FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

VINTERTRANSFERE 2020

 Besvar Besvar Side  <1 678910 17>
Forfatter
carsten lindballe Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Hatting
Status: Online
Point: 1925
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér carsten lindballe Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 Januar 2020 kl. 16:27
kunne han være interessant https://beta.bold.dk/fodbold/nyheder/agf-afbryder-samarbejdet-med-toutouh
Til top
Jeno Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 03 September 2012
Sted: Middelfart
Status: Offline
Point: 498
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Jeno Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 Januar 2020 kl. 19:57
Nej så heller ak fra ob
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 824
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 Januar 2020 kl. 23:57
Endnu en. Angriber der ikke kan bruges i AGF? I det mindste skal man ikke betale en rekordtransfer for ham, men jeg tvivler på at det er den rigtige løsning. Men så stramt som de sidder på pengekasser, så tvivler jeg på man kan betale hans løn uden at skulle sig af med 2-3 spillere. Selv om han er gratis.
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2252
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Januar 2020 kl. 10:25
Toutouh er den nye Akharraz - og det er ikke en reference til deres indvandrerbaggrund, men blot til, at de begge synes at være blevet lovligt store i hovederne af tidlig succes og hype og siden er det kun gået ned ad bakke ...

Hyrer vi ham, bliver vi bare endnu et stop på hans vej mod 2. Division, frygter jeg.
Til top
Gulning Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 22 Maj 2016
Sted: Tvingstrup
Status: Offline
Point: 19
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Gulning Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Januar 2020 kl. 19:01
Synes det dér skidt ud med hensyn til Tranfers, bliver et hårdt forår vi går i møde. De klubber vi skal spille nedryknings, kampe mod forstærker sig . Mon de er gået helt i stå på Langmarksvej. Bliver dyrt at rykke ned.
Hvorfor ikke leje et par hurtige brasilianere eller lignende, med mål i benene ..
Til top
Ultimo Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 11 November 2018
Sted: Den Gule Hule
Status: Offline
Point: 80
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ultimo Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Januar 2020 kl. 23:07
Nå, ser ud til at der alligevel ikke var mere ifht. Lumb og at det er lukket.

https://hsfo.dk/artikel/bud-p%C3%A5-lumb-bo-henriksen-har-aflyst-forhandlinger

Det synes jeg er fremragende, stærkt at han bliver, håber samtidig vi har råd til et par offensive forstærkninger om det så bliver Pohl og/eller en anden ved jeg ikke, men det vil da være super rart at have nogle flere alternativer, selvom jeg nu stadig synes vi har gode offensive spillere i truppen.

Foresten ifht. Magnus Risgaard Jensen og Bo Henriksen seneste udmelding om at Erhan bliver må jeg indrømme at det er rart at se noget bredde på disse positioner i truppen (da det er ret vigtige positioner at have spillere klar til, altså: Centerback og defensiv midt), så det ser jeg selvfølgelig meget frem til, vi så også Erhan score i sidste træningskamp hvilket jeg også synes er fint så han kan få lidt selvtillid i vinteroptakten, fin reserve at have klar og stadig en som jeg ser kan banke på til starteren såfremt vi får skader.

Magnus Risgaard Jensen ser også rigtig fornuftig ud kommer fra Viborgs ungdomsafdeling før han var i Skive og har sidenhen udviklet sig rigtig fint på seniorplan som jeg forstår det; ser også ud til at han var med til at rykke Skive op i 1. division fra 2. division, samt spillede han i Skive før de røg ned i 2. division.

Såvidt jeg kan regne mig frem har han altså spillet 3 sæsoner i første division og en enkelt i 2. division hvor de vandt rækken, det er jo rigtig udmærket og fint ifht. yderlig udvikling at han har fået en masse seniorkampe og så tror jeg også han har haft kampe for Viborgs U-19 hold (står hvertfald på transfermarkt at han har spillet der).

Jonas Gemmer er jeg også fint tilbage med at vi har fået tilbage, jeg foreslog allerede lidt inde i efteråret at vi tog ham tilbage da jeg synes han spillede ret godt i de kampe jeg så ham i, i TV. En fin spiller som både kan spille almindelig midt og defensiv midt samt og så har han jo været på næsten samtlige U-landshold som yngre (U-16, U-17, U-18, U-19, U-20) samtidig med at han har fået sin fodboldopdragelse i FCM, så en rigtig spændende spiller som (måske?) kan byde sig til som starter.

Asp ude synes jeg er fint som BL også nævnte før er det trænerteamet der skal vurdere hvad han har brug for og hvis han kun kan få 3-4 indskiftninger for AC i foråret tvivler jeg på det vil gavne hans udvikling som ung angriber.

Dertil kommer hvem der så skal udlejes eller evt. sælges/ophæves med:

Mikkel Qvist: Havde på et tidspunkt status som klubikon og trak en masse PR og selvom nogle har været efter ham har han faktisk udmærket teknik nu ifht. før i tiden, så han har bestemt udviklet sig.
Det er nu bare sådan at skal han fortsætte med at udvikle sig og ikke se sin værdi rasle ned er han nødt til at spille fodboldkampe, derfor kunne en evt. udlejning eller salg/ophævning ikke være helt dum, især med tanke på de penge vi kunne få til en angriber. Vi så hvad Bo Henriksen lavede med Junker hvor han fik et salg igennem via udlejning, kunne det samme gøres med Qvist? Han har trods alt en fin værdi på 300 tusind euro, men det kan jo godt være at de klubber der er interesserede kun vil have ham i tilfælde af ophævelse, det tror jeg nu ikke for så vil de jo ikke melde de var interesserede med mindre vi sparer lønnen ifht. ophævelse (hvilket også kunne være tilfældet).

Bo Henriksen udtalte sidst at der var nogle danske klubber ude efter Mikkel Qvist og nogle nordiske klubber.... Hvem er disse klubber?

Et godt bud kunne være Nykøbing FC som spiller fodbold lidt ala hvad vi gjorde for 2 sæsoner siden, et andet fint bud ville være Skive som vi jo allerede har et glimrende forhold til, måske Kolding? Ved godt spillestilen er en anden ifht. ansættelsen af Zimling, men mon ikke de kunne bruge en Qvist med masser af superligaerfaring?

Jeg kunne også se ham komme til Aarhus Fremad da han jo oprindeligt kommer fra det område, selvom det er 2. division skal man tænke på at 2. division aldrig har været bedre og rykker han op vil han have chancen for at spille 1. division næste år, det samme Bobjerg gjorde iøvrigt med Skive og de ligger nummer 1 i deres pulje, så hvorfor ikke.

Mjallby og Varberg BoIS FC er oprykkere i Allsvenskan, mon det kunne være et af de nordiske hold? Kunne også være Start eller Sandefjord som også lige er rykket op i Eliteserien.

Ellers ved jeg også at skattereglerne er lidt anderledes derover, det var jo også grunden til at Arndal gad spille i den norske 2. division fordi skatten er helt anderledes. Så måske i de lavere divisioner Qvist kunne finde en klub?


Mathias Præst: Fik sin debut mod Silkeborg efter han sammed med Mathias Madsen blev indlemmet i førsteholdstruppen i sommers og har iøvrigt også fået nogle pokalkampe samt reservekampe hvor han har gjort det udmærket, hans problem er ligesom Mark Asp Rasmussen at han har brug for seniorkampe, mulig udlejning til 2. division måske eller 1. division? Endnu en spiller som jeg synes har været en god profil for U-19, men som skal have seniorkampe for at udvikle sig yderligere.

Mathias Madsen: som skrevet overstående en del af førsteholdstruppen selvom han dog kun er 17 år hvor Præst altså er 19.
Kunne godt bruge en klub at udvikle sig da det ville være en god kampe for ham at få seniorkampe i en tidlig alder da han har niveauet til det, han kunne blive et potential salg senere hen med han fine CV med landskampe.
En potential 2. divisions klub eller 1. division klub kunne godt komme på tale, men hvis vi sælger eller lejer Qvist ud, så vil han vel reelt være den eneste backup udover Thorsen til VB pladsen, men det kan jo godt være man ikke synes han kan komme ind endnu og mangler lidt kampe på seniorplan.


Til top
sned Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 19 Oktober 2013
Status: Offline
Point: 594
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér sned Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 21 Januar 2020 kl. 10:46
UNDRER MIG!

Vi har PT. 6 spilller der kan spille en af de 2 pladser i midterforsvaret.
Malte, Ludwig, Masovic, Riisgaard, Gomez + Bjarke J (sidstnævnte klarede det vel OK da han spillede den plads)
Er Ludwig eller Malte på vej væk?

Det undrer også: med de udmeldinger der har været fra klubben. At der ikke er penge til noget, at vi måske vil spille foråret med kun en rigtig angriber! Brock-Madsen som var meget skadet i efterårssæsonen.
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2252
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 22 Januar 2020 kl. 09:58
Ja, har undret mig over det samme. Men jeg tror, Riisgaard skal ses som en gardering for evt. afgange til sommer og Gomez som en satsning på måske at kunne lave en Sanneh. 

At dømme efter træningskampen i går er ingen af dem på Superliganiveau pt., men de har begge potentiale ...

Så reelt er der vel Malte og Ludwig plus Masovic, som vi prøver at komme af med, og så Bjarke, som helst ikke vil spille dernede.


Redigeret af Erik Barkman - 22 Januar 2020 kl. 10:12
Til top
carsten lindballe Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Hatting
Status: Online
Point: 1925
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér carsten lindballe Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 22 Januar 2020 kl. 10:11
Bliv ikke forbavset hvis Bo bruger serveren som angriber
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1400
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 22 Januar 2020 kl. 14:39
Ja, det ser ud til at Bo H har fundet sin nye "bomber" Clap

Jeg tænker faktisk godt at han kunne lokkes til at gøre forsøget, selvom jeg på forhånd melder mig blandt de skeptiske.
Han får ikke spilletid i forsvaret med ankomst af både Magnus Riisgaard og James Gomez, og hvis succes-kriteriet er at han skal overgå Jannik Pohl`s scoringssnit : 0 mål, så er barren sat tilpas lavt.

Det afhænger nok af Masovics eget behov for spilletid.
Han har en U-21 landsholdsplads på Serbiens landshold at forsvare, og det kræver vel spilletid. Får han ikke det i Horsens, har hans agent nok en forbindelse til en anden klub der gerne vil overtage hans forpligtelser.
Sker det, slipper AC ham uden tvivl gerne...


Redigeret af rasbak - 22 Januar 2020 kl. 14:45
Til top
 Besvar Besvar Side  <1 678910 17>

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Sammen om en god oplevelse

21.02.2020 - 31.12.2020

Nyt fra DFF

22.02.2020 - 31.12.2020

Danske Fodbold Fanklubber tager temperaturen på udebaneforholdene.

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: