AC Horsens Randers FC
SØNDAG DEN 13. SEPTEMBER KL. 14:00
CASA Arena Horsens
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

OB - AC Horsens

 Besvar Besvar Side  <123>
Forfatter
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1416
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 Oktober 2019 kl. 17:25
Citat: Ultimo Ultimo skrev:

Sølle sølle fan opbakning herinde. Det er nu fuldt ud forståeligt at vi aldrig har udviklet os fra et fan perspektiv, super meget negativitet som mange herinde er helt vilde med at dyrke. Fortsæt endelig med det drenge, det hjælper ikke holdet en skid.
Fuldstændig enig. Det har udviklet sig i den forkerte retning gennem et par år. Både hvad opbakning på CASA og opbakning herinde angår.

Nærmest pinligt Thumbs Down

Citat: carsten lindballe carsten lindballe skrev:

ud med Bo nu, når han selv går ud og melder at man forhandled med Priske om trænerposten, så må han ikke være serlig intereseret. smut til færøerne, gerne nu i landskamp pausen så en en ny træner har 10-12 dage og arbejde med holdet 
Jeg tror efterhånden gerne Bo H vil tage imod et job som landstræner på Færøerne. 
Han må da være kørt fast i at have 2-3 kasketter på, arbejde i døgndrift, mens anerkendelsen, respekten og fanopbakningen i Horsens ligger på et uhørt lavt niveau.

Men den dag Bo H er væk, vil AC Horsens få MEGET svært ved at finde en person der, hver eneste sæson, kan samle et nyt hold op med de budgetter som klubben arbejder med.


Redigeret af rasbak - 06 Oktober 2019 kl. 22:13
Til top
Photonoir Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 09 April 2013
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 255
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Photonoir Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 Oktober 2019 kl. 19:38
Hvis Bo Henriksen ikke var i Horsens, ville holdet formodenligt ligge og rode rundt i 2. Division... Den mand har fået max. ud truppen... Jeg tror at jeg stille og roligt bakker ud herinde fra, da debatten mest af alt, minder om det 5 fulderikker præsterer på et billigt morgen værtshus... Det samme gælder på stadion hvor det efterhånden er gabende tomt... Ufatteligt at en by som Horsens ikke kan samle flere trofaste fans, som støtter byens hold igennem tykt og tyndt. 

Anyway... Jeg vil smutte ud i virkeligheden og ærgre mig over endnu et nederlag. På trods af dette nederlag vil jeg stadig komme på stadion og nyde det mit sæsonkort giver mig og det vil jeg fortsætte med, også selvom katastrofen skulle indtræffe og holdet rykker ud af Superligaen. Skulle det ske håber jeg, at det fortsat er med Bo Henriksen ved roret
Til top
Thomsen Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 28 Oktober 2012
Sted: Ølsted
Status: Offline
Point: 627
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Thomsen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 Oktober 2019 kl. 21:38
Stop. Bo er den rette mand for os - naturligvis!
En ny træner vil ikke hjælpe på det. Det tror jeg ikke på. Superligaen er vanvittig jævnbyrdig, og vi har ikke heldet med os i øjeblikket - nærmere imod os. Men det vender. Bare rolig.
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust
Til top
Gule71 Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 05 Juli 2017
Status: Offline
Point: 23
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Gule71 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 Oktober 2019 kl. 00:26
Hvilket signal har I det sidste år set på fremgang og stabilitet.........Intet
De var røv heldige med ikke at rykke ned i 2018-19 sæsonen. BH har ingen taktiske kompetencer. Han er læst for længe siden og vinder ingen fodboldkampe.
BH har desværre alt for stor magt i ACH og det bliver rigtig svært at få ham ud.
Med BH afgang skal man ud at finde både en træner og en sportschef. Dernæst skal der ryddes gevaldigt op i truppen, som er helt og aldeles stagneret.
Hvis ikke ACH forsøger noget nyt, rykker de stensikkert ned og der vil gå år med at komme op igen. Se bare Viborg
Til top
Grev Axel Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 08 Maj 2013
Status: Offline
Point: 289
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Grev Axel Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 Oktober 2019 kl. 08:46
Det er sgu pinligt at se de sædvanlige opråb med fyr træneren, nu rykker vi ned og alt er dårligt. Faktum er nemlig også, at vi spillede flot imod Randers (der lige har savet AGF midt over) Vi var ekstremt uheldige med en håbløs dommer i overtiden imod Esbjerg. I dag tabte vi så ude imod OB, der har omtrent 3 gange vores eget budget at købe spillere for.

De hold der ligger omkring os i bunden er de hold som vi retteligt skal måle os med, både i forhold til økonomi og klubbernes størrelse (selv om det kun er Hobro der har mindre spillerbudget end vi selv har)

Nu skal vi så faktisk møde Hobro, Silkeborg, Esbjerg og Lyngby i de 4 næste kampe, og så kan det hele se meget lysere ud. Bak nu op om holdet - det har sgu aldrig hjulpet at fyre træneren.

Vi har en fantastisk træner, sportschef, klubmand, motivator og menneske i Bo Henriksen. Han fortjener jeres opbakning og ikke alt det evindelige brok.
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2260
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 Oktober 2019 kl. 11:45
Ingen er forpligtet ud over deres evner, og derfor giver det heller ikke mening at råbe af spillere, fordi de ikke er gode nok. Men lige nu ligner vi altså i dén grad en nedrykker.

Vi kan ikke holde nullet - i går kostede Lansing 2-3 mål, andre dage har det været andre, der har fejlet - og vi kan slet ikke score mål. Der er simpelthen ingen skarpe afsluttere i truppen, og vi skaber slet ikke chancer nok til at kunne spilde så mange, som vi gør.

Ofte spiller vi nydeligt midt på banen, men når vi nærmer os modstandernes mål, kikser den sidste aflevering eller afslutningen. Og tilsvarende forsvarer vi os generelt fornuftigt, men har alligevel et par kiksere i hver kamp, der så ofte koster mål.

I en sæson med tre nedrykkere er der simpelthen ikke råd til så høj en spild- og fejlprocent, som vi har.

Træneren er altid den nemmeste at pege fingre af, men han kan jo ikke afslutte for angriberne eller cleare bolden for forsvarerne. Først og fremmest mangler truppen selvtillid, og dét kan man jo heller ikke få i pilleform til at dele ud.

Omvendt er det en trænerfyring vel det eneste, vi rigtig kan gøre lige nu - transfervinduet er lukket, startopstillingen giver mestendels sig selv, der er ikke rigtig andre håndtag at trække i. Og måske kan et trænerskifte udløse noget energi, der giver nogle resultater, der giver noget selvtillid? Men det er vil være et sats, og det er svært at argumentere imod, at Henriksen har været en god mand for Horsens ...

Stadig: Hvis ikke vi henter et par sejre i de kommende kampe, så begynder det altså at se meget tungt ud.


Redigeret af Erik Barkman - 07 Oktober 2019 kl. 11:47
Til top
sned Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 19 Oktober 2013
Status: Offline
Point: 597
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér sned Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 Oktober 2019 kl. 19:28
2019 er ved at udvikle sig til et annus horibilisOuch

OB er et større hold end os, det er ikke så meget det at tabe til et hold som OB. Men mere hvad vi har fået ud af de 3 kampe før.
Vi har virkelig ikke medgang for tiden. Esbjerg fik et point i overtiden på et meget kontroversiel straffe i overrtiden, som Kauko scorer på. I denne runde brænder han et starffe.
Vi kunne selvfølgelig havde scoret på de 2 chancer med åbent mål, det siger lidt om hvor scoringmæssig skarpe vi er for tiden.
Mod Randers kunne vi ikke scorer i anden halvleg selv om vi var det bedste hold, og så falder deres sejrsmål på en dumt selvmål, hvor Okusun er uheldig at sende bolden i eget net.
Sønderjyske imponerede ikke.
Med bare lidt medgang og skarphed  i angrebet kunne det være endt med 9 point, nu endte det med sølle 2 point.

Vil det hjælpe at fyre Bo!! måske, er det den chok effekt der skal til, men der er ingen garanti for at det vil vende med en ny ved roret.

Måske er problemet den "altfavnende" rolle Bo har som manager. Så ærgeligt at Priske ikke ville.
Men der bør være en aflastning, så træneren kan koncentrerer sig om at træne holdet.
Til top
Gule71 Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 05 Juli 2017
Status: Offline
Point: 23
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Gule71 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 07 Oktober 2019 kl. 23:47
Det er naivt at tro, at vores bundplacering skyldes uheld og tilfældigheder. Det er ikke kun i de sidste runder, hvor tingende ikke er lykkedes. Vi har nu i et år set de samme symptomer på manglende kvalitet. Vi kan ikke forsvare eget mål og vi kan ikke angribe modstanderens mål.
Pilen peger på træneren og manageren, som er ansvarlig for trup sammensætning, taktik og spillestil.
Jeg medgiver, at Bo H havde én god sæson, men spillestilen var ikke just inspirerende og er nu helt udtømt.
Bo H er sikkert en god træner til 1. division men jeg har min tvivl i superligaen. Så spørgsmålet er om ACH vil og har råd til at være et 1. divisions hold
Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 760
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Oktober 2019 kl. 09:01
Horsens har ikke spillermateriale til mere end dette.

Jeg har svært ved at se at truppen indeholder en eneste spiller der ville gå direkte ind i start 11 for en klub i top 10.

Det realistiske mål for klubben må derfor være 10.-11. pladsen. 10 pladsen er pt. 5 point væk, og det er for langt! Men 11 pladsen er 1 point væk, og det må vel siges at være tæt.
At vi fans håber på mere end disse bund placeringer er helt naturligt, men ikke særligt realistisk med det tilgængelige spiller materiale.

Man kan godt skælde Bo Henriksen ud over at han ikke endnu engang kan få spillerne til at præstere over deres evner - men hvor mange ville reelt kunne gøre det?
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1416
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Oktober 2019 kl. 09:33
Det er foruroligende når man læser indlæg her, på bold.dk og på facebook...

Mange peger på Bo Henriksen. "Han er kørt fast" og er "læst" af de øvrige trænere, og formår ikke fortsat at hive holdet op....

Mange peger på andre faktorer, som sort uheld og mangel på dommertække. At vi skal være tålmodige og hoppe op på hesten igen....

En 3. antagelse - Fodbold Tosse m/ flere`s -  at den reele kvalitet ikke rækker til mere, er sikkert ikke helt i skoven. 

Det er tragi-komisk, på et tidspunkt, hvor der - efter AC Horsens`målestok - er hentet "navne" ind. Lumb, Brock-Madsen og Junker (så længe det varede), da Horsens endelig havde lidt penge på kistebunden efter en række salg og indtægter fra videresalgklausuler.

Men sammenlignet med superligaklubberne er kvaliteten bare ikke god nok. Selv efter et år hvor indkøbsmulighederne har været ekstraordinære, er det samlede udbytte ikke godt nok. 
Kritikere vil hævde at man ruger på pengekassen på Langmarksvej. At der ikke investeres nok af udbyttet fra transferindtægterne. 
Mon ikke det skyldes at den almindelige "træge" drift ikke tillader det ? Med andre ord : Fra de penge der havner i turbanen, skal en ualmindelig stor del bruges på den daglige drift i forhold til de klubber vi sammenligner os med.

Tilskuerantal ? Ja det er en faktor som der er peget på flere gange.
Horsens holder altså ikke til tilskuertal på 12-1900 tilskuere hvis man vil opretholde et superligahold. Jeg er helt med på at det er en "ond spiral" da folk gerne vil se kvalitet, før de investerer i en entre-billet til stadion.

Men der skal findes løsninger. Ellers hedder den med sikkerhed 1. division næste sæson.Redigeret af rasbak - 10 Oktober 2019 kl. 08:55
Til top
 Besvar Besvar Side  <123>

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Sammen om en god oplevelse

30.07.2020 - 31.12.2020

Nyt fra DFF

31.07.2020 - 31.12.2020

Danske Fodbold Fanklubber tager temperaturen på udebaneforholdene.

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: