AaB AC Horsens
MANDAG DEN 21. SEPTEMBER KL. 19:00
Aalborg Portland Park
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

SOMMERTRANSFER 2020

 Besvar Besvar Side  123 4>
Forfatter
carsten lindballe Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Hatting
Status: Offline
Point: 1929
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér carsten lindballe Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: SOMMERTRANSFER 2020
    Sendt: 02 April 2020 kl. 16:01
Til top
Jeno Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 03 September 2012
Sted: Middelfart
Status: Offline
Point: 524
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Jeno Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 April 2020 kl. 20:21

Spændemde så hent dog ham her også når vi er i gang 

Steven Enna
Til top
Ultimo Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 11 November 2018
Sted: Den Gule Hule
Status: Offline
Point: 114
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ultimo Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 05 April 2020 kl. 21:47
Velkommen til Buus, han virker utrolig interessant, dejligt allerede nu at have nogle løsninger klar på højreback pladsen, der var kun Nymann og Franne til den plads, så utrolig fornuftigt at have handlet det her på plads allerede nu.

Fredericia har jo været et tophold i 1. division og lå jo bl.a på første pladsen og 2. pladsen i indeværende sæson. I sidste sæson var holdet også med i oprykningsræset i efteråret, men tabte derefter pusten i foråret. Det er desuden også værd at bemærke at Buus kom til klubben på samme tid som Jonas Dal og har altså haft ham som træner i de seneste 2 sæsoner, det tror jeg bestemt har været positivt og få en tidligere superligatræner ind under huden.  Her er lidt info jeg har samlet op mht. til ham:

17 ud af 20 mulige kampe i 1. division i denne sæson, hvilket må siges at være meget godt, stort set spillet alle kampe og de kom iøvrigt også forholdsvist langt i pokalen og var tæt på at slå SIF, men tabte desværre 3-4.

Sæsonen før det har han spillet 30 ud af 33 kampe, hvilket også må siges at være fuld tid, så altså en fast spiller for et tophold i 1. division (det er også værd at bemærke at 1. division aldrig har været så stærk som den har været de seneste år).

Samlet set har han 53 kampe med 5 mål og 4 assist til følge, det er også udmærket.

Iøvrigt har han også spillet for OB i hans yngre år, hvor han fik sin superligadebut på trods af det var hans eneste kamp.  OB plejer at være ret gode til at udvikle unge spillere (Mads Frøkjær, Jens Thomasen, Oliver Christensen, Kasper Larsen, Daniel Obbekjaer, Hans Christian Bernat , Jonathan Harboe)  så en fin talentsektor han kommer fra, mon ikke han kunne blive en potentiel gevinst.

Også værd at bemærke at han har haft kampe på både U-19, U-17 og U-16 landsholdet, så altså en tidligere U-landsholdsspiller vi får til klubben.

Han kan spille både HB, højrekant og central midt (står hvert fald på hans transfermarkt profil).

Denne transfer betyder nok desværre et farvel til Peter Nymann, som jeg hvert fald vil takke allerede nu for hans fremragende indsats, kæmpe fighterhjerte, samt passion og flot spil, kan jo som sagt godt være han får et halvt år mere, indtil Buus er spillet ind, men jeg tvivler, kunne ellers godt se Nymann i en slags assistent rolle hvis altså Korte smutter til sommer.

Velkommen hvert fald til Jacob Buus sikker på han nok skal blive et fremragende aktiv for holdet, de kampe jeg har set har han klart været Fredericias bedste spiller.

Iøvrigt ser Enna spændende ud og har et fint målsnit, ville måske ikke være en dårlig løsning ifht. at kunne skyde med lidt ekstra offensivt.


Redigeret af Ultimo - 05 April 2020 kl. 21:48
Til top
Ultimo Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 11 November 2018
Sted: Den Gule Hule
Status: Offline
Point: 114
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ultimo Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 26 Juni 2020 kl. 20:53
Nu har jeg lige læst at vi endnu engang skal spare i førsteholdstruppen, det har åbenbart været et problem i mange år, før må jeg indrømme at jeg ikke var helt sikker på at det kunne være sandt, men jeg fiskede lige et af mine egne gamle indlæg frem fra præcis 1 år siden i sidste sommertransfer vindue og det siger en del:


"- Jeg ville gerne investere i flere spillere, men det handler også om økonomi, og hvis du vil vide mere om økonomi, må du spørge bestyrelsen, sagde Bo Henriksen."


Dette kunne jo tyde på at Bo mener at der ikke er blevet lagt penge til rådighed ifht. budget og transfers. Og det må man jo også sige at det efterfølgende citat af Pindhold bekræfter:


"- Bo Henriksen har et budget, og der er stadig penge til at købe to-tre spillere. - Bo Pindholt"


Det er altså ikke en ny situation, jeg synes det er vanvittigt hvis det viser sig at være rigtigt at vi har brugt flere penge på ungdomstræner lønninger end førsteholdstruppen, talenterne er supervigtige og spændende ja, men det er sgu da førsteholdstruppen der har skabt hvad klubben har nu.


Det jeg siger skal ikke tolkes som at ungdomssiden ingen penge skal have, men det er jo klart at i en klub som AC Horsens må man prioritere førsteholdstruppen, jeg vil nu tage nogle konkrete eksempler på andre midt og bundklubber samt deres strategi ifht. dette:


SE: Satser benhårdt på førsteholdstruppen og har stort set ikke satset på talentsiden, er notorisk kendt for at bruge 5-10 millioner i deres vintervinduer hver gang det går af helvede til. Altså meget mere end os.


Hobro: Samme scenarie, bruger stort set alt på førsteholdstruppen og har vel ingengang en ungdomsafdeling.


Lyngby: En klub der før i tiden har satset benhårdt på ungdomsarbejde (og stadig har mange gode ungdomsspillere), men som mere og mere har sadlet om og investeret mere og mere i førsteholdet.


Esbjerg: Endnu en klub der plejede at satse hårdt på talenter, men som også har gearet om og nu bruger flere kræfter på førsteholdet (ikke nødvendigvis med success!).


Randers: Igen samme billede, stor satsning på førsteholdstruppen, som kommer først før det meste andet.


Der tegner sig altså lynhurtigt et billede af klubber der satser benhårdt på førsteholdet for at blive i ligaen, jeg skal heller ikke opføre mig helt pessimistisk her, de penge vi investerer i ungdomssiden har været godt ifht. Jeppe Kjær og andre nye prospects på U-19 og U-17, som da bestemt ser godt ud, men man må altså også realisere at det jo nok kommer til at tage hvert fald 2 år før vi ser resultatet af denne strategi (Ja Jeppe kan allerede sælges for et millionbeløb nu, men spørgsmålet er hvornår næste kuld er klar?).

Derfor har jeg svært ved at se hvorfor man tager penge fra BH's budget, det er sgu da Skandinaviens bedste træner, han skal da have ordentlige forudsætninger, kan da ikke passe at en bestyrelse som ikke nødvendigvis er sportsligt orienteret sidder og laver beslutninger, samt så enormt stramme rammer for den mand som har bygget alt op i vores klub.

Dette indlæg er heller ikke for at sable bestyrelsen ned, det har været smart at sparre i denne sæson mht. til corona, men lad os være ærlige, det vidste bestyrelsen jo ikke ville ske overhovedet, så det er jo bare et heldigt økonomisk skud i tågen.

Lad mig lige putte det lidt i perspektiv med et efter min mening ret godt eksempel:

Hvis vi har 20 millioner i egenkapitalen (16 mil nu og 5 mil i transferrettigheder) kan vi satse 2 millioner hvert år i de næste 10 sæsoner på førsteholdstruppen (det skal vi selvfølgelig ikke, men hvis vi bare kunne satse 2 millioner ekstra på 2 sæsoner ville det være rart), 2 millioner hvert år ekstra og så kan vi jo oveni risikere at sælge en spiller og tjene endnu mere hjem.


2 millioner ekstra i så tæt en liga vil være guld værd for Horsens, især med tanke på hvad Bo har gjort for langt mindre, jeg er udmærket klar over at vi ikke kommer til at kunne købe dyre spillere som Sivert og Junker, men jeg tror faktisk at Bo har lært af det her, men det kræver jo også at bestyrelsen tror bare en lille smule på ham, det handler jo generalt om at holde på stammen og det SKAL vi kunne.


Vi har nu haft en historisk sæson og vel nok den bedste sæson jeg kan huske (ja jeg er mere imponeret over det her hold end top 6 holdet, som faldt fra hinanden i foråret og ikke præsterede udover 2-2 kampen mod BIF og AAB sejr på 2-1). Det skal da belønnes, nå man har lavet så hårdt et arbejde.


Hvis bestyrelsen vil have at denne klub klarer sig godt langsigtet er der nogle MEGET simple mål man skal igennem med som kommer før ungdomssiden:


1. Forlæng med Bo H: Manden elsker klubben det kan man mærke helt ind i sjælen på ham, men det er sgu svært at holde af en klub som bliver drevet som et koldt og kynisk firma som kun tænker ud fra røde og sorte tal eller prioriterer ungdomsafdeling fremfor førsteholdet, der skal altså være noget dialog, det er der simpelthen nødt til at være med tanke på at Bo jo både er sportschef og træner, i andre klubber forhandler sportschefen med bestyrelsen om hvad budgettet skal være samt hvad det skal formidles på, kunne være man skulle tage det til efterretning ; ).


Få forlænget med den mand nu, de peanuts vi ville kunne få i et salg af en træner med en 1 årig kontrakt er INGENTING ifht. hvad det ville koste at hente ny sportschef, træner samt assistenter, håber virkelig bestyrelsen tænker på det, vi kan da ikke spare på vores cheftræner og vente med at give ham kontrakt fordi vi er vilde med et støvet pengeskab, det ville koste klubben LANGT LANGT LANGT mere ikke at forlænge og skulle hverve både sportschef og træner til sommer.


DBU samarbejdet og arbejdet i talentsektoren er fint, men det er da ikke vigtigere end Bo Henriksen og superligatruppen.


Jeg håber virkelig Bo forstår at han har fansenes FULDE opbakning i den her sag, vi støtter sgu klubben og dermed førsteholdstruppen samt træner (og selvfølgelig talentafdelingen også), men vi er jo ikke fans af bestyrelsen, bevares sparestrategien har givet pote, men det er jo kun pga. BH's resultater samt salg, havde vi haft denne strategi med en træner som Mølby havde vi været et 1. divisions hold nu.


Håber virkelig man har som førsteprioritet at forlænge med den mand og dernæst Okusun ellers viser det VIRKELIG manglende evner i ledelse (dette er ikke for at svine bestyrelsen, men en kraftig opfordring).


2. Få forlænget med stammen: Det betyder ikke vi ikke kan si 4 - 5 spillere fra (reserver), men giv da i det mindste Bo et budget så han kan leje Oku igen, jeg ved udmærket vi ikke har råd til at købe nogle fri, men det må da være muligt at leje manden igen!


3. Opgraderingen på ungdomssiden skal fungere og opjusteres GRADVIST sammen med førsteholdstruppen, den skal ikke komme før, det virker bizart.


Jeg er jo bare en fan ligesom alle jer andre og jeg er selvfølgelig heller ikke inde i klubben og derfor er det jo bare en udefra kommende mening, men hvis der er nogle eller bare en fra klubben der læser dette må de meget gerne refererer dette til et eller flere bestyrelsesmedlemmer, da jeg mener det er retningen der er nødvendig for at vi kan fortsætte med at være et stabilt superligahold og overleve i en 12 holdsliga (hvilket også burde været det nye sportslige mål)Redigeret af Ultimo - 26 Juni 2020 kl. 22:05
Til top
Fodbold Tosse Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 26 September 2012
Status: Offline
Point: 760
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Fodbold Tosse Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 27 Juni 2020 kl. 10:18
Hej

Prøv at se seneste rangering af ungdomslicenser. 

Af nuværende superligaklubber er det altså kun Hobro der ligger lavere end ACH.


ACH har lavet en strategiplan for ungdomsarbejdet 2017-2025. Det er den der følges, ift. investeringer i ungdomsarbejdet.
Historien viser meget tydeligt at opbakningen i Horsens er større til de hold der bruger spillere af egen avl, end den er til et hold der levere gode resultater, med købte spillere - for nogen kan det måske forekomme bisart, men det er fakta.

Eneste vej til større opbakning til ACH 1.holdet, er derfor en fast stamme af unge spillere af "egen avl".
Spillere der løbende skal sælges, både for at give økonomi, men også for at kunne give plads til nye spillere af egen avl.

En udvikling som talentstrategi 2017-2025 netop skal være med til at understøtte.


Jeg er klart af den overbevisning at fremtiden for ACH alene ligger i ungdomsarbejdet.

Uden et ungdomsarbejde der fast ligger blandt de 8-10 bedste i landet, og fast producere 2-3 nye 1. holdsspillere hvert år, har ACH ingen chance for nogensinde at ændre ved de nuværende kaoslignende tilstande der indtræffer i hvert eneste transfervindue.
Til top
Ultimo Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 11 November 2018
Sted: Den Gule Hule
Status: Offline
Point: 114
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ultimo Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 27 Juni 2020 kl. 16:26
Mit indlæg har intet at gøre med hvor de ligger ifht. os omkring ungdomslicenser.

Har Esbjerg stadig et hold fyldt med egne talenter ligesom dengang de var i Europa League?

Nej Esbjerg har de seneste 2-3 superligasæsoner spillet med LANGT flere lejespillere og generelt flere udefrakommende end de plejer.

Og hvad med Lyngby foreksempel?:

Emil Nielsen, kommer fra Roskilde.

Patrick Da Silva, også Roskilde før det BIF i ungdomstiden.

Enghardt, Randers.

Gregor, Helsingør.

Ørnskov, Silkeborg.

Corlu kommer fra BIF's ungdomsafdeling.

Udover Frederik Winther og Adam Sørensen er det svært at komme udenom at disse klubber altså har klart færre talenter end de havde for få år siden.


Jeg forstår dig tilgengæld 100 procent og det er bestemt ikke for at skyde med spredehagl, der er da heller ikke noget jeg heller vil end at vi kan få opjusteret talentafdelingen, min mening går jo bare på at de 2 ting skal følges ad, jeg tror ikke du finder mange Horsens fans som siger "vi skider på talentafdelingen", men derudover vil jeg også sige at et hold udelukkende af egen avl næsten, som det KN rykkede op med i sin tid, altså ikke vil være muligt på samme måde idag (medmindre man er FCN), derfor er det vigtigt ikke at have for mange talenter i førsteholdstruppen, så vi reelt kan spille dem ind vi har først.

Iøvrigt fantastisk med HFS oprykning til DS, mon ikke vi kan sende nogle talenter på græs hos dem?

Tænker da at det er lettere for os at leje ungdomsspillere til dem når de spiller i DS fremfor JS og så fremmer det vel begges mål et eller andet sted.

Men ville også være en fantastisk platform for de U-19 spillere der bliver sortereret fra, ligesom Kubel der jo tog til Hedensted, nu har de så bare muligheden for at tage til HFS istedet, hvilket jeg da håber vi opfordrer dem til.
Redigeret af Ultimo - 27 Juni 2020 kl. 17:03
Til top
rasbak Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 24 August 2012
Sted: Danmark
Status: Offline
Point: 1421
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér rasbak Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 29 Juni 2020 kl. 11:33

Jeg synes det er belastende for en klub, at det økonomiske aspekt hele tiden skal fylde så meget.

Selv nu hvor man er kommet igennem corona-krisen med det der ligner ”skindet på næsen”, så viser virkeligheden sig åbenbart anderledes…


At det er notorisk svært at drive fodbold i Horsens, synes jeg har været fremlagt gennem diverse bestyrelser gennem tiderne. Vi har undgået at gå med i diverse fusioner, planer som flere tidligere bestyrelser har leget med.
Der var vist også snak om en storinvestor, som vist kastede sin kærlighed på Vejle BK i stedet for ….


Nu står vi med et produkt som Horsensianerne burde være stolte af. En klub der er uafhængig af andre faktorer og emmer så meget af fight, blod, sved og tårer som ”en arbejderklub” med dette som dna næsten kan …


Alligevel synes jeg ikke rigtigt at Horsensianerne er med på vognen. Der bliver kritiseret omkring det de gule kæmper for og tilskuerne bliver fortsat væk – ( her tænker jeg selvfølgelig ikke pga corona-situationen….)


Senest hører jeg at der ikke er penge til forstærkninger til holdet, fordi en tung administration bruger alle pengene. Ja administrationen sidder – i nogens øjne – faktisk og fiser husleje af uden at lave dagens gerning.
Der bliver spurgt ind til hvorfor disse medarbejdere ikke sælger klubben så der kan komme nogle sponsorater i klubben.


Jeg undrer mig over at nogen tror, at Kristian Nielsen, Bo Henriksen og Bo Pinholt virkelig ville arbejde sten-hamrende-hårdt i spidsen for en klub, hvis en lad samling administrative medarbejdere blot sad og spiste pølsemix og delte weekendhistorier…. Overdrivelse fremmer forståelsen.


Selvfølgelig er administrationen vokset, og visse arbejdsopgaver er gennem de første par år i superligaen blevet skubbet foran sig. Som jeg har forstået det, skal en superligaklub have en administration af en vis størrelse – det er simpelthen betingelsen for at ”være med” og man kan sige – klubberne får jo også så rigeligt tv-penge og andre afkast af at stå til rådighed i det fine selskab.


Men tilbage til den aktuelle økonomiske situation…


Nu hvor alt var så rosenrødt, så bliver Bo Henriksen mødt af stramme bånd, der er – om muligt – endnu strammere end han før har prøvet.
Alle 6 spillere med kontraktudløb skal stoppe når sæsonen er forbi – alene af økonomiske grunde, og nye spillere skal financieres af nye spillersalg .


Gud ved om Bo Henriksen bliver ved med at synes det er sjovt ? Eller Kristian Nielsen der blev ansat på en discount-kontrakt i perioden efter at man slet ikke havde råd til en egentlig direktør i klubben.


Mon ikke pilen stadig peger indad ?
At tilskuerantallet er synderen …?


Jeg kan ikke mindes at have set tilskuertal som dem AC Horsens præsterede hen i efteråret/tidl forår, og klubben mistede indtægter for det der svarede til 2000-2500 tilskuere hver hjemmekamp – altså en lille kvart million pr kamp alt efter hvad bodsalg regnes til .


Det kan jeg selvfølgelig kun gisne om. Det er hypotetisk - men kunne være bedste mands bedste bud. Tilskuerindtægterne er en basal indtægtskilde når man ikke har en Lars Larsens fond eller Papirfabrikken liggende i baghaven som pengetank.


Som noget nyt har også Bo Pinholt indset at man ikke kan drive en fodboldklub i Horsens, uden at gå på kompromis med suveræniteten.

Om Horsens bliver et legetøj for en multimillardær tror jeg nu ikke – men det er i hvert fald nødvendigt at hoppe med på vognen og søge kapitalindsprøjning, uanset i hvilken form og ejerskab det bliver.


Ellers dør superligadrømmene stille og roligt !Redigeret af rasbak - 29 Juni 2020 kl. 14:02
Til top
Jeno Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 03 September 2012
Sted: Middelfart
Status: Offline
Point: 524
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Jeno Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 30 Juni 2020 kl. 18:53
Hvad syntes folk herinde om Gomez? Han bliver jo ikke forlænget og han skulle være den nye sanneh
Til top
Ultimo Se drop down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 11 November 2018
Sted: Den Gule Hule
Status: Offline
Point: 114
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér Ultimo Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01 Juli 2020 kl. 00:59
Ifht. klubben vil jeg jo mene at det er nu vi fans skal støtte som vi aldrig har støttet før samt sponsorere og nye sponsorer (Og dem der ikke har forlænget endnu skal se om de ikke kan gøre det) skal springe på superligavognen da der jo altså kun er 12 hold næste sæson vil Horsens som produkt være langt mere "hot" og selvfølgelig også for at hlælpe klubben, opfordrer KRAFTIGT mine gule medfans til at forny eller købe sæsonkort til den nye sæson, er ret sikker på at de kroner der kommer ind nu ryger til spillertruppen, da man allerede har lagt til side til sin talentafdeling.

Og for lige at knytte en kommentar til talentsektoren skal der altså lyde en kæmpe ros fra en der måske lød en anelse bitter før (som jeg bestemt ikke er ifht. talenterne) til Claus Troelsen og de fantastiske medarbejdere vi har i vores talentsektor, at have udviklet så mange talenter samt have patent på en vis spillestil vi vil udføre, tror jeg aldrig er set før med så rammende en professionel udvikling, jeg håber også Claus vil fortsætte i klubben i mange år endnu, han er et aktiv der burde være elsket af fansene, kan aldrig huske at vi nogensinde har haft så dygtig en talentchef, så stor ros til ham, ungdomstrænere, samt talenterne selvfølgelig. Det er så flot og stærkt man er rykket op og jeg håber og tror virkelig vi har nogle stærke kuld parat, ja måske allerede næste år (U-19 og U-17 ser vildt godt ud!).

Nu så vi også SIF sætte penge til side til talentsektoren før sæsonen sluttede, det er som sagt udmærket at vi også gør det, men der er jo så balancespørgsmålet at tage hensyn til igen.

Dette gør jo også at vi er nødt til at finde pengene andetsteds, håber mange enten donerer til klubben (Lars lagde en doneringsside op via FB) eller fornyer de sæsonkort (eller køber) man nu engang kan, klubben har brug for hver en øre!

Det er nu vi fans og sponsorere skal stå sammen som en enhed og hjælpe klubben ifht. transferbudget og kan vi bare skrabe 50 -100 k sammen med sponsorer så er der vel nærmest en halvårsløn for en ny spiller allerede der fra hvert fald 1. division.

For lige at vende tilskuerdebatten så vi jo også at vi tabte en del penge på de der forsøgsordninger, så kan være det er en faktor for at vi mister lidt i budgettet, lad os håbe vi får snarlig kompensation for det!

Kunne man måske fra klubbens side lancere den flotte nye udebanetrøje? Og så istedet for 10 % der går til klubben fra Hummels side, så burde vi altså godt kunne op på en 30-50 %, så må Hummel sgu give os en hjælpende hånd da det er nu vi har brug for det.

Kunne man evt. lave mere merchandise? Jeg tænker at nogle DVD'er (gør man også i andre klubber) med fx. 2-2 med BIF, oprykningskampen med Skjold, 1-2 kampen mod FCK på udebane, ville gå som varmt brød i en merchandisebod på stadion, samt via online salg, det er da en åbenlys "bestseller", mon ikke det kunne være en ide.

En sidste faktor ifht. en hjælpende økonomisk hånd kunne være et salg af Mads Juel som jo har en 20 procents videresalgsklausul, hvis han røg for et millionbeløb og der røg 2-3 millioner i kassen ville det lune hos Bo H. Og iøvrigt ved vi ikke om han har flere klausuler, evt. en klausul der giver os et vist beløb såfremt hans hold Barnsley overlever (hvad jeg selvfølgelig håber stærkt på).

For lige at vende debatten og snakke om noget helt andet synes jeg det er fremrangende at vi har fået endnu en eksplosiv back ind i Thor Lange, jeg har fulgt Thor i divisionen og der er godt nyt til gule fans; en gennembrudsstærk spiller der har lidt samme fightergen som Michael Lumb, han har spillet for Stabæk samt deres U-19 hold i en tid hvor Stabæk var en del mere profileret end de er nu, derefter 5 sæsoner i Strømmen i det der svarer til vores 1. division (OBOS Ligaen), hvor han har spillet fast og samtidig har været tæt på oprykningsplayoff i en enkel sæson.

Derefter er han taget til Fremad Amager hvor han kom til i sidste sæson, de fleste husker sikkert at Amager blev en del af oprykningræset og var 2 sølle point fra at rykke op, altså en der i princippet har spillet for et tophold i 1. division sidste sæson. I denne her sæson har de ligget i det brede midterfelt i 1. division, selvom de stadig har chancen for at nuppe 4. pladsen.

121 kampe for Strømmen primært som VB og med 5 mål samt 19 assists til følge.

59 kampe for Fremag Amager med 6 mål og 5 assists.

Han kan altså åbenbart også ligge lidt højere på banen i form af at han kan spille wing, samt andre positioner.

Det virker jo som en klassisk Bo H. signing, han kommer på et godt tidspunkt idet jeg jo hele tiden har snakket om at vi skal have noget mere dækning til den vensteside, som vi jo så nu får.

Velkommen til Thor Lange er sikker på han falder godt til.

Og ifht. Gomez:

Jeg synes personligt Gomez virkede som en fin spiller da han kom, udmærket springkraft og virkede som om han havde fin teknik, men det der med at kaste ham ind i en kategori som hedder den nye "sanneh" fordi de begge er fra Gambia, vil jeg nu holde lidt igen med.

Han er en meget ung spiller der skal have kontinuerlig spilletid for at udvikle sig (ligesom de fleste andre unge spillere) og der må man jo bare desværre sige at Corona'en jo nok desværre har ødelagt hans sæson idet U-19 ligaen blev aflyst (en liga han var tiltænkt at spille i), så en mand der ikke har fået nok spilletid det sidste halve år, det er selvfølgelig ærgeligt, men et eller andet sted udmærket man prioritere andre der har spillet mere.

Alt held og lykke til Gomez i fremtiden kunne godt se et 1. divisionshold udvikle ham videre såfremt de tager chancen med ham (Fredericia? Skive?), jeg tror bare ikke få vi forlænger med ham, og det er vel egentlig udmærket når man tænker på at vi har Riisgard Jensen som backup og Ludwig og Kiilerich som startere, ligepræcis i den position står vi meget godt.

Nej så hellere en forlængelse af Okusun efter min mening.


Redigeret af Ultimo - 01 Juli 2020 kl. 01:35
Til top
JoakimBL Se drop down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 23 August 2012
Sted: Horsens
Status: Offline
Point: 846
Indlæg funktioner Indlæg funktioner   Tak (0) Tak(0)   Citér JoakimBL Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 01 Juli 2020 kl. 09:26
Mon det betyder man så vil forsøge at skyde Lumb afsted, hvis Lange er VB?
Til top
 Besvar Besvar Side  123 4>

Skift forum Forum tilladelser Se drop down

Auktion for fanklubbens medlemmer

19.09.2020 - 20.09.2020

Husk Auktion for fanklubbens medlemmer Søndag d.20/9 kl 15:00 - dvs. for perioden 01.08.19 - nu Der kan betales kontant eller MobilePay. Ingen nævnt - ingen glemt - I ved selv hvem det er! Tak for supporten!

Fanklubben Den Gule Fare lukker

28.09.2020 - 30.09.2020

Hej Allesammmen!

Se flere events

STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: