DBU pokalen AC Horsens
TORSDAG DEN 23. JULI KL. 18:00
Modstander: Randers FC/OB
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Brøndby IF - AC Horsens

 Besvar Besvar Side  123>
Forfatter
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 838
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Brøndby IF - AC Horsens
    Sendt: 09 August 2019 kl. 09:12
Var han ikke skadet? Det synes jeg kommentatoren sagde til en af kampene
Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 760
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 August 2019 kl. 19:20
Qvist har ikke været med på bænken de seneste 2 kampe.
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1412
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 August 2019 kl. 18:12
Ok, så gir det mening Smile

I øvrigt tror jeg du har ret. Kasper Junker meldes på vej til norsk fodbold, og så er Qvist`s rolle nok låst fast til at agere indhopper i angrebet. Indtil videre i hvert fald.
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 838
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 August 2019 kl. 17:11
Grunden til at jeg ikke tror det ligger i kortene, er at jeg ikke tror at Bo vil undvære ham på bænken. Så længe truppen er smal, så kan han bruges på mange positioner, men primært tror jeg gerne han vil have muligheden for at kaste lange indkast skulle det blive nødvendigt. Og hvis man alligevel skal finde en ny breddespiller som erstatning, så giver det ikke meget mening at leje han ud. Hvis man ser Qvist som udviklingsspiller så giver det mening, men det tror jeg ikke at man gør. Men jeg tror bestemt han kunne udvikle sig markant med en sæson i 1. Division. Eller for den sags skyld. 2. Div. Han kom jo direkte fra Seriebold til Horsens.
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1412
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 August 2019 kl. 13:11
Citat: Fodbold Tosse Fodbold Tosse skrev:

Udlejning til en 1. div. klub, for fast spilletid frem til jul, vil være suverænt det bedste for både Qvist, og AC Horsens.
I den tid skal han så have arbejdet med den krop han efterhånden har fået opbygget

Helt enig. (...og det mener jeg ikke for fortsat at have et ben i siden på Mikkel Qvist. Udover at han ikke har niveauèt til superligaen i mine øjne, så synes jeg han virker som en sympatisk gut )

Jeg undrer  mig i øvrigt lidt over at @JoakimBL konkluderer at en udlejning til en 1. div klub "desværre ikke ligger i kortene". Mener du at Bo H vil bremse sådan et initiativ pga trupstørrelsen ?

Qvist vil have rigtig godt af spilletid, og vil være et fund i en klub hvor man har et par fyrtårn rendende rundt, som han kan ramme med indkast. 
Han skal - som Fodbold Tosse er inde på - have fast spilletid for at bygge på niveauet, og den får han bedst i en lavere rangerende klub.

Han kan stadig bygge på teknisk og på hurtigheden. 
Hvem ved ? en skønne dag ligner han den nye Poul Onuachu og kan sælges for 100 mio kroner ClapRedigeret af rasbak - 08 August 2019 kl. 15:49
Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 760
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 August 2019 kl. 11:46
Jeg er sådan set enig ift. Qvists generelle niveau - han er på flere punkter en ganske ok fodboldspiller.
Jeg syntes sådan set også at han historisk har fået skyld for langt mere end han har været skyld i.
Men jeg må blot erkende at isoleret set på denne sæson, og de foranliggende træningskampe, så har forsvaret ændret sig markant efter han er taget ud.


Ift. Qvist som indskiftningsspiller, så syntes jeg det bliver ekstremt svært så længe nuværende spillestil fastholdes.
Som bak, og kantspiller, er fuldstændig udelukket. Det er han ganske enkelt ikke hverken udfordrende, hurtig, eller løbestærk nok til.
Så længe den stil fastholdes, kan han kun spille i midterforsvaret, eller som angriber.

Midterforsvaret syntes jeg ligesom er afprøvet for ganske nyligt. Jeg tænker også at Heltne Nielsen, den nye Serber, Kiilerich, Therkildsen, og måske endda Kortegaard står foran ham i køen der.
Så er der jo reelt kun angriber tilbage. Der tænker jeg at han vel egentlig kun aktuel, hvis Brock-Madsen ikke er på banen.Udlejning til en 1. div. klub, for fast spilletid frem til jul, vil være suverænt det bedste for både Qvist, og AC Horsens.
I den tid skal han så have arbejdet med den krop han efterhånden har fået opbygget.

Det er super at han har fået bygget så mange muskler på som han har, men det har desværre også gjort ham markant tungere, og som resultat deraf meget langsommere.
Også langt langsommere end han egentlig behøver at være, hans højde, og størrelse til trods. (sammenlign eksempelvis med hvor hurtige, og adrætte NBA spillere på 210 kan være med den korrekte muskel opbygning)


Skal Qvist tilbage og gøre en positiv forskel i Superligaen, så skal der arbejdes målrettet med hans hurtighed, smidighed, og koordination. 
Det gælder hans løb, og hans vendinger. 
Ja faktisk generelt alle hans aktioner (herunder også ift. hvor lang tid der må tage at bevæge sig over banen, og få afviklet et indkast).
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 838
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 August 2019 kl. 18:43
Jeg synes du er for hård ved Qvist. Nej, han er ikke Måske ikke den bedste mand på nogle positioner, hvilket jo nærmest giver sig selv i det at han ikke er i start-11’eren. Jeg synes bestemt ikke det erfaring at give ham skylden for at de andre forsvarsspillere spiller dårligt når han spiller i midterforsvaret. Ham gjorde et pr godkendte indhop på den position sidste sæson, og det var Bo det lavede en kæmpe gejldisposition ved at sætte ham i den position i kampen mod FCN. Han havde rigtigt gode kampe på venstre kant, og mere end godkendte kampe på venstre back også. Han er ikke blevet dårligere af at vi har fået bedre spillere på de positioner, men han er naturligvis ikke førstevalg. At nogle ikke kan finde ud af at se ud over hans ene spidskompetence, betyder ikke at han ikke kan andet. Jeg vil f.eks. Heller se ham indskiftet i stedet for Borring, og med Brock-Madsen kan vi måske igen udnytte hans lange indkast. Måske ikke til NBM, men han trækker så mange spillere til sig at der bliver plads til andre.

Hans udvikling blev nok heller ikke hjulpet af at Bo kastede ham rundt på nærmest alle positioner med undtagelse af målmand sidste sæson. Og den har nok heller ikke godt af at sidde på bænken. Desværre for ham, så liggger det nok ikke lige i korte e at han kunne blive leget ud til en klub i 1. div. Hvor han kunne få fuld spilletid.
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2258
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 August 2019 kl. 11:59
Enig på begge fronter Smile
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1412
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 August 2019 kl. 10:19
@Barkman: 
Hmm - nej muligvis en lidt for rosende vending Smile

Altså . Malte Kiilerich var jo vægtet "for ny og urutineret" i den første kamp mod FCN, hvor Qvisten fik tjansen i forsvaret. 
Her har Kiilerich nu fået chancen, og har ikke siden set sig tilbage ....

Therkildsen fik chancen i første kamp, og spillede forfærdeligt. Siden har han fået doserede indhop og begynder at vise en del af de tekniske kompetencer han har.
Han er på vej, men -indrømmet- at vise decideret storspil har han endnu tilgode.


Redigeret af rasbak - 07 August 2019 kl. 10:50
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2258
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 August 2019 kl. 09:33
Jeg ser nu forandringen mere længere fremme på banen, hvor netop Thorsen for mig er den helt afgørende forskel. Men også en spiller som Prip, der har langt mere ærgerrighed og gåpåmod end fejlkøbet Junker.

Men ja, Qvist er i den mærkelige position, at han enten er en total nøglespiller eller nærmest ubrugelig. Når vi har truppen til at være farlige på standarder, er han et dødbringende våben; når vi ikke har, er det svært at retfærdiggøre at bruge ham. Der er simpelthen andre, som er bedre på alle de positioner, han kan spille.

(I øvrigt forstår jeg ikke helt, hvor du ser det dér "storspil" fra Therkildsen, må jeg indrømme. Med forbehold for, at jeg ikke har set FCK-kampen, så slår han mig som en habil 1. divisionsspiller, der har noget fysik og energi, men som rent teknisk er et stykke fra at ramme et godt Superliga-niveau.)
Til top
 Besvar Besvar Side  123>

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Sammen om en god oplevelse

30.07.2020 - 31.12.2020

Nyt fra DFF

31.07.2020 - 31.12.2020

Danske Fodbold Fanklubber tager temperaturen på udebaneforholdene.

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: