Brøndby AC Horsens
SØNDAG DEN 27. SEPTEMBER KL. 16:00
Brøndby Stadion
Debatforum Debatforum > Opret ny bruger
  FAQ FAQ  Søg i forum   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Opret ny bruger


Forum-regler og retningslinjer

Du bedes læse følgende retningslinjer igennem inden du benytter forummet. Regler som fortæller hvordan du skal opføre dig på forummet, og som derfor bedes overholdt.

 

Reglement for brug af debatforum

Indlæg skal foregå i en sober tone. Hvis det overskrider almindelig sprogbrug vil det blive slettet. Ingen gider læse for mange eder og forbandelser.

 

Personangreb er ikke tilladt. Selvfølgelig kan man være uenige, men alle har ret til en holdning. Indlæg med personangreb vil blive slettet.

 

Indlæg som kun har til hensigt at provokere er ikke tilladt og vil blive slettet.

 

Forummet er upolitisk. Det vil sige, det er selvfølgelig tilladt at diskutere lovforslag, politik og lignende der vedrører fodbold og fankultur, men indlæg som kun har til hensigt at fremme én politisk holdning eller at reklamere for èt politisk parti vil blive slettet.

 

Racistiske indlæg vil ikke blive tolereret og derfor slettet.

 

Før du opretter en tråd, så tjek om der ikke kører en tråd med samme emne i forvejen. Brug eventuel søgefunktionen.

 

Personlige beskeder vil blive slettet.

 

Indlæg der opfordrer til vold, ulovligheder eller anden adfærd som ikke er i overensstemmelse med Fanklubben Den Gule Fares linje vil blive slettet.

 

Reklamer på forummet er ikke tilladt, medmindre der ligger en aftale med Fanklubben Den Gule Fares bestyrelse derom.

 

Det er ikke tilladt at gengive hele eller halve artikler fra nettet, aviser eller andet, uden der foreligger en tilladelse hertil fra udgiveren/skribenten/afsenderen og med tydelig kildeangivelse.

 

Fanklubben Den Gule Fare er ikke ansvarlig for holdninger, udtalelser eller ytringer som måtte forekomme i forummet.

 

Moderator har ret il at slette/flytte indlæg, hvis de ikke er i overensstemmelse med de ovennævnte regler. Har man flere gange overtrådt reglerne vil man kunne få en advarsel og blive udelukket fra forummet for en tid, eventuelt permanent. Dette vil selvfølgelig ske i samarbejde med Fanklubben Den Gule Fares bestyrelse.

 

Er man utilfreds med at ens indlæg er blevet slettet, så lad være med at starte en tråd om dette. Send en mail til DGF og det vil blive taget op om der er sket en fejl. Men som udgangs punkt har Moderator ret. Tråde der er startet med dette formål vil blive låst eventuelt slettet.


STØT "DEN GULE FARE" - DET GØR VI: