Print side | Luk vindue

FC København - AC Horsens

Udskrevet fra: Fanklubben Den Gule Fare
Kategori: På Stadion
Forum navn: Superliga
Forum beskrivelse: Tekst
Web-adresse: http://acsupport.dk/forum/forum_posts.asp?TID=612
Udskrevet den: 16 Juli 2018 kl. 01:24


Emne: FC København - AC Horsens
Indlæg fra: Lars
Emne: FC København - AC Horsens
Posteringsdato: 04 August 2017 kl. 15:51Svar:
Indlæg fra: carsten lindballe
Posteringsdato: 09 August 2017 kl. 18:08
http://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/optakt-fc-koebenhavn-ac-horsens-1


Indlæg fra: carsten lindballe
Posteringsdato: 10 August 2017 kl. 10:11
så er slutspils simulatoeren nul stillet, gå selv ind og lav din tipskupon over alle runderne, og se hvor AC endder
http://www.superliga.dk/slutspils-simulator


Indlæg fra: loegt
Posteringsdato: 12 August 2017 kl. 12:37
Kan ach finde top-niveauet i dag - og hvorfor skulle de ikke det - vinder de. Jeg vover pelsen med en 1-2 sejr. Det er et amputeret, ineffektivt og sjældent set profil-løst FCK de skal møde.


Indlæg fra: carsten lindballe
Posteringsdato: 12 August 2017 kl. 13:37
og ingen fans. Tror FCK er skide lige glade med at der ikke kommer nogle fans fra udeholdet. så længe det kun er 50-200 fans der kommer, det er noget andet når det er Brøndby der kommer så tastærkt, der er noget mere fortjæneste ved dem. syntes så bare at BIF skulle stå suledarisk med alle andre fans grupper og bliv væk også Indlæg fra: Lars
Posteringsdato: 12 August 2017 kl. 14:19
Så gælder det udekampen mod FC København: FC København har set skarpere ud end det de viser nu, så det er måske nu vi endelig kan få noget med hjem fra Telia Parken ud over en sejr i en tidligere pokalturnering.

Supporten er ikke på plads denne gang, da Fanklubben Den Gule Fare deltager i den landsdækkende boykot at udebaneafsnittet A11 - se http://acsupport.dk/?e=177

I stedet viser vi kampen i klubhuset.
Kig forbi - det skal nok blive hyggeligt
Klubhuset åbner kl. 17:00

De gule fra Østjylland, vi kæmper så hårdt som ingen andre kan.

Vi ses! 


Indlæg fra: rasbak
Posteringsdato: 12 August 2017 kl. 20:56
Fantastisk at få et point med hjem til Horsens. Fortjent ud fra fight og vilje, meeen måske en smule heldigt når man ser på det gedigne tryk som FCK smider frem i 2. halvleg.

Joronen viste igen hvorfor han er slags Messias der er som sendt fra himlen. Fantastisk ro, der har en afsmittende virkning på hele forsvaret.

Mads Døhr Thychosen har en fantastisk speed der hjælper ham ud af næsten enhver situation. Hans placeringsevne er blevet markant
bedre kamp for kamp. Han bidrager også offensivt, der er med til at give ACH det anderledes udtryk i omstillingerne.

Der er pludselig flere kvalificerede til de to centrale positioner på midten. Thorsen, Jakobsen og Okosun må fordele spilletiden men især Okosun og Thorsen virker selvskrevne til startpladserne efter præstationerne idag at dømme. Det er guld værd at BH endelig har lidt rotationsmuligheder der ikke forringer holdet overhovedet.

Kortegaard synes jeg derimod skuffede defensivt. Han blev flere gange fanget og efterlod en åben motorvej. Jeg lurer stadig på om det ikke var bedre at få Sato indspillet og sætte Korte op på kanten hvor hans klasse-indlæg kommer mere til sin ret.

Mensah er en klassespiller ... men ikke i 90 minutter. Hans overdrevne driblinger var specielt gifige for os idag, fordi de gav FCK omstilling på omstilling. Og de hurtige omstillinger var netop FCK`ernes stærke våben.

Jeg ved godt at Finnbogasons "tjat" til bolden v 0-1 målet gjorde at han egentlig var i strafbar off-side position, men bliver vi ikke till gengæld snydt for et mål ??? Synes bestemt at Arndals hug der bliver reddet af Kvist i det 89. min var inde?!


Indlæg fra: loegt
Posteringsdato: 12 August 2017 kl. 21:09
Mensah, Mensah, Mensah - Bo skal vist lige have fat i ham og fortælle ham, at godt nok er han en lille driblekonge - i Horsens  - men ikke nogen Messi. Alt for mange boldtab, hvor han i stedet hurtigt skulle have skilt sig af med bolden. Ærgerligt også, at de fik gummiben til sidst og smed boldene væk. Lidt mere tålmodighed på FCK's halvdel og den havde været der.


Indlæg fra: sned
Posteringsdato: 12 August 2017 kl. 21:33
Udmærket at hente point i Parken. Selvom FCK ikke er hvad de var i sidste sæson

Jo der var offside ved vores scoring. Men hvis det ikke var blevet godkendt, skulle der dømmes straffe, Da Kvist flår Kjartan omkuld. (dog var offsiden meget svært at få øje på. Det var efter gentagne slow billeder)

Mensah kan en masse specielt offensivt. Men han har det med at overdrive driblingerne, der kan give farlig omstillingere til modstanderne.

Men efter 5 kampe ser det ganske godt udSmile
10 point og en score på 8-4

Efter 5 kampe sidste sæson
4 point og en score på 7-8 (nul sejre)


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 12 August 2017 kl. 21:42
Fantastisk fight fra de Gule på en dag, hvor mange AC-spillere toppræsterer. Enig i, at Mensah er for forelsket i bolden og sine egne driblinger - det har altid været hans problem. Det er afgørende, at vi sørger for, at han får bolden i de rigtige situationer - tæt på modstanderens mål - og lærer ham at spille den videre, når han har den midt på banen ... Jeg er stadig skeptisk i forhold til, om han sådan for alvor kan blive en profil for AC, men krydser fingre.

Uanset hvad: Fed kamp, og endnu en flot præstation i et efterår, der bare fortsætter med at overraske positivt.


Indlæg fra: loegt
Posteringsdato: 13 August 2017 kl. 09:47
Ja, sæt nu Mensah i front lidt ude til højre lige bag Kjartan og lad Mehl overtage kanten. Det er her han kan gøre en forskel med sine driblinger ind i banen. Det er jo ikke sådan, at vi ikke ønsker at se lidt Robben- eller Hazard-lækkerier fra Mensah - som vi så det i AGF-kampen. Men de boldtab midt på banen er farlige. Helt enig.


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 13 August 2017 kl. 20:25
Ville være interessant at se, om han kan gøre sig gældende dér, helt sikkert!Print side | Luk vindue