 2012
Sted: Ølsted
Status: Offline
Point: 627
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Thomsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 05 April 2019 kl. 23:57
Jeg er gigantisk Bo fan! Ingen tvivl om det! Men jeg var mistet modet. Jeg har mistet troen på, at han har de taktiske værktøjer til at vende bøtten.
Jeg er fløjtende ligeglad med hvor kønt de spiller. De skal bare vinde. Problemer er, at selvom der bliver spillet tusinde minutter i ek kamp vil Horsens stadig ikke score. Og defensiven sejler. Det går bare ikke.
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1416
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 April 2019 kl. 07:39
Jeg er også Bo H fan, og imponeret over de resultater han har lavet i Horsens. 
Både målt direkte på pointhøst i Superliga`en, men også de resultater der på managersiden har affødt gode og givtige transfers med penge og overskud i kassen til følge.

Men lige nu er der mentalt noget der halter lidt. Spillernes overskud er ikke så stort som klubkassens. Det er et særsyn for det plejer at være lige omvendt Smile.

Men hvad skal der til ? Er det virkelig, som flere er inde på , tiden til nye input på trænersiden, eller er det en midlertidig krise, som spillere og trænerteam skal have lov at reagere på ?:

Kønt var det ikke igår, og selvom Bo H desperat prøvede at reagere allerede efter en halv time, så havde det ingen virkning.

Værst af alt. Stakkels Tobias Arndal følte endelig at han fik chancen efter et turbolent lejeophold hos Næstved.... og så bliver han flået ud efter 23 minutters spil. Han bliver sgu svær at "samle op" efter den ydmygelse.

Forsvaret sejlede, og jeg har svært ved at dele Bo H`s begejstring for Qvist som bagstopper. Han er mildest talt uortodoks i sine indgreb og placering - og det er ikke det som en stadig grøn Juel Andersen har brug for.

Jeg har Bo H "mistænkt" for at give Qvist en rolle - og lige meget hvor på banen - blot for at lukrere på muligheden for dødboldene på indkast. 
Men uanset hvor meget BH selv snakker farligheden af dødboldene op, så viser fakta at AC ikke længere har den power i højde og fysik til at sætte dødboldene i kassen - og så gør vi os en bjørnetjeneste ved stædigt at holde os til det koncept - selvom holdet måske skulle prøve en helt anden boldbesiddende stil med shortpassing og dybdeløb, som ville passe vores små vævre angribere langt bedre.

Midtpå så vi hvorfor Bjarke J ikke længere er Bo H`s foretrukne midtbanegeneral. Hold da op en jammerlig kamp Jacobsen spillede - helt blottet for selvtillid.

Fremme brillerede Drost og Junker igen med en helt igennem anonym præstation. Selvfølgelig blev det ikke bedre af, at back`s og kanter ikke fodrede med ret meget.
Det var selvfølgelig også AGF`s fortjeneste, for sjældent har jeg set et bedre AGF hold med en virkelig overbevisende indsats.

Det kan blive to meget vanskelige kampe mod Vejle, der måske har fundet selvtillid og momentum med Gâlca som ny inspirator på sidelinien. Hvis Vejle formår at pille ACs spil fra hinanden som de gjorde mod AGF, så bliver det bestemt ingen walk-over.

Det ligner bestemt et scenarie med  en 3.plads og nye kvaler omkring play-off kampe. Men lad der nu løbe lidt frisk vand igennem åren før vi afskriver AC muligheden for selv at navigere båden sikkert i land.  

Men der skal godt nok steppes op .....


Redigeret af rasbak - 06 April 2019 kl. 09:47
Til top
Thomsen Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 28 Oktober 2012
Sted: Ølsted
Status: Offline
Point: 627
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Thomsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 April 2019 kl. 09:39
Nuvel - at kræve Bo fyret var nok lige overilet. Men der er pres på.
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust
Til top
sned Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 19 Oktober 2013
Status: Offline
Point: 597
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér sned Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 April 2019 kl. 10:47
De gule er i kriseOuch
PT. er vi det hold der præstere dårligst, af alle 14.
Mod AGF:
Lumb's indlæg var der ikke nok kvalitet i.
Qvist i midterforsvaret, er stadig ikke vild med det. Han har specielt problemer overfor hurtige rapfodet typer.
Hans meget berømmet evner som langkaster. Får vi nok ud af det, eller er det desperation over at vi har svært ved at skabe chancer. Ofte ender indkastene i hænderne på målmand, eller i ingenting.
Hvis vi skal lykkes med langkastene, skal der også være modtager. Sidste år havde vi spiller som Sanneh, Ludwig, Okosun,Thorsen og Kjartan der kunne tage fra, vi har simpelhen ikke spiller der er lige så gode modtagere, derfor får vi meget lidt ud at langkastene.
Bjarke Jacobsen er af nogen beskrevet som måske vores bedste spiller, hvorfor!
JA han er rolig på bolden, men han har det med at komme i dumme situationer, hvor han taber bolden. Han har været dyr. Mod AGF var det ham der tabte bolden uden for feltet ved det andet mål. Og det var ikke det eneste bold tab i den kamp. Mod Esbjerg tabte han bolden ved deres eneste scoring.

Men generelt ligner vi et hold i krise. Forsvaret er det dårligste i superligaen, vi har indkasseret 48 scoring i mod os (Hobro lige så dårlig, men de kan i det mindste score)
Vi har spillet 8 kampe i 2019. Hvis vi ser bort for kamp 2 mod Vendsyssel, hvor vi var i overtal længe, så har vi i de resterende  7 kampe en score på 2-13. 2 scoringer, ingen af disse er lavet af en angriber. Af de 5 scoringer vi har lavet har Drost lavet en.
Så Bo's ønske efter sidste sæson, om at vi skulle satse på en "bedre" angriber og forsøge ikke at være så afhængig af dødbolde, er ikke lykkes.

Nu står vi så overfor 2 kampe mod VB. Et hold Bo har en elendig statistik imod. 5 kampe, sølle 1 point, der kom i en kedelig 0-0 kamp tidligere på sæson.

Det mest positive lige nu må være, at der er lavet noget om i den nye struktur. Så de 2 4'er mødes i en kamp om direkte nedrykning. Mens 3'ren har 2 forsøg på at overleve i superligaen. Og med 11 point ned til VB, kan det vel ikke gå galt!Ouch

Redigeret af sned - 06 April 2019 kl. 10:51
Til top
 Besvar Besvar Side  123>

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Sammen om en god oplevelse

30.07.2020 - 31.12.2020

Nyt fra DFF

31.07.2020 - 31.12.2020

Danske Fodbold Fanklubber tager temperaturen på udebaneforholdene.

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: