AC Horsens Randers FC
SØNDAG DEN 1. MARTS KL. 12:00
CASA Arena Horsens
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Vejle Boldklub - AC Horsens

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Photonoir Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 09 April 2013
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 255
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Photonoir Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 12 April 2019 kl. 21:23
Ved ikke rigtig hvad jeg skal sige, udover at det ligner 1. Div. i næste sæson... Der er stadig en del matchbolde, men det virker ikke som om holdet kan vinde overhovedet - det er et hold i frit fald...
Til top
Thomsen Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 28 Oktober 2012
Sted: Ølsted
Status: Offline
Point: 625
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Thomsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 12 April 2019 kl. 21:36
Citat: Grev Axel Grev Axel skrev:

Kunne vi mon bruge Finnbogason på holdet nu ???

JA !!!!!!


JEG kunne jo bruges og gøre en forskel. Og jeg er ikke ret god!
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust
Til top
Jeno Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 03 September 2012
Sted: Middelfart
Status: Offline
Point: 498
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Jeno Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 12 April 2019 kl. 21:56
Hvad med snart at finde nogle kvalitets spillere og evt ny træner
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1400
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 12 April 2019 kl. 22:03
Jeg ævlede i en anden tråd, at Horsens skulle udnytte det åbne spil og skabe chancer. Det tager jeg skynsomst tilbage. Beklager !
Horsens kan INTET i det åbne spil. 
Problemet er bare at alt andet forsøgt heller ikke virker ...

Den eneste boldbegavelse - Heltne Nilsen - blev hevet ned som fremskudt centerforsvarer, og det var der ikke noget kreativt i.
Hansson og Skytte som offensive midtbane-folk. De fik INTET udrettet.
Målmanden hed igen Delac. Han fik INTET aftryk sat - kun skabt en masse forvirring.
Angriberne hed på skift Junker og Brock-Madsen. De fik INTET udrettet.
Forsvaret var nærmest helt nyt. Mortensen pludselig med og Jacobsen hevet ned på den - for ham - ukendte plads i centerforsvaret. De fik INTET aftryk sat - andet end at blive overløbet af Vejle offensiven. Delac viste sig igen som en sprællemand med besynderlige indgreb.
Kanterne led under forskellige spilformationer igennem kampen. Tilsidst spillede Arndal en blanding af kant og back, mens han blev tværet rundt af de hurtige Vejle-fødder. INTET virkede.

Bo Henriksen har haft mange fans i Horsens - det tynder ud, for hans kærlighedserklæringer til hele verden bunder i, at han er løbet tør for ideer. Han prøvede en masse nyt. INTET fungerede.

Vejle lå for et par runder siden på en klar sidste-plads. Horsens var tæt på Top-6.  
Det er svært at tyde at det ikke skulle være omvendt. 
Vejle kom med et enormt tryk, og en kvaltet der var mange gange bedre end Horsens`niveau. 

Beklager - men tingene skifter hurtigt. Der skal ske noget hvis ikke Horsens ender i 1. division næste sæson


Redigeret af rasbak - 12 April 2019 kl. 22:57
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2253
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 12 April 2019 kl. 23:06
Retfærdigvis var mange af ændringerne åbenbart tvunget af omstændighederne: Matthias Nielsen blev skadet under opvarmningen (ligesom Frantsen sidst!) og Nymann er åbenbart småskadet.

Lazarettet vokser støt. Som om vi ikke havde nok at bøvle med.

Og så er du næsten for flink ved Delac: Hans håbløse udspark kostede langt hen ad vejen målet til 2-0. SÅ træt af at se på den cirkusklovn.

Redigeret af Erik Barkman - 12 April 2019 kl. 23:07
Til top
carsten lindballe Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Hatting
Status: Offline
Point: 1925
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér carsten lindballe Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 12 April 2019 kl. 23:14
man kanlæse på bold.dk at nogle fans råbte judas, efter finbogason, det syntes jeg på ingen måde er i orden, efter som det første var han i en anden klub inden han skifted til vb, for det andet ville ac ikke forlænge hans kontrakt.
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/finnbogason-om-horsens-tilraab-forstaaeligt/
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1400
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 13 April 2019 kl. 10:12
Citat: Erik Barkman Erik Barkman skrev:

Retfærdigvis var mange af ændringerne åbenbart tvunget af omstændighederne: Matthias Nielsen blev skadet under opvarmningen (ligesom Frantsen sidst!) og Nymann er åbenbart .
Husk nu at det ikke er synd. Det siger Bo selv
Næh det var fint nok at Bo H rystede posen og også forsøgte med et andet system. Men vi kan stadig konstatere at ingen af ændringerne virkede...
Jeg undrede mig over at Gregers Arndal-Lauritzen ikke fik chancen med både Frantsen og Nymann ude, men han er åbenbart ikke tiltænkt en rolle endnu?
At Jacobsen overtog i centerforsvaret har jo længe været oplagt, så Qvist`s mangler ikke bliver udstillet på så kritisk en plads.
Nej selve holdopstillingen var fornuftig som jeg ser det. Og det er i virkeligheden det der er mest bekymrende. For uanset om Henriksen hiver plan a eller b frem, så er der INTET overhovedet der bider på en trup totalt blottet for selvtillid.

Facebook og kommentarspor på bold.dk har flydt over med krav om fyring af Bo Henriksen. Jeg stiller mig ikke i det kor. Ikke endnu i hvert fald. Selv om han har monster-svært ved at give nok kærlighed til sine 11 udvalgte, så er han altså en træner/manager der har formået, nærmest ene mand, at sammensætte trupper der, år efter år, bliver splittet efter sæsonafslutningen, men stadig formår at give nye spillere så meget tro på sig selv, at de skraber point nok sammen.

Om det bliver den sidste sæson i SL ? Ja noget kunne tyde på at ACH er det dårligste hold lige pt, men mon ikke at en sejr mod den direkte modstander SønderjyskE er nok til 2 pladsen.

Redigeret af rasbak - 15 April 2019 kl. 11:22
Til top
sned Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 19 Oktober 2013
Status: Offline
Point: 594
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér sned Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 13 April 2019 kl. 10:59
Alle hold rammer dårlige perioder, problemet er at vi har ramt en virklige dårlige periode, på et virkelige dårlig tidspunkt.

Bo har eksperimenteret meget i denne sæson. De tidligere sæsoner holdt han fast i 4 4 2.
I denne har vi har vi prøvet med 3 og 4 mand i forsvaret. Mener vi har brugt 7 forskellige i midterforsvaret, og det er ikke kun skader der har været skyld i udskiftningerne. så mange er ikke et sundhedstegn. Men at Ludwig smuttede var vel en streg i regningen.
Der er virkelig brug for forbedringer i defensiven.

Offensivt har det også svinget meget. Med mange forskellige start konstellationer i angrebet, mange gange uden "rigtige angriber"

Bo har haft nogle sæsoner hvor han har præsteret bedre, end de fleste have forudset og det skal han have respekt for. Men det er nu han skal bevise hvor god han virkelig er.
At fyre ham nu sker næppe, hvem skal vi sætte i stedet!
Men det ser unægteligt vanskeligt ud.
Bizart nok kan vi stadig selv afgøre det.

Og hvad er det med VB og så Bo, 6 kampe - 5 nederlag og en kedelig 0-0 kampDead

Angående Kjartan, Judas nej. Det var os der ikke villle forlænge, fordi vi vill havde en bedre angriber, det blev ikke en succes. Han ville vel gerne være blevet.  og så er han jo ikke en der kommer fra ACH, egne rækker.

Til top
Grev Axel Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 08 Maj 2013
Status: Offline
Point: 283
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Grev Axel Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 13 April 2019 kl. 18:19
Om så vi skulle ske at rykke ned i 1 division, så ville jeg på ingen måde overveje at fyre Bo Henriksen. Bo har igennem mange sæsoner vist, at han har kunnet få Horsens til at præstere langt over evne, og den kredit skal selvfølgelig komme ham til gode nu.

Bo var der i tykt og tyndt da Horsens havde brug for ham, selv om præmisserne ændrede sig fuldstændig kort efter hans underskrift. Nu er det på tide at klubben viser tillid den anden vej og melder deres ubetingede støtte ud til Bo.

Bo er den rigtige træner for Horsens - han skal nok få vendt skuden.

In Bo we trust !

Og ja i forhold til Kjartan så er der desværre altid en flok tabere der vil råbe. Det har han ikke fortjent. Tværtimod fortjener også han vores fulde respekt og tak.Redigeret af Grev Axel - 13 April 2019 kl. 18:21
Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 754
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 April 2019 kl. 11:06
Jeg syntes at Bo Henriksen har gjort det rigtigt godt i sin tid i Horsens,  men fakta er at det pt. går meget skidt.
Fakta er også at en fodboldtræners kredit sjældent går længere tilbage end de sidste par kampe.

Næsten 2 måneder med 7 kampe har resulteret i 1 point, og en målscorer på 2-14. 
Det vidner om et hold der er i kæmpe krise. Det vidner også om en fodboldtræner der har opbrugt sin kredit, uanset hvor stor denne måtte have været inden denne periode startede.

På samme måde vidner det også om et træner team der trods relativt lang tid til rådighed, ikke har evnet at løse den nuværende problemstilling tilfredsstillende.
Husk også at det er nuværende trænerteam der har sammensat hele spillertruppen.
Også dette tærer på trænerens kredit, når det nu viser sig at der ikke er løsninger hverken offensivt, eller defensivt.At blive ved med at snakke løs om "kærlighed", og joke i tv med studie værter, eksperter, samt andre trænere er nu forsøgt - det løste ikke situationen.

Spørgsmålet er derfor om nuværende trænerteam kan / vil prøve nogle ting af som grundlæggende er imod deres egen fodbold / ledelses filosofi.

Kan nuværende trænerteam ikke svare stort og rungende JA til dette - så er de desværre ikke længere de rigtige til at stå i spidsen for ACH.
Til top
 Besvar Besvar Side  <12

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

AC Horsens - Randers FC

26.02.2020 - 01.03.2020

Kom og støt AC Horsens mod Randers FC

Sammen om en god oplevelse

27.02.2020 - 31.12.2020

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: