FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

AC Horsens - FC Nordsjælland

 Besvar Besvar Side  <123
Forfatter
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 655
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 Juli 2019 kl. 06:02
At Bestyrelsen mener der skal 2-3 spillere mere ind undrer mig også.
Hvorfor melder de overhovedet noget ud?
Er det ikke Bo Henriksen, der styrer det ud fra et budget sat af Kristian Nielsen? Bestyrelsens accept af dette budget er vel noget der holdes "indhouse"?

En anden ting er 2-3 spillere????
Det der pt. skal hentes skal være på start 11'er niveau.
Gad nok vide om ambitionen og forventningen seriøst er at der kan hentes 2-3 kvalitets spillere mere, uden at der skal betales transfers (og lønninger) for et betydeligt mio. beløb?
Til top
Thomsen Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 28 Oktober 2012
Sted: Ølsted
Status: Offline
Point: 602
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Thomsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 Juli 2019 kl. 07:42
Jeg tror ikke 2-3 nye spillere er nok.
De spillere vi har, magter ikke opgaven. Sådan ser det i hvert fald ud. Det kan også være at Bo ikke sætter den rigtige taktik. Jeg ved det ikke.
Det ser skidt ud. Vi fortsætter hvor vi slap. Øv!
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust
Til top
sned Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 19 Oktober 2013
Status: Offline
Point: 570
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér sned Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 Juli 2019 kl. 13:48
Det var selvmordThumbs Down
Vi stiller med 2 ikke midterforsvarer, i midterforsvaretOuch, Da start 11'eren blev offentliggjort, kunne man med 99% sikkerhed, se hvad der ville ske. Vi møder et hold der kommer med et hold af forholdsvis små spiller, hvis stærkest våben er fart.
Har været hård kritikken af Qvist i midterforsvaret, men mener det stadig. Kampen i går beviste det. Hvis vi møder et hold der har hurtige spiller i front. Måske hvis vi møder et hold med med en stor langsom angriber.
Hvorfor ikke starte med vores eneste rigtige midterforsvarer Malte K.

Det virker som om Bo desperate kæmper for at holde på specialisten i langkast i start 11'eren. Mener at vi i sidste sæson scorede 3 mål på de berømte indkast. er det nok til at give plads i start 11'eren! Modstanderne er forberedte indkastene, det er yderst sjælden at det bliver til en farlig afslutning.
Og så bliver han placeret i midterforsvaret. Midterforsvaret er nok det mest vitale på et hold, virker det ikke så forplanter det sig til resten af holdet. Det var det vi så i går. 

SIF kampen bliver godt vigtigt, efter denne start
 

Til top
 Besvar Besvar Side  <123

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Nyt fra DFF

31.07.2019 - 31.12.2019

Danske Fodbold Fanklubber tager temperaturen på udebaneforholdene.

Sammen om en god oplevelse

31.07.2019 - 31.12.2019

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: