DBU pokalen AC Horsens
TORSDAG DEN 23. JULI KL. 18:00
Modstander: Randers FC/OB
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

AC Horsens - Lyngby Boldklub

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Thomsen Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 28 Oktober 2012
Sted: Ølsted
Status: Offline
Point: 626
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Thomsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01 September 2019 kl. 20:19
Citat: Gamsten Gamsten skrev:

Dejligt med en sejr. 3 point på kontoen, og ligeså vigtigt, point på selvtillids kontoen.
Flot at vi kommer igen, men puha hvor er vores opspil i lange perioder langsomt og omstændeligt.
Simon Okusun og Bjarke Jakobsen får fat i meget, men hvor går det langsomt når den skal fordeles, og alt for ofte bliver den spillet bagud.
Jeg vil alligevel idag først og fremmest glæde mig over sejrenSjovt hvordan vi ser fodbold forskelligt. Jeg sad ved siden af folk fra Lyngbys ledelse. De brugte ord som “formidabel”, “magisk” og “solid” om Bjsrke Jacobsens evne til at glide af på modstanderne og hans evne til at distribuere bolden.
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust
Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 760
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 September 2019 kl. 08:44
Det var godt med endnu 3 point på kontoen - faktisk var det efterhånden absolut nødvendigt, hvis Horsens ikke skulle blive maksimalt presset allerede nu.

Næsten 1/3 inde i grundspillet ser det ud til at Silkeborg, og måske Esbjerg, skiller sig lidt ud i bunden. Resten af holdene er præcist så jævnbyrdige som frygtet.

Horsens store negative målscorer eliminere desværre nærmest et af deres point, hvilket på ingen måde gør deres opgave lettere. De vil altid ligge nederst af de hold der har samme point antal som dem.
Det er noget rigtigt skrammel, men svært at ændre på nu - den "klods" må vi bare acceptere som et vilkår der hænger fast hele vejen gennem grundspillet, ligesom den tages direkte med ind i nedryknings spillet. 
Jeg tænker nemlig ikke at et par storsejre lige umiddelbart ligger i kortene.
Til top
sned Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 19 Oktober 2013
Status: Offline
Point: 597
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér sned Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 September 2019 kl. 10:27
Tiltrængt sejr, efter de 2 sidste kampe.
Vores problem er at vi har meget svært ved at scorer!
5 af 7 kampe uden ACH scoringer, inden kampen mod Lyngby.

Det var ikke bare første hjemmesejr i denne sæson! Det var det første hjemmepoint og det var også den første scoring af de Gule på Casa Arena i denne sæson ( i kamp nr 5).
Vi har ligaen's næst dårligst angreb 7 scoringer, kun Esbjerg dårligere med 4.
Vi har ligaen's næst dårligst forsvar, vi har indkasseret 16 scoringer, kun overgået af SIF's  utættet forsvar, der har indkasseret 21.
Men vi er kun 5'te sidste "takket" være, at vi vinder. i stedet for at spille mange uafgjort, som hold der ligger under os.


Hvis der skal flere tilskuer på Casa  Arena -Skal hjemme tilskuerene have nogle succes oplevelser og ikke se et hold der har meget svært ved at hente point på eget græs.Redigeret af sned - 02 September 2019 kl. 10:58
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 838
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 September 2019 kl. 16:57
Der er bestemt positive ting at tage med fra kampen. Først og fremmest naturligvis 3 point på kontoen. Hjemmebanesejr var også højt på to-do listen. Vi vendte en kamp hvor vi kom bagud, med fight og vilje, i stedet for at blive lammede og passive som vi ellers har set. Der var en helt anden tro på at vi kunne komme tilbage, og det var godt at se.
Det sagt, så er der bestemt stadig advarselslamper der lyser. Vores forsvar i første halvleg, hvor vi spillede super defensivt, var virkeligt elendigt, og vi var heldige at vi spillede mod en modstander der ikke formåede at udnytte det, før de end de gjorde. Det kunne have blevet en forfærdelig kamp, hvis Lyngby havde scoret tidligere. Lige før pausen, så Bo kunne få holdet vendt til 2. Halvleg var vist tæt på optimalt.
Selvom vi var fuldstændigt dominerende i 2. Halvleg, så var vi nærmest ufarlige. Vi spillede nærmest udelukkende på at lave indlæg/få hjørnespark, og det blev forudsigeligt og nemt at dække op for. Vi var alt for langsomme til at komme frem til de indlæg, så hele Lyngbys hold stod klar i feltet til at afvise. Det kan godt være Bjarke er “fænomenal” til at holde på bolden, afvise modstanderen og få ro på spillet, men det er bestemt ikke udelukkende positivt, når han gør det hver eneste gang. Han giver modstanderen al den tid i verden de skal bruge på at organisere deres forsvar. Det eneste de skal gære er at sende en mand efter ham, som han kan vende rundt på, stoppe op og spille bolden bagud, og så er forsvaret på plads. Det er tydeligt, og det er nemt at læse, men hvis han lige en gang imellem skiftede tempo og satte fart på angrebet, så ville det åbne op. Det kræver selvfølgeligt at man ikke har to tunge langsomme mænd i front men bruger Frantsen. Det er jo svært at sige hvordan kampen havde udviklet sig hvis ikke NBM vat blevet skadet, men umiddelbart var det tiltrængt med en spiller som ham.
Og så til sidst. Selvfølgelig kan og skal vi være tilfredse med resultatet, men det kom mod en oprykker, der faldt sammen i 2. Halvleg som vi selv kan have for vane at gøre. Det betyder ikke at den hellige grav er velforvaret. Det skal stadig bygges på hvis ikke vi skal ende med nitten til sidst. Bo er nødt til at tilpasse sig, og ikke bare fortsætte med det der virkede i én kamp. Det bliver for nemt at forberede sig for vores modstandere når truppen og spillet er det samme uge efter uge.
Til top
Ultimo Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 11 November 2018
Sted: Den Gule Hule
Status: Offline
Point: 95
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Ultimo Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 September 2019 kl. 17:57
Helt tydeligt at der var en HELT anden taktik og måde at spille på som Poul Hansen også nævner efter kampen, vi formåede rent faktisk at stå højere i kæderne og lave fungerende presspil, tydeligt at det var noget der var blevet indøvet.

Kan slet ikke forstå kritikken af holdet herinde, vi burde have vundet den kamp med 3-0 eller 4-0, Lyngby havde ikke en skid og kunne ikke en skid, de havde fra start valgt at stille sig med alle mand nede i forsvaret og prøvede at fedte en 0-0/1-1 hjem, det var et yderst patetisk forsøg på at spille fodbold hvor man udelukkende lukrerede på kontraer og hvor var det dejligt at se den usympatiske Marcel Rømer stå og være spejlblank efter kampen ovenpå spørgsmålet om hvordan de tabte kampen, han beskrev os nærmest som et udenlandsk hold.

De blev smadret i stort set alle dueller, de får vel superligaens mindst fortjente mål og udover det havde de flere kendelser der gik deres vej, (selvom jeg nu vil mene dommeren gjorde det ok) og alligevel ville de intet ud over bare at stå nede i deres eget felt, jeg kan  forstå hvis man ikke har spillerne til at skabe kampen, men Lyngby har jo netop massere af offensiv spillere, nej det var en pinlig taktik at se på, at Lyngby så rent faktisk nærmet spillede taktikken perfekt, er en helt anden sag.

Jeg tæller hvert falt 3 100 procent chancer i kampen, hvor vi scorer på en af dem, men ifht. kritikken om endnu en angriber ser det vist ud til at Bo H, måske lander noget, så mon ikke det kan fjerne en bekymringsrynke eller 2.

Der var intet i den kamp der pegede i den forkerte retning, selv i 1. halveg var vi bedst, skudstatistikken giver mig også ret (men ifht. possesion havde de self. bolden mere end os i 1. halveg dog uden at gøre noget ved det).

Kommentar ifht. spillerne:

Lansing: Virkede lidt på mellemkant ved deres mål, udover det var han vel magtesløs, tilgengæld viste han at hans styrke ifht. bolde i feltet virkede MEGET mere sikkert end det har gjort de sidste 2 kampe, dejligt for Lansing.

Nymann: Kæmpede som en okse, fuldstændig vandvittig præstation af den aldrende Nymann (Noget man på ingen måde kunne se, han lignede en 28 årig), skarp præstation.

Ludwig: Vandt så mange dueller at det må have gjort ondt at på som Lyngby fan, bedste kamp indtil videre i Horsens trøjen, virker ustoppelig.

Kiilerich: Især en clearing lagde jeg mærke til fra hans side, hvor han pr. instinkt kanter bolden ud af feltet lige inden den rammer en fri Lyngby mand, en svær clearing som han udførte til perfektion, mere behøves der ikke at sige.

Lumb: Kritiserede ham lidt i 1. halveg, men jeg må indrømme manden er dybt genial og sammenspillet med ham og resten af midtbanen var en ren fryd for øjet at se på.

Prip: Var sammen med Okuson kampens bedste spiller, drev rundt med Lyngby forsvaret som en slags lille Messi, det var ret vildt at se Prip ramme så højt et niveau endnu en gang, manden er simpelthen klasser over hvad Drost nogensinde var/bliver, så er det sagt.

Bjarke: Forsatan en spiller, uden tvivl en der allerede ryger til næste sommervindue han er simpelthen alt for god til "kun" at spille i superligaen efter min mening, han har jo et vanvittigt udviklingspotentiale.

Hallur: Mest undervurderet spiller på banen og hans klart bedste kamp som anfører, løb solen sort og fik mange gange snydt en 2-3 modspiller, hans eminente træk samt løb med og uden bolden er guld værd for et hold som os.

Thorsen: Limen der binder resten af holdet sammen, synes godt han kunne have vist en anelse mere i 1. halveg, men for søren hvor slår den mand igennem i 2. halveg, kunne også sagtens have blevet MOM.

Okuson: Et monster som modspillerne tydeligvis var bange for at gå i duel med, outstanding af Okuson, vandt alle sine dueller (OG JA ALLE, KAN IKKE HUSKE EN DUEL HAN TABTE!) og var samtidig også god i den opbyggende spil, hvilket jo fint viser han passer ind med nuværende taktik.

Brock: Blev skadet, men lavede nogle gode løb, desværre kom han ikke frem til det helt store, men stadigt nogle fine løb og dueller han vinder.

Frantsen: Wow en præstation, han snød jo stort set alle på banen, hans løb er altødelæggende for modstandernes forsvar, usædvanlig fart, samt flair og teknik, uden tvivl en spiller der kan indbringe et stort beløb såfremt denne form fortsættes.

Alt i alt, dejligt med en forløsende sejr oven på en perfekt holdpræstation.


Redigeret af Ultimo - 02 September 2019 kl. 18:04
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 838
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 September 2019 kl. 19:34
Må være fedt at have så gule briller Ultimo. Så du 2. Halvleg 2 gange? Horsens var meget mere passive end Lyngby i første halvleg. Deres mål var fuldt fortjent og flot spil, på et passivt og opgivende Horsens tilbageløb. Kan godt være man ikke kan forvente at Lansing tager den, men han gjorde alt galt ved deres mål. Han kunne jo stort set ikke gøre det nemmere for Gytkjær end han gjorde, med mindre han løb ud over sidelinjen.
Og selvom vi var totalt dominerende i 2. Halvleg, var vi jo fuldstændig ufarlige. Vi havde vel stort set kun 1 eller 2 chancer foruden målet og straffesparket (som i øvrigt lige så godt ikke kunne være dømt)
Til top
carsten lindballe Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Hatting
Status: Offline
Point: 1929
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér carsten lindballe Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 September 2019 kl. 20:54
Lansing    gør sådan set det rigtige, han går ud i gytkjær for at gøre målet mindre for ham at skyde på 
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 838
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 September 2019 kl. 09:29
I mine øjne gør han en fejl i ikke at fortsætte ud, men i stedet for at bakke ind og komme på mellemhånd. I det at han bakker, så kommer han på mellemhånd på en afstand hvor han ikke har tid nok til at reagere på skuddet, og ikke er tæt nok på til at presse Gytkjær i afslutningen. Var han fortsat ud, så havde han tvunget Gytkjær til at drible uden om, hvilket havde givet Thorsen muligheden for at komme foran ham.
Det er ikke sikkert det havde ændret resultatet, men som jeg ser det, gjorde han det sådan set så nemt dom det kunne være for Gytkjær at passere ham
Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 760
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 September 2019 kl. 12:24
Lansing gør 100% det korrekte i situationen.

Det kommer altid til at se ekstremt voldsomt ud når målmanden kommer flyvende ud og takler en spiller i frit løb mod målet.
En målmand der forsøger at takle en spiller i en 1v1 situation uden for sit felt er derfor lig ca. 90% risiko for et direkte rødt kort. 

En målmand der fortsætter ud af sit mål for at forsøge at presse en spiller i frit løb mod målet - men samtidigt undlader at forsøge at takle, vil med 99% sikkerhed give et mål.
Samtidigt nærmer det sig hastigt at være et klokkeklart drop.


Bliver en målmand fanget uden for feltet, og vurdere han at han ikke kan nå at komme først på bolden, skal han derfor istedet forsøge at bakke hurtigst muligt retur til sit felt - for at kunne angribe bolden med hænderne.
Dette skal han gøre da det er det senarie der giver ham den størst mulige chance for succes. (også selvom chancen er minimal - men det er jo trods alt også en friløber vi taler om)
Til top
sned Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 19 Oktober 2013
Status: Offline
Point: 597
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér sned Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 05 September 2019 kl. 13:37
Gør Lansing det rigtige eller det forkerte!!
Vi skal lige huske at den Aflevering Emil Nielsen sender op til Gytkjær er fremragende.

Hvis målmanden eller forsvarsspileren havde "væltet" Gytkjær, ville det højst sansynligt havde endt med rødt kort.
Hvordan ville anden halvleg så havde udviklet sig!
Nu endte det med at vi "moste dem fysisk" i anden halvleg (som der blev skrevet på Bold.dk)
Det var 3 vigtige point, mod et hold der meget nemt kan ende nede i kampen om overlevelses. Og så selvfølgelig efter 2 ikke spec. gode kampe.

PS. Hvis Delac havde stået på mål, så have han "klippet" Gytkjær i en flyvende takling.Wink


Til top
 Besvar Besvar Side  <12

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Sammen om en god oplevelse

30.07.2020 - 31.12.2020

Nyt fra DFF

31.07.2020 - 31.12.2020

Danske Fodbold Fanklubber tager temperaturen på udebaneforholdene.

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: