AC Horsens Brøndby
SØNDAG DEN 7. JUNI KL. 17:00
CASA Arena Horsens
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

AC Horsens - Randers FC

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1407
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01 Marts 2020 kl. 18:03
Hmm? Folk snakker om "den rigtige træner" og om scouting ..?

Det handler vel i sin enkelhed om, at klubbens manglende økonomiske muskler, begrænser kvaliteten af spillermaterialet - set med superligabriller på.
Selv den bedste træner kan jo ikke blive ved at få noget ud af en mandskab, der reelt ikke har superligaklasse. 

Vi har netop set et transfervindue hvor der var frit valg på alle hylder (hvis altså man havde tegnedrengen klar). Men når man ikke har penge med i byen at handle for, så hjælper det jo ikke en pind at scoute . 

AC Horsens har ikke råd til at scoute ..! Og heller ikke til at ansætte en sportschef..!

Jeg tror egentlig Bo H har den hjælp af Thomas Kortegaard og Mikkel Jespersen m. flere som han ønsker, så man vil ikke høre ham pive over en uoverkommelig arbejdspukkel.

Jeg er også stadig af den overbevisning at man ikke havde noget superligahold i Horsens hvis Bo Henriksen ikke var havnet i det østjyske.

Kampen idag viste et ACH hold der kæmper med selvtilliden. Der spilles mange kampe, og flere af spillerne tror ikke helt på det og ligner nogen der kunne trænge til en oversidder. 
I stedet for skal man nu spille pokalturnering midt i det hele, inden man skal agere prygelknabe i 3 kampe mod FCK, FCM og BIF.  

Det er bare dårlig timing.ConfusedRedigeret af rasbak - 01 Marts 2020 kl. 18:40
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 834
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01 Marts 2020 kl. 19:33
I snakker som om det ikke er trænerens opgave at gøre spillerne bedre. Det er jo som om at spillerne bliver dårligere og dårligere under Bo i stedet for at udvikle sig. Og han låser sig alt for ofte fast i ting der ikke virker. Han bruger ikke bredden i truppen, og sludder stamspillere ud i skadesproblemer. Han formår ikke at få det optimale ud af de spillere han har til rådighed. Gang på gang, ser man dem komme på banen og virke uforbredte og uden motivation.
Hvis han ikke snart er ved at miste omklædningsrummet, så har spillerne lige så små ambitioner som direktør og bestyrelsen.
Til top
Gulning Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 22 Maj 2016
Sted: Tvingstrup
Status: Offline
Point: 20
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Gulning Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01 Marts 2020 kl. 20:07
Synes BH har en ok spillertrup at trække på. Man kunne ha lejet en skarp angriber for forårs sæsonen.. Brock er konstant småskadet. Drost har ikke mange mål i støvlerne. Pohl er overhovedet ikke klar. Spillestilen er defensiv som den altid har været under BH. Sandsynligheden for nedrykning er ret stor nu. Måske en god idé at få andre øjne på spillestilen der i mine øjne er alt for forudsigelig for de andre superliga hold. Tror man har gennemskuet hvordan man takler ACh..
Krydser fingre for de gule klarer det.. Kommer ihvertfald på ramperne og alle de udebanekampe der kan lade sig gøre..
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1407
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Marts 2020 kl. 12:28
Citat: Gulning Gulning skrev:

Synes BH har en ok spillertrup at trække på.

Helt uenig !
Det er netop den smalle og urutinerede trup, der er skyld i de svigtende resultater.
Som jeg skrev tidligere, så skyldes det ikke et dårligt trænerteam der har mistet omklædningsrummet.  Det tror jeg ikke. Det skyldes  kvaliteten og bredden af truppen.

Ud af den 23 mand store trup, er spillere som Magnus Jensen, James Gomez, Mathias Madsen, Jeppe Kjær og Matthias Præst vel ikke spillere som har styrke og rutine til at kunne besætte en startplads endnu.

Læg derefter til at Jonas Gemmer og Oliver Drost fik kontrakter nærmest fordi de trænede i klubben i forvejen, og derfor indgik en aftale som "fyldspillere" i mangel af bedre.

Jannik Pohl og Nicolai Brock Madsen er konstant ukampdygtige.

Desuden indeholder truppen mange spillere som blev hentet fra lavere divisioner, som kun har spillet godt i perioder.  Rune Frantsen, Malte Kiilerich, Peter Therkildsen og Louka Prip er gode eksempler . Her må man forvente at de kan få et  formdyk, når de overgår fra at sidde på de yderste mandater til at være stamspillere.
Kiilerich og Ludwig har eksempelvis ikke set så stærke ud som par, som da de hver især spillede med Søren Reese eller Bubacarr Sanneh som makker. De har set skidt ud begge to.

Tilbage at regne som de rutinerede drenge i klassen er Michael Lumb, Peter Nymann, Bjarke Jacobsen ( fordi han trods alt har holdt niveau ), Thorsen, Hansson og Ayo Simon Okosun, og dem bliver der trukket store veksler på.
Det virker som om der ikke er den rette dobbelt-dækning på banen. Derfor bliver Bjarke J, Therkildsen, Frantsen, Hansson og Okosun alle flået rundt på forskellige pladser.

Henriksen er vild med de spillere der kan spille flere pladser. Sandheden er at det aldrig bliver ideelt - i hvert fald ikke hvis man vil spille på superliganiveau.....


Redigeret af rasbak - 03 Marts 2020 kl. 13:00
Til top
Jeno Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 03 September 2012
Sted: Middelfart
Status: Offline
Point: 505
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (1) Tak(1)   Citér Jeno Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Marts 2020 kl. 20:40
Man kan ikke vinde fodboldkampe uden nogle skarpe afslutter, dem har vi ingen af og man vil ikke hente noget som koster  penge så får man resultatet . 

Brock : Konstant  skadet og ikke særlig målfarlig , var han værd at give kontrakt ?
Pohl : Skrevet kontrakt med ham selvom skadet og er også tit skadet iflg historik , har selv ingen fidus til ham 

Rune F. som angriber er en nødløsning . 

Syntes man er selvom ude om det i ACH hvis de rykker ned , de vil jo ikke ofre penge for at sikre sig superliga 
 
Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 759
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Marts 2020 kl. 08:40
På papiret er truppen ganske fin.

Udfordringen er blot at der er gamblet lidt ift. skader, og der har man desværre tabt.

Nymann, Pohl, Brock-Madsen. 
Alle 3 startere, der hvis de var 100% skadesfri, samt i form, ville kunne bidrage rigtigt fint offensivt. 
Udfordringen er blot at de alle 3 er ude med skader, og ingen rigtig ved hvornår de er helt klar igen.
Til top
Erik Barkman Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Skanderborg
Status: Offline
Point: 2257
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Erik Barkman Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Marts 2020 kl. 09:27
Det taler så også lidt for sig selv, at man vælger at satse butikken på en 36-årig og to spillere med så grel en skadeshistorik som Pohl og Brock-Madsen ...
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 834
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Marts 2020 kl. 11:02
Nu er Pohl jo ikke på kontrakt for at bruges i nær fremtid. Han er vel primært på kontrakt i forhold til næste sæson, i håb om at vi overlever.
Brock-Madsen har vel været skadet flere kampe end han har været klar i sin tid i Horsens. Og selv når han har spillet har han ikke vist noget. Og det virker ikke som om man har nogen form for plan med ham.
Hvis nogen er overrasket over at han er skadet her i foråret, så er de frygteligt naive. Med både hans og Horsens historik så var det vel nærmest så sikkert som ammen i kirken. At man ikke har gjort noget for at komme det i forkøbet i vinterpausen er katastrofal ledelse, og de ansvarlige bør smides ud.
Til top
 Besvar Besvar Side  <12

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

AC Horsens - Brøndby IF

06.06.2020 - 07.06.2020

Hjemmekampen i morgen mod Brøndby IF kan følges på TV3+ fra kl. 15:30

Sammen om en god oplevelse

08.06.2020 - 31.12.2020

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: