FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

FC København-AC Horsens

 Besvar Besvar Side  12>
Forfatter
Ultimo Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 11 November 2018
Sted: Den Gule Hule
Status: Offline
Point: 85
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ultimo Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: FC København-AC Horsens
    Sendt: 13 Marts 2020 kl. 10:43
Meget enig BL, i sidste ende handler det for os fans at stå sammen i tykt og tyndt.

Ifht. den nu lidt sene sejr:

Jeg synes holdet spiller deres bedste kamp i løbet af hele sæsonen, fremragende præstation med masser af kynisme i duellerne. Det var en fryd for øjet at se Zeca blive så fysisk domineret af Erhan, iøvrigt synes jeg også spillet blev mere offensivt da Erhan kommer ind, virkelig et guldæg efter min opfattelse.

Okosun spiller vel sin bedste kamp i hele sæsonen, fremragende i duelspillet og også mange fine tekniske pasninger, samt medvirkende til godt flow i spillet.

Thorsen spillede vel også tæt på sin bedste kamp, måske endda nogensinde for klubben, kæmpe cadeau til alle drengene for sådan en kæmpe præstation og selvfølgelig til Bo Henriksen, fantastisk træner.


Og så et lille indspark til coronadebatten:

Allerede nu ser vi at kæmpe turneringer som NBA og EM i fodbold bliver aflyst, det må efterhånden være klart for enhver at den danske turnering med stor sandsynlighed IKKE bliver spillet færdig. Det er simpelthen for stor en risiko for spillere at blive syge og det vil være forfærdeligt for de diverse hold.

Torben Andersen skrev en fremragende artikel om dette:

https://hsfo.dk/artikel/suspender-superligaen-det-giver-ikke-mening-at-forts%C3%A6tte

For jer der ikke har plus melder han ud at det ikke giver mening at spille sæsonen færdig under disse forhold, noget jeg fuldt ud støtter ham i og giver ham ret i.

Han nævner også at hele turneringen kan ende med at blive suspenderet, hvilket vil følge at den nuværende stilling vil udgøre hvem der rykker ned/op osv.

Dette er som jeg ser det, det helt rigtige valg. VI er i den heldige situation at mesterskabet stort set allerede er sat, samt at de 3 nederste klubber ingen chance har for at nå hverken SE og Horsens i de 2 sidste kampe (Hobro som den tætteste har 7 point op til SE, hvilket de ikke kan nå på de 2 sidste kampe).

Derfor ville det være helt på sin plads at rykke disse klubber ned, men selvfølgelig give dem en slags økonomisk kompensation for hele affæren.

Discovery og SBS som betaler gildet har papir på en sæson med 12 hold i næste sæson, som klubberne iøvrigt SELV har skrevet under på, derfor ville det være det helt rigtige at rykke de 3 nederste ned da man jo på forhånd har sagt der skulle være 3 direkte nedrykkere og samtidig rykke Vejle automatisk op.

Det andet tiltag ville bestå i at spille sæsonen om, starte fra 0 igen med samme hold, dette tror jeg ikke kommer til at ske da Discovery og SBS ved hvor mange penge der står på spil ifht. den nye aftale og da nedrykkerne jo stort set allerede er fundet ligger løsningen hvis lige til højrebenet.

Andre har iøvrigt foreslået at man  spiller de 2 sidste kampe færdig for så har alle spillet mod hinanden, det tager jeg imod med åbne arme, men jeg ser det desværre som for farligt i situationens nuværende form. Man skal altså huske at der trods alt kommer til at være over 100 på stadion i form af bolddrenge, TV folk, kommentatorer, sikkerhedsansvarlige osv.

Et andet problem med de lukkede kampe er at mange fans har det med at møde op alligevel udenfor, Silkeborg foreksempel havde hvert fald 1000-1500 mand til deres hjemmekamp mod AGF. Det er simpelthen for farligt, så må man aflyse turneringen der er ikke andet for.


Og til disse som vil sige det er uretfærdigt overfor disse klubber har jeg blot at sige: Der vil altid være folk der føler sig uretfærdig behandlet i sådanne ekstreme situationer, Vejle vil også føle sig uretfærdigt behandlet hvis sæsonen blev spillet om og de skulle være i 1. division i endnu en sæson.

Denne sæson har ingen vindere men desværre kun tabere i form af dette efterspil, sådan er liven engang imellem desværre.

Og dem der mener at Vejle skal rykkes op og sæsonen skal være med 15 hold næste sæson og 4 nedrykkere må jo have jord i hovedet (så nogle få kommentarer på bold.dk om dette). Selvføgelig vil TV selvskaberne ikke være med at til at lave en 15 holdsliga når de jo lige har fået samtlige klubber til at stemme om 12 hold, det ville jo være en kæmpe økonomisk brist for dem.

Klubberne har selv stemt sig til en 12 holdsliga og derfor er der ikke andet for end en skrivebordsafgørelse på turneringen.

Iøvrigt har hold som SIF og EFB hele 13 og 10 point op til fx. Horsens, der kan man jo faktisk allerede sige at det ville være på sin plads at rykke dem ned når de alligevel er så langt fra konkurrenter.

Man skal også huske at disse hold trods alt har haft en hel sæson til at forbedre deres placering, der følger altså et eget ansvar.

Jeg vil hvert fald være forestående og forsvare TV folkene hvis en sådan skrivebordsafgørelse finder sted, det vil i så fald være det eneste rigtige og fornuftige at gøre i sådan en hård og svær situation.
Redigeret af Ultimo - 13 Marts 2020 kl. 10:55
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 834
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 10 Marts 2020 kl. 18:56
5 spillere på rundens hold på 3+, 4 i Tipsbladet og 3 på superliga.dk. Det må være rekord. Okosun, Ludwig og Lumb er på alle, mens Delac kun er på 1 og Jakobsen på to.

Det må være ret historisk. Jeg har ikke set nok af de andre kampe til at afgøre hvor fortjent det er, men uanset så er det alligevel fornemt
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 834
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Marts 2020 kl. 09:54
@Sned, det var også derfor jeg turde love som jeg gjorde. Jeg tror naturligvis ikke på en sejr, men hvis vi får den, så har vi jo kvaliteten, og så kan man jo ikke forlange mere.

Jeg synes min kritik har været berettiget, men i sidste ende, så vil vi jo alle samme. Det bedste for holdet. Vi er bare ikke altid enige om hvordan det opnås.
Til top
Gamsten Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 21 Juli 2019
Sted: Løsning
Status: Offline
Point: 33
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Gamsten Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Marts 2020 kl. 09:29
Mega flot præstation, og flot træner arbejde. Der har været talt en del om manglende tilskuere, også med et glimt i øjet i forhold til AC. Det virkede meget som om FCK ikke kunne finde energien, måske også på grund af et tomt stadion.

Trods mange minutter i benene i torsdags, så virkede det som om den positive effekt af sejren var større. Enig i ovenstående, en sejr på MCH Arena på søndag vil være en større præstation, men det skal ikke pille noget fra sejren over FCK, flot og overraskende
Til top
sned Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 19 Oktober 2013
Status: Offline
Point: 595
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér sned Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Marts 2020 kl. 08:55
Flot præstationClap, specielt at vi ikke bare stod lossede bolden væk. At vi forsøgte at spille os igennem deres forsvar. Men vi mangler stadig en rigtig angriber starter inde.
Vores midterforsvarere, scorer mere end vores angribere
Det var ikke lige den kamp der var en mest åbenlyst at vi hentede en sejr i. I de 6 svære kampe, vi slutter af med i grundspillet.

Meeeeeeeeeeeeeeeen det er sjældent, at se et så energiforladt FCK mandskab, som det vi mødte.
Men det skal ikke tage noget fra ACH præstation.

Måske var FCK mere ramt af ikke at have tilskuere i ryggen.
Eller var det manglen af Ståle på bænken, eller begge!!!

Dog har FCK haft problemer mod bundholdene i 2020. 1 point mod 3, bund 4 mandskaber.

@JoakimBL vinder vi i Herning, FCM virker stærker end FCK . De vinder selv på dårlige dage. Men vi har da lov til at håbe, men det vil være en større præstation, end at vinde  i Parken PT.

Redigeret af sned - 09 Marts 2020 kl. 08:57
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1406
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Marts 2020 kl. 22:50
Sikke en præstation idag.
Fantastisk resultat - 3 uhyre vigtige point, der kom helt uventet.

Det var tydeligt at en tom Telia Parken ikke bekom Københavnerne vel. De var langt fra vanlig niveau mens AC Horsens til fulde udnyttede at Bo Henriksen kunne dirigere tydeligt med høje råbe fra linien.

Flot mandkabsbehandling at få holdet i en sådan forfatning blot 70 timer efter den hårde Pokalkamp mod Silkeborg.

I øvrigt respekt til JoakimBL for ydmygt at bøje sig i støvet efter en serie hårde angreb på både holdet og BH. Det kunne klæde JMT, Jeno m flere at komme med et par anerkendende ord, når nu holdet endelig præsterer flot.
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 834
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Marts 2020 kl. 22:20
Den havde jeg ikke set komme. Slet ikke oven på 120 minutters sløj indsats mod Silkeborg i torsdags. Men fuld fortjent sejr i dag.
Jeg skal gerne rose Bo og drengene i dag. Når jeg kan kritisere, kan jeg også godt tage hatten af for det der blev leveret i dag. Både taktisk og indsatsmæssigt. Jeg begriber ikke hvorfor man ikke kan levere den slags mod de øvrige hold, som vi bedre kan forvente at tage point fra.

Tager de tre point mere i Hernings så lover jeg at droppe kritikken for resten af sæsonen, og snakker ikke mere om fyring af Bo med mindre vi rykker ned.
Til top
Grev Axel Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 08 Maj 2013
Status: Offline
Point: 286
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Grev Axel Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Marts 2020 kl. 19:12
Fanme en lækker indsats i dag. 

En fornøjelse hvordan man gennem hele kampen kan høre Bo brænde helt igennem og piske sit hold frem.

Sådan gule !!!
Til top
skævben Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 26 August 2012
Sted: Brædstrup
Status: Offline
Point: 184
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér skævben Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Marts 2020 kl. 18:15
Stærk holdindsats 👍
Til top
Lars Se drop down
Administrator
Administrator


Medlem siden: 01 August 2012
Status: Offline
Point: 928
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Lars Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 08 Marts 2020 kl. 12:33
Så gælder det kampen på udebane mod FC.København. Sidst vi var i Telia Parken vandt vi så det er FCK der har revanche til gode. Umiddelbart vil manglen på tilskuere være til fordel for os, da FCK ikke har en massiv støtte i ryggen, men det bliver stadig svært at få noget med hjem, men vi går efter det.
De gule fra Østjylland, vi kæmper så hårdt som ingen andre kan.

Se kampen i klubhuset i stedet fra kl. 14:30
NG Zink Fankontraktmedlemmer er også velkomne!
ACHibald er desværre blevet syg - bare rolig ikke Coronavirus

Vi ses!Redigeret af Lars - 08 Marts 2020 kl. 12:49
Til top
 Besvar Besvar Side  12>

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Danmark lukker ned

12.03.2020 - 30.03.2020

- og det gør Fanklubben også til den 30. marts. Pas på jer selv til vi ses igen.

Sammen om en god oplevelse

13.03.2020 - 31.12.2020

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: