Print side | Luk vindue

AaB - AC Horsens

Udskrevet fra: Fanklubben Den Gule Fare
Kategori: På Stadion
Forum navn: Superliga
Forum beskrivelse: Tekst
Web-adresse: http://acsupport.dk/forum/forum_posts.asp?TID=645
Udskrevet den: 22 April 2019 kl. 02:01


Emne: AaB - AC Horsens
Indlæg fra: Lars
Emne: AaB - AC Horsens
Posteringsdato: 08 April 2018 kl. 09:29Svar:
Indlæg fra: Lars
Posteringsdato: 15 April 2018 kl. 09:17
Så gælder det senere i dag udekampen i mesterskabsslutspillet mod AaB.

Begge hold blev ramt af store nederlag,men umiddelbart synes AaB mest ramt,der også måtte se sig slået ud af pokalen.
Kampen er et direkte opgør om top5.
Der sendes en bus af sted, så supporten er på plads.
Til dem der ikke kan være der live, kan se kampen i klubhuset fra kl. 13:30

De gule fra Østjylland, vi kæmper så hårdt som ingen andre kan.

Vi ses!  


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 15 April 2018 kl. 16:03
Hold da fast en gang nosse- og talentløs fodbold, vi leverer i dag ... Der var alle muligheder for at slå et modløst og demoraliseret AaB-hold i dag, men i stedet for at gribe muligheden, laller vi rundt, som var det en sommerkamp.

Svært at se, hvordan vi skal få så meget som ét point i "mesterskabsspillet" med dét spil og dén indstilling.

Vi er gået fra at være knivskarpe på dødbolde til at indkassere mere end vi scorer på dén konto - igen i dag, hvor vores spillere vel i snit er et halvt hoved højere end deres, går det kraftedme galt.

Det efterlader os uden chance for at få point, for i åbent spil kan vi intet - Drost har et skud lige på målmanden, det er vel det.

Borring ligner en træt gammel mand - han har slet, slet ikke været den forstærkning, vi havde drømt om - Drost og Finnbogason får stort set intet ud af det, Frantsen virker bange for at slå indlæg og Hansson er og bliver håbløs.

Ved sgu snart ikke, om  jeg gider se flere AC-kampe i det her forår, må jeg indrømme ... Vi er bare ikke det samme hold uden Sanneh, som vi var med.


Indlæg fra: Peter Trane
Posteringsdato: 16 April 2018 kl. 10:16

Det er skønt at vi alle er utilfredse med resultatet i går. Det viser nemlig, at vi på flere plan flytter os. Vi har kun vundet én gang i Aalborg og når vi således forventer at få ens sejr med hjem derfra, så er det gode tegn.

Vi ender med ~50/50 i boldbesiddelse og mest flest skud på mål samt klart længst tid på modstandernes 1/3-del af banen.

Når det er sagt, så mangler vi helt klart 2-3-4-5% i at nå det niveau der skal til for at sandsynliggøre en sejr. Det til trods, så har vi flyttet os ren boldmæssig, når vi kan "dominere" på Aalborg stadion.

Nej, vi kommer ikke til ekstremt mange chancer, men hvor mange år skal vi ikke tilbage i tiden før det var tilfældet? Måske dengang med Gilberto i truppen? Vi mangler kvalitet specielt hos de forreste 3-4 spillere og men også generelt for øvrige spillere foran mål (gældende for alle på holdet). Det kan man enten træne sig til eller købe sig til ved sommer transfervinduet. Det sidste er ikke vanvittig oplagt med AC's økonomi in mente. Så vi må tro på at Bo kan knibe de sidste procenter ud af spillerne og få de indbyrdes forståelser til at stå klarere. Specielt de offensive løb ind i feltet og ikke mindst løbende uden for feltet for at opsamle andenboldene er ikke-eksisterende.

Bemærk i øvrigt, at vi har ikke vundet med mere end et mål, bortset fra Lyngby i 2. runde og Helsingør i 10. og 21. runde. Så vi har ikke for vane at skabe målorgier i eget favør.

Det der måske bekymrer mig mest er, at vi skal komme bagud i hver eneste kamp. Det kræver store mentale kræfter, at komme tilbage igen. Det kan være en styrke i det lange løb, men så skal det helst veksles til 3 point før det virkelig batter på selvtillidskontoen.

Vi bør også have for øje, at vi stort set ikke har spillet med samme opstilling på noget tidspunkt i foråret. Vores styrke i de af vore gode sæsoner, både under Kent, Mølby og Bo, har været en fast base. Det giver tryghed, hvilket man absolut ikke bør undervurdere. Man skal ikke bekymre sig om spilleren ved ens side, nu også dækker boldens bane af, som han bør eller om trykket på opspillet kommer fra den rigtige side. Én enkelt spiller gør ikke hele forskellen, hverken positivt eller negativt. Det gør enhedens indarbejdede rutiner i stedet – og der er mangler.

Vi kommer nok ikke til at vælte os i sejre i resten af foråret og det er nok heller ikke det scenarie vi skal forvente os af de kommende sæsoner. Vi vil stadig være den grå mus i rækken, der skal leve af resterne fra de riges bord eller hvad vores trænerstab kan fremtrylle af spillere fra rækkerne under os. Husk på at for mange af vores spillere, er det første sæson i SL og flere har overpræsteret i mange kampe. Så den realistiske vurdering er, at vi kan håbe på at drille lidt i mesterskabsspillet, men i øvrigt være klar til efterårets kamp for overlevelse – for det vil det blive igen om vi kan lide det eller ej.

Vi ses på stadion onsdag – hvor vi endnu engang tror på sejr og hepper på de gule SmileIndlæg fra: Fodbold Tosse
Posteringsdato: 16 April 2018 kl. 11:04
Jeg tror egentlig at det er ganske udmærket at AC nu får lidt røvfuld - ihvertfald set i et lidt længere perspektiv.
Det er ret tydeligt for alt og alle at der mangler "noget" ift. de tidligere kampe i denne sæson.


Det kræver bare nogle helt andre redskaber at sætte et hold op til sådanne pligt kampe der ikke er 100% liv og død. 
De redskaber ser det umiddelbart ikke ud til at trænerteamet besidder på nuværende tidspunkt.

Men men men - det er vel reelt også første gang i Bo Henriksens trænerkarriere at han prøver at spille sådanne kampe, så mon ikke det nok skal komme.


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 16 April 2018 kl. 15:47
Lidt sjovt, at AC Horsens med Bo ved roret gør det godt, når de virkelig skal (f.eks. i nedrykningskampene sidste år), men har det med at underpræstere, når de ikke er pisket til at yde deres bedste (f.eks. også i træningskampe). I Mølbys tid var det modsat: Her præsterede man godt i medgang og når man kunne "spille frit", men havde svært ved at håndtere udsigten til potentiel fiasko.

Måske er det forskellen på at kæmpe for at undgå noget og at kæmpe for at opnå noget?

I år kæmpede De Gule primært for at undgå nedrykning; med pladsen i slutspillet er vi sikrede, og så mangler de sidste procenter. Da vi rykkede ned under Mølby, var holdet inde i et mindset, der handlede om at stræbe stadigt højere i tabellen, og derfor ikke mentalt indstillet på at skulle kæmpe for at undgå en "utænkelig" nedrykning.

I begge tilfælde er det sådan set forståeligt nok, men man kan vel godt bebrejde Mølby for ikke at formå at ændre holdets mindset henover vinterpausen? Ligesom man tilsvarende kan stille spørgsmålstegn ved, om Bo har været helt god nok til at løfte holdets kollektive ambitionsniveau i takt med, at præstationerne berettigede til det.

(I forhold til den konkrete kamp, så er det jo på papiret rigtigt, at point i Aalborg aldrig kan tages for givet; men alle, der så kampen, vil vist skrive under på, at AaB var i den ringeste forfatning længe set, og at ACs indsats var for sløj. Som Ludwig udtaler i dag, så kunne alle have givet 5% ekstra - og det vil jeg så mene er lavt sat Smile )


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 16 April 2018 kl. 16:11
Apropos "én spiller gør ikke hele forskellen" (går ud fra, du sigter til min kommentar om Sanneh, Peter Trane) og "bemærk i øvrigt, at vi har ikke vundet med mere end et mål, bortset fra Lyngby i 2. runde og Helsingør i 10. og 21. runde": Netop fordi vores pointhøst i denne sæson hviler på snævre sejre, har enkeltspillere potentialet til at gøre en enorm forskel, vil jeg mene.

Mediano bragte i vinterpausen en glimrende analyse af ACs målhøst og hvor den kom fra, og ud fra dén kunne man læse, at Sanneh ud over at score rigtig mange mål af en forsvarsspiller at være også havde første hoved på de fleste dødbolde og lange indkast, der senere gav mål. Med andre ord: Når ikke det var ham, der scorede, så var det oftest ham, der snittede den videre til manden, der endte med at lave målet.

Jeg har ikke set nogle analyser af hans betydning for vores defensive dødbolde, men min klare fornemmelse er, at han også her stod for broderparten af oprydningen i luftrummet.

Laver du en statistik på ACs offensive dødbolde efter vinterpausen kontra før, så vil du givetvis finde, at vores effektivitet på dem er faldet dramatisk - bemærk f.eks., at Qvist er blevet bænket - efter min vurdering primært fordi Sanneh ikke er der til at heade boldene ind eller dirigere dem videre. Og det står vist klart, at vi indkasserer flere mål efter dødbolde nu end vi på noget tidspunkt gjorde i efteråret.

Med andre ord rammer tabet af Sanneh os dobbelt, og selvom det så kun betyder, at vi har 5% større chance for at score hhv. indkassere mål på dødbolde, så kan det også være rigeligt til at gøre forskellen på 3, 1 og 0 point, når vi nu scorer så lidt i åbent spil, som tilfældet er.

Med vores nuværende trup og taktik er dødbolde ubetinget nøglen til succes i Horsens, og lige nu mangler vi et helt afgørende sæt spidskompetencer for at lykkes med dem. Okosun er god til at komme på bolde, men ikke at dirigere dem i mål eller hen til en modspiller - har han overhovedet scoret efter en dødbold? Finnbogason er nærmest usynlig i dødboldsituationer - måske bliver han bare dækket meget grundigt op? Og spillere som Jakobsen, Tshiembe, Borring og især Qvist fylder alt for lidt i feltet, deres højde og drøjde taget i betragtning.

Svaret er så vidt jeg kan se enten at finde en spiller, der kan fylde hullet efter Sanneh, eller lægge spilkonceptet om - hvilket vil kræve tilførsel af nogle spillere, der kan bringe noget mere kreativitet og speed offensivt.

Det første virker klart som den mest oplagte løsning, selvom det andet nok ville give noget sjovere fodbold Smile


Indlæg fra: Fodbold Tosse
Posteringsdato: 16 April 2018 kl. 16:23
Jeg kan huske 3 hovedstødsmål fra Okosun. Mod Lyngby, Helsingør, og Brøndby.

5 mål i alt - 3 på hovedstød.


Indlæg fra: Peter Trane
Posteringsdato: 16 April 2018 kl. 22:25
Barkman, jeg anerkender at Sanneh bragte mange chancer til holdet og scorede 4 mål (heraf to med hovedet). Men specielt Ludwig fortjener mindst lige så meget opmærksomhed. Ligeledes Okosun og Tsiembe. Prøv at se alle klippene på superliga.dk og du vil blive overrasket over hvem der reelt har været indblandet i vore scoringer. Tror du ligesom jeg glemmer enkeltepisoder fra efteråret, men også fra dette forår. 

Generelt glemmer vi hvor meget under middel Sanneh var/er med med fødderne. Vores spil har ændret meget siden runde 16 hvor Sanneh spillede sin sidste kamp. Vi er blevet mere boldbesiddene, men mangler både kvalitet og held.

Okosun scorede så vidt jeg ved til 1-1 mod BIF hjemme - på hovedstød efter hjørnespark. 

Barkman, det er okay at blive lidt småsur efter kampen i går. Jeg var blot forundret over den negative stil du lagde for dagen. Det er normalt ikke din stil Wink

Håber I kommer på stadion onsdag. Vi skal dælme ikke give op nu. Vi skal i stedet glæde os over at vi er med næste år igen og så håbe drengene giver den fuld gas.
Indlæg fra: Peter Trane
Posteringsdato: 16 April 2018 kl. 22:32
Desuden har Okosun haft flere hovedstød reddet på eller foran stregen/assist til chancer imod; FCN, OB, RFC, AaB (ude). Det er okay for en offensiv midtbane der desuden tager et stort slæb defensivt.

Henrik Hansen scorede 13 mål (heraf nogle på straffe), men deltog ikke voldsomt meget i det defensive arbejde. Blot til sammenligning.


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 17 April 2018 kl. 12:10
Citat: Fodbold Tosse Fodbold Tosse skrev:

Jeg kan huske 3 hovedstødsmål fra Okosun. Mod Lyngby, Helsingør, og Brøndby.

5 mål i alt - 3 på hovedstød.
Godt ord igen. Lyngby var dog ikke på en dødbold. De to andre kan jeg ikke huske Smile


Indlæg fra: rasbak
Posteringsdato: 17 April 2018 kl. 12:42
Jeg så ikke kampen mod AaB. Fanden tage vores ny tv-pakke, hvor Eurosport ikke er med Thumbs Down.
Men - generelt - omkring Bubacarr Sanneh. Her er jeg klart af den holdning, at hans kvaliteter og betydning for ACH er undervurderet.
Ikke alene er han en af Superliga`ens bedste stoppere - især i hovedspillet (hvilket han allerede har bevist i FCM), men i Horsens var han et stort angrebsvåben på de standardsituationer som ACH er (var) så farlige på, samt de nedfaldsbolde der tit kom i en periode efter en standardsituation.

Det tager tid at finde den rigtige erstatning for ham...


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 17 April 2018 kl. 12:49
Citat: Peter Trane Peter Trane skrev:

Generelt glemmer vi hvor meget under middel Sanneh var/er med med fødderne. Vores spil har ændret meget siden runde 16 hvor Sanneh spillede sin sidste kamp. Vi er blevet mere boldbesiddende, men mangler både kvalitet og held.
Helt enig, Tshiembe har pyntet på spillet ved jorden. Men vi har ikke spillerne til at drage nytte af at være et boldbesiddende hold, og derfor hjælper det os bare ikke på bundlinjen. 

Vi har ikke kanter og backs, der kan bryde igennem og slå de gode indlæg. Nymann kan på en god dag, men han får brug for flere og flere pauser. Thorsen kan til tider, når han spiller en plads, hvor han kommer til mulighederne. Borring kunne engang, men han har været en kæmpe skuffelse i AC. Korte, Qvist, Mehl og Hansson har vist meget lidt på dén front. (Frantsen er vel retfærdigvis uden for bedømmelse pt., så lidt som han har spillet)

Vi har heller ikke lynhurtige angribere, som kan løbe dybe stikninger op - og så længe Thorsen ikke spiller centralt, har vi heller ikke nogen til at slå dem.

Måske finder Bo nogle spillere i sommerens transfervindue, som kan hjælpe os med at slå mønt af en mere boldbesiddende stil - nogle spillere med speed og/eller sparketeknik. Måske er det derfor, Finnbogason ikke har fået forlænget endnu? 

Men indtil da kommer vi så vidt jeg kan se til at sidde på gulvet mellem to stole: Vi har ikke længere spidskompetencerne på holdet til at vinde kampe på dødbolde, og vi har heller ikke evnerne til at score i åbent spil andet end rent undtagelsesvist.

Citat: Peter Trane Peter Trane skrev:

Håber I kommer på stadion onsdag. Vi skal dælme ikke give op nu. Vi skal i stedet glæde os over at vi er med næste år igen og så håbe drengene giver den fuld gas.
God attitude! Håber for kassemesterens skyld, at de fleste har det sådan. Men jeg har svært ved at se andet end at den her sæson de facto er forbi, slutplaceringen er givet på forhånd, og spændingen fra nu af primært kommer til at handle om nederlagenes størrelse. En ting er, at vores nuværende niveau ikke rækker til mere end en uafgjort hist og her i mesterskabsspillet, måske en hjemmebanesejr over AaB; når spillerne begynder at levere 90% i stedet for 100, så er vi chanceløse mod langt de fleste Superliga-hold.

Man kan da håbe på en trodsreaktion fra spillerne, men de må have lige så svært ved at forestille sig, hvordan de nogensinde skal vinde en kamp i mesterskabsspillet, som jeg har det. Eneste sejr i foråret foreløbig var mod nedrykningskandidaten Helsingør, det siger vel lidt det hele.

I øvrigt er jeg med på, at Okosun er vores bedste kort i hovedspillet lige nu! Jeg har generelt kæmpe respekt for manden og betragter ham som en af holdets absolut stærkeste spillere. Min pointe med at være lidt efter ham var at sige, at selv han ikke er nær så skarp i felterne, som Sanneh var. Måske havde det været mere relevant bare at påpege, at Tshiembe er meget langt fra at kunne løfte arven fra Sanneh på dén front ...


Indlæg fra: Peter Trane
Posteringsdato: 17 April 2018 kl. 22:19

Jeg undskylder på forhånd for det lange skriv Wink


Sanneh er hverken dirigent eller stærk med fødderne. Fremad banen har han store mangler og det ryster mig at FCM har scoutet ham til at være CM i et 3-mands-forsvar. Dertil er han ganske enkelt for svag med fødderne og har altid været det. Han vil komme til at begå flere fejl a la den han begik mod AC, som Hansson desværre ikke var god nok til at udnytte.


Bemærk i øvrigt at den væsentligste grund til at anvende Møller ved siden af Sanneh, var pga hans verbale evner. Evner som Sanneh ikke har (prøv at overvære en kamp tæt med ham og I vil forstå hvad jeg mener).


Sanneh er god når man har et defensivt udgangspunkt og ja, FCM’s udgangspunkt er defensivt. Hvis de siger andet er det bullsh*t. Sanneh er god, når man spiller uden alt for megen spilovertag, men hvor der skal pareres eller hvor den defensive midtbane yder stor beskyttelse (som Sparv). Derfor passede han som fod i hose hos AC i oprykningssæsonen og var en solid støtte i den seneste sæson 16/17.


Apropos sæson 16/17 scorede Sanneh 4 mål i runde 1, 2 5, og 13 (alle uafgjorte kampe). Han er ikke indblandet eller scorer i de kampe vi vinder i runde 6, 7, 8, 12 og 17.


I denne sæson scorede han i runde 1, 5, 9 og 12. Kun med sejr i runde 1. Resten uafgjorte kampe.


Prøv desuden at tænke på, hvordan vores modstandere har lagt presset mod forsvaret, når Sanneh var med.  De tvang ham til at føre bolden frem og det har aldrig givet noget i dette fremadrettede spil. Desuden er hans ageren med bolden netop så forudsigelig, at alle kan læse hvad han vil i Horsens Posten om onsdagen (groft sagt).


Defensivt lavede han også flere fejl, såsom ved begge mål mod SønderJyskE (2-2) og Hobros mål (2-2), hvor han dels ikke skubber op offensivt, dels bakker på Kirkevold. Mod SIF (2-2) glemmer han sin mand i bagrummet. Hobro valgte i den kamp helt ensidig, at lade Sanneh føre bolden frem og selvom vi var i overtal i mere end én time, så lykkedes vores opspil ikke. Godt set af Thomasberg.


Ja, Sanneh havde æren af flere af de scorede mål i efteråret, men ikke efter runde 13. Jeg vil anbefale at gå ind på superliga.dk og se alle klippene. Bemærk desuden hvor meget Ludwig er indblandet ved offensive dødbolde. Enten som assist eller ved at presse modstanderne til fejl. En hel del mål er kommet på den konto i år.


Min personlige og meget subjektive vurdering er, at Sanneh blev gjort bedre at Ludwig, som jeg til gengæld mener får alt for lidt kredit. Flere har dog fået øjnene op for Ludwigs lederegenskaber og måde at dirigere forsvaret på.


Bare lige for, at runde Sanneh-glorificeringen af, så viste Table of Justice at vi burde være placeret 12, men lå på 6. pladsen efter runde 12. Generel overpræstation sammenholdt med de øvrige holds manglende stabilitet. Runde 16 er sidste runde hvor Sanneh var med på holdet. Vi fik mange point indtil runde 16 (med Sanneh), med kun 37% af boldbesiddelsen modsat 42% fra runde 17 og til nu, hvor pointhøsten har været mere pauver.


Forårets Table of Justice samt de runder uden Sanneh i efteråret viser, at vi har fået 5 point færre end vi har produceret chancer til, der skulle sandsynliggøre en scoring. Hvilket igen bekræfter at spillestilen har haft en effekt, men at kvaliteten og heldet ikke har stået mål med anstrengelserne for at komme dertil. Så ja, der skal en eller to nye ansigter ind i den offensive kæde efter sommerferien. Men nu og her vil en sejr være en god medicin for at komme ud af det mentale dødvande.


Lige for at runde før/efter Sanneh af; runde 1-16 havde vi samme opstilling på de fire bagerste samt midteraksen i 10 kampe. Fra runde 17 til og med kampen mod AaB har vi 4 spillere på HB, 3 spillere ved siden af Ludwig, 3 spillere på VB, 5 spillere på højre kant, 3 spillere på venstre kant. Eneste gengangere i alle disse kampe efter Sanneh er Ludwig og Okosun. Til orientering er stabilitet en af nøgleordene, hvis man skal have succes. Du skal kunne stole på at ham ved siden af gør det man vil have. Med en puls på 180-200 og stress pga tilskuere, manglende scoring etc, så er der nogle automatismer, som bare skal sidde i skabet. Hvis man ikke kender hinanden eller ved hvordan man reagerer under stress, så bliver der taget forkerte beslutninger og med fejl til følge, hvilket igen vil øge fejlprocenten. Ond spiral. Det er hvad vi er vidne til i øjeblikket. Ingen sejre og nye spillere på flere pladser. Og nej, man kan ikke træne sig til netop det. Der er SL-kampene den eneste rette løsning. Altså tid og det får vi gudskelov meget af uden omkostninger resten af foråret.


Efter min mening er vi på rette vej. Der vil være ups and downs og vi vil helt givet være en del af bundkampen næste sæson. Alt andet vil være meget urealistisk. Men det Bo gerne vil, træder tydeligere frem for mig og med en sommertransfervindue, så har jeg stor tiltro til fremtiden.


In Bo I believe! SmileIndlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 18 April 2018 kl. 10:32
Har lige været i gang med at researche Table of Justice - så lærte jeg også noget i dag!

Nu du snakker om at tro på Bo, så synes jeg han har fat i noget med sin egen minianalyse: https://hsfo.dk/achorsens/Doedbolde-paa-skemaet-i-tre-timer-i-AC-Horsens/artikel/164576

Vi ER blevet markant ringere på dødbolde, og selvom du har en pointe med automatismer osv., så var vi jo også bedre til det dengang halvdelen af holdet var spritnye spillere, der lige var kommet til i sidste sommers transfervindue.

Jeg er ikke uenig i din generelle vurdering af Sannehs pasningsspil og boldomgang, men det ændrer heller ikke min holdning om, at han kan nogle helt særlige ting i hoved- og duelspillet, som Tshiembe bare ikke kan.


Indlæg fra: Peter Trane
Posteringsdato: 18 April 2018 kl. 11:59

Sanneh har absolut meget store kvaliteter, men jeg har bare forsøgt at gå bagom tallene. Analyser og statistik kan misbruges, men i dette tilfælde synes jeg også de taler lidt til Bo's fordel. Med Table of Justice i hånden synes jeg vi bør have mere tiltro til holdets evner også på andet end dødbolde. Og ja, i den artikel rammer Bo hovedet på sømmet i foråret. Med de spillere vi har til rådighed er det et spørgsmål om at de hver især tager ansvar og forstår deres roller.

 

Grunden til vores gode sæson i år er en forrygende start med sejre i 3 tre af de første 6 kampe samt to uafgjorte mod FCK og AaB. Det gav et boost. Specielt for de nyindkøbte. Hvoraf Joronen og Ludwig betød ekstremt meget for vores defensiv. Derefter kom presset for at holde placeringen, modstandernes agtpågivenhed overfor vores styrker, mv.

 

Nu har vi ikke sejret siden 21. spillerunde og nye spillere ind i vinters samt mindre stilskifte medfører, at vi træder lidt vande. Det løses kun med sejre, hvilket er svært i mesterskabsspillet. Så lidt en ond cirkel. Det eneste vi kan glæde os over er, at vi ikke skal frygte nedrykningsspøgelset i de næste 7 kampe. Det får vi tids nok tæt på igen næste sæson, medmindre vi igen kan starte med en sejrsrække Smile

 

Nå, nu nåede jeg at ødelægge AaB-tråden. Beklager venner. Men jeg blev lidt engageret Embarrassed


Håber vi ses på Casa i aften! HandshakeIndlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 18 April 2018 kl. 21:53
Du ødelagde da ikke noget som helst, tværtimod Smile

Fedt med noget nørdet fodbolddebat!


Indlæg fra: Peter Trane
Posteringsdato: 18 April 2018 kl. 21:57
@Barkman - Fodbold er følelser, men skønt når man kan få statistik og analyser ind over. Og tak for snakken SmilePrint side | Luk vindue