DBU pokalen AC Horsens
TORSDAG DEN 23. JULI KL. 18:00
Modstander: Randers FC/OB
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

AC Horsens - Silkeborg IF

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Ultimo Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 11 November 2018
Sted: Den Gule Hule
Status: Offline
Point: 95
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ultimo Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 10 November 2019 kl. 22:16
Synes det var en fremragende sejr og når man ser på at SE også har tabt point er det jo egentlig en ret god runde.

Delac havde nok en af sine bedste redninger (hvis ikke den bedste!), den eneste konkurrence han har fra sin tid i Horsens må være hans redning på straffesparket i den første FCK kamp.

Nymann så godt ud og lavede mange vigtige aktioner, han holder fint niveau og har på det sidste haft nogle rigtig fine kampe.

Ludwig: Så ganske sikker ud det meste af kampen, god i dueller samt fin styrmand.

Kiilerich: Stort set ligesome overstående, men viste alligevel også noget unikt i sit defensive spil på sin helt egen måde.

Lumb: Kæmpede som sædvanlig i ægte kriger stil, fremragende eksplosionsagtige aktioner på kanten og skabte en del uro i Sifs forsvar.

Prip: Som altid fantastisk god, tror egentlig godt at han kunne være blevet MOTM hvis han havde krydret den gode indsats med en kasse, må indrømme jeg faktisk syntes at han havde fortjent den lidt, selvom "Franne" også var fremragende.

Bjarke: Havde en god ro på bolden og satte et fint aftryk på kampen.

Okosun: Muligvis hans bedste kamp i Horsens trøjen i den nye sæson, så virkelig stærk ud.

Thorsens: Havde også mange gode aktioner, virker som om at han virkelig er kommet igang.

Franne: Berettiget  til MOTM på sit mål og assist, virkede godt tændt og fuld af energi.

Therkildsen: Klart bedste kamp i Horsens trøjen, mindes ikke at have set ham spille en eneste dårlig kamp, flot! Og mere af det!

Iøvrigt:

Hvis man er irriteret over at vi står for dybt da vi kommer foran skal man lige huske at vi altså spillede uden rigtige angribere, det gør det altså noget sværere at bygge spillet op.

Og ifht at være foran:

Vi ser jo også idag hvordan Lyngby kommer foran 3-1 men stadig smider føringen til 3-3, sandheden er nok at der er utrolig mange lige hold i Superligaen og at det derfor hurtigt kan vende, derfor at der stort set ikke er nogle hold der har super sikre kampe udover topholdene. Vi ser også Randers der var foran både 2-1 og 3-2, men stadigvæk ikke kunne holde føringen. Fakta er altså bare at vi holdt føringen, selvom vi stadig lukkede dem ind i kampen på 1-1 bevarede vi kontrollen i store dele af kampen og jeg synes generelt godt vi kunne have lavet en kasse eller 2 mere.

Og så lige et indspark til Prip debatten: En fremragende spiller som jeg ikke er tvivl om kun bliver bedre, håber bestemt ligesom andre at vi kan holde på ham sæsonen ud, fantastisk spiller.


Redigeret af Ultimo - 10 November 2019 kl. 22:24
Til top
 Besvar Besvar Side  <12

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Sammen om en god oplevelse

30.07.2020 - 31.12.2020

Nyt fra DFF

31.07.2020 - 31.12.2020

Danske Fodbold Fanklubber tager temperaturen på udebaneforholdene.

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: