Print side | Luk vindue

Vejle Boldklub - AC Horsens

Udskrevet fra: Fanklubben Den Gule Fare
Kategori: På Stadion
Forum navn: Superliga
Forum beskrivelse: Tekst
Web-adresse: http://acsupport.dk/forum/forum_posts.asp?TID=675
Udskrevet den: 22 April 2019 kl. 02:05


Emne: Vejle Boldklub - AC Horsens
Indlæg fra: Lars
Emne: Vejle Boldklub - AC Horsens
Posteringsdato: 27 Oktober 2018 kl. 12:41Svar:
Indlæg fra: sned
Posteringsdato: 01 November 2018 kl. 10:11
Sousa fik rødt i pokalen, og VB gik ikke videre.
Så er han vel spærret, når vi skal møde dem mandagSmile


Indlæg fra: Jørgen A
Posteringsdato: 01 November 2018 kl. 11:42
Og deres sindssyge træner, Sormani, slipper vi også for, eftersom han blev bortvist..........


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 02 November 2018 kl. 10:56
Er der nogen, der kan huske, hvornår vi sidst har vundet i Vejle? Er det ikke lææænge siden?

Ville være herligt at få sejren nu, men vi plejer at spille tætte kampe, og deres defensiv er lige så god, som vores offensiv er halvsløj ...


Indlæg fra: Lars
Posteringsdato: 02 November 2018 kl. 23:39
Jeg tror vi skal helt tilbage til 2004
- husk på i mange år spillede vi ikke i samme række
https://www.bold.dk/fodbold/kamp/vejle-boldklub-vs-ac-horsens/58086/

Pokalen:
20.09.2006 3-3 efter straffe 6-7
https://www.superstats.dk/pokal/program?runde=3&season=2006/2007


Indlæg fra: Jørgen A
Posteringsdato: 04 November 2018 kl. 13:09
Bold.dk


Vejles kinesiske ejer ville bruge klubben til at tjene penge på lyssky spillerhandler. Det skriver Politiken, som et led i det såkaldte Football Leaks.

Utallige lækkede dokumenter, som Politiken har fået indblik i, viser, at Vejle Boldklubs ejere, kinesiske Lucas Chang og moldaviske Andrew Zolotko, havde en plan om at udnytte ejerskabet af Vejle til at handle kinesiske spillere. Det skriver Politiken.

Avisen skriver, at den engelske storklub Manchester City ønskede Changs hjælp til at øge kinesiske spilleres værdi.

Blandt andet eksemplificeret ved, at Manchester City skulle købe Hu Ruibao fra kinesiske Guangzhou Evergrande, som derefter skulle udlejes til Vejle.

Lejeopholdet i Vejle skulle øge Ruibaos værdi, så City i sidste ende kunne sælge ham tilbage til kinesisk fodbold med en fortjeneste.

Ifølge Politiken skulle Chang have 250.000 engelske pund for den tjeneste.

Politiken skriver yderligere, at mens Zolotko og Chang har været i Vejle, er der blevet handlet 58 spillere fra 29 forskellige lande.

Mange af disse har kun spillet en håndfuld eller ingen kampe, inden de er blevet skibet videre.

Vejles direktør Henrik Tønder skriver i et svar til Politiken, at Vejle på almindelig vis har benyttet sig af ejernes netværk til at rekruttere udenlandske spillere.

Du kan læse hele Politikens historie HER.


Indlæg fra: carsten lindballe
Posteringsdato: 05 November 2018 kl. 12:11
https://hsfo.dk/sport/Disciplinaerudvalg-udsteder-karantaene-til-Vejle-traener/artikel/195614


Indlæg fra: Thomsen
Posteringsdato: 05 November 2018 kl. 21:01
Pinlig indsats. Det er efterhånden blevet en kedelig tendens, at den fight og vilje vi før har haft er væk.
Hvorfor er den væk? For dårlig ledelse? For dårlig taktik? Passer spillerne ikke sammen? Har modstanderne læst taktikken?
Jeg synes virkelig Bo skal tilbage til gamle dyder. Defensivt med kontraangreb. Og 4-4-2. Den 3-5-2 (eller 5-3-2) fungerer ikke optimalt.
Mit næste kritikpunkt: jammerlige indkøb. Junker og Nilsen har koster kassen. De giver for lidt. Nilsen er en vanvittigt dygtig spiller. Men han kan det samme som Bjarke Jacobsen. Junker bliver ikke spillet rigtigt.
Vi ligger pænt med i tabellen. Men vi ef frygteligt ustabile.

-------------
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 05 November 2018 kl. 22:14
Enig i det hele. Vi svinger helt vildt; hver gang AC går på banen, kan det lige så godt blive lort som lagkage. Der mangler rygrad på holdet - en spillestil, som spillerne er trygge ved, en stamme, som er til at stole på.

Selvom vi ligger pænt placeret, så har vi hele sæsonen lignet en hold, der ledte efter vores spil. Det er virkelig svært at få øje på, hvad vi vil offensivt, og defensivt kan det se sikkert ud den ene uge og rystende usikkert den næste.

I dag lykkedes Vejle først og fremmest med at lægge et højt pres på os, som spillerne ikke var teknisk dygtige nok til at håndtere. Delac så skidt ud ved alle tre mål, og forsvaret sejlede rundt om ham. Offensivt blev der hældt lange bolde op selv efter Qvist var skiftet ud; når vi forsøgte at spille langs jorden, kiksede den anden eller tredje aflevering.

I dag lignede vi ikke et Superliga-hold. Det er vel tredje eller fjerde gang, man har kunnet sige det i denne sæson. Jeg er bekymret, må jeg sige. Det ligner ikke, at Bo Henriksen kan finde den rigtige opstilling, og ofte kniber det tilsyneladende også med at motivere spillerne.


Indlæg fra: Photonoir
Posteringsdato: 05 November 2018 kl. 22:22
En forfærdelig insats og kamp... Jeg forstår ikke at man ikke forsøger at gøre det let, spil bolden til nærmeste mand, istedet for hele tiden at losse den planløst frem ad banen og hvor var den kendte ACH fysik idag? Intet fungerede, selv Delac være blevet pillet ud Confused


Indlæg fra: Thomsen
Posteringsdato: 05 November 2018 kl. 22:28
Jeg synes egentlig det er på tide med et målmandsskifte. Vi har en dygtig reservekeeper, og Delac har ser lidt shaky ud på det seneste. Han stod fornuftigt mod FCN, men ellers har det ikke været prangende.

-------------
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust


Indlæg fra: rasbak
Posteringsdato: 06 November 2018 kl. 06:46
Det var skidt fra Horsens side. Rigtig formation eller ej, så er der jo ikke noget der virker, hvis spillerne på banen ikke bruger det fornemmeste af alle AC dyder : fight.
Det ligner slet ikke Henriksen at have fyret 2 udskiftninger af efter 45 min, men det viser hvor frustreret han har været.
Omvendt lignede Vejle bestemt ikke et bundhold. Stort pres over hele banen der fuldstændigt tog modet fra de gule.

Det er en ommer....


Indlæg fra: sned
Posteringsdato: 06 November 2018 kl. 09:34
Hvorfor er Bo så dårlig mod VBThumbs Down
Vi har mødt dem 5 gange i ligaen ,i Bo's tid.
En kedelig 0-0 kamp og 4  nederlag med en samlet score på 4-11
(Godt det ikke er VB vi møder i alle kampene, så rykker vi ned)
Før kampen var Bo parat, vildt glad for den slags kampe, som arvefjende opgør er.
Alligevel rammer spilllerne og Bo ikke dagen, det er sket i flere af de opgør.

Hvorfor har han behov for at skifte så meget i system  og spiller.
Det virker som om han prøver hel masse forskellige ting af, eller han leder efter noget der virker. Nogen gange med succes andre gange uden succes. Vi har bare nogen store udsving.

Delac har i flere kampe haft pointgivende redninger, det havde han ikke i går. Virklig off day.

Og så sørgede Sormani lige for at stjæle rampelyset, gad vide hvad det ender medEvil Smile


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 06 November 2018 kl. 11:08
Citat: Thomsen Thomsen skrev:

Jeg synes egentlig det er på tide med et målmandsskifte. Vi har en dygtig reservekeeper, og Delac har ser lidt shaky ud på det seneste. Han stod fornuftigt mod FCN, men ellers har det ikke været prangende.
Enig. Mener, Rasbak på et tidspunkt kaldte ham "lovligt kulørt" - eller var det "underholdende"? - det er jeg helt enig i. Er simpelthen ikke tryg ved ham.

Samme i øvrigt med Nattestad, som virker alt for satset og ubesindig i sit forsvarsspil efter min smag.

Det er måske det bedste argument for at forlade 3-5-2 formationen: Vi har simpelthen ikke tre midterforsvarere, der er gode nok. Reese er normalt stærk (han fejlede så også i går), Nielsen går an, resten mangler kløgt og rutine.

I øvrigt også enig i, at især "terrorudskiftningen" af Qvist var meget påfaldende. Man kan selvfølgelig rose Bo for at virke handlekraft, men jeg synes, det harmonerer meget dårligt med den tillidsbaserede ledelsesstil, han præker. For mig signalerer det desperation, mangel på overblik.

Det samme gør i øvrigt alle de mange formationsskift. Det er tydeligt, at vi famler efter løsninger, der virker.

Måske er vores bedste håb at komme nogenlunde uskadte igennem kampene frem til vinterpausen og så få suppleret truppen/fundet den rigtige formation i januar og februar?

Som jeg ser det, har vi stadig ikke - efter snart et år - fundet en måde at spille på, der tager højde for, at vi efter tabet af Sanneh simpelthen ikke er ekseptionelt stærke på dødbolde længere. Det falder tilbage på Bo, som virkelig skal bevise sit værd i de kommende måneder.


Indlæg fra: rasbak
Posteringsdato: 06 November 2018 kl. 15:46
Citat: Erik Barkman Erik Barkman skrev:

Enig. Mener, Rasbak på et tidspunkt kaldte ham "lovligt kulørt" - eller var det "underholdende"? - det er jeg helt enig i. Er simpelthen ikke tryg ved ham.

Det ville være bedre at kunne hæfte "stabil" på ham. Igår var han lidt for underholdende, og det gir ikke altid medvind på cykelstien at kunne bidrage med det som målmand.Wink 
Det så lovende ud da han kom til klubben. Jeg mindes et par træningskampe inden sæsonstart, hvor han så virkelig overbevisende ud.

Mener bestemt også det er tiden at give Mendoza chancen.

Indlæg fra: JoakimBL
Posteringsdato: 06 November 2018 kl. 18:35
Jeg synes det er for let købt at pege fingre af Delac. Jeg synes ikke der var tale om drop, men snarer elendigt forsvarsspil hvor han blev solgt.
Hvis nogen er overraskede over kampen, så må det være fordi man ikke har set kampene forinden eller kun fokuseret på resultaterne og pointhøsten. Vi spillede stort set som vi plejer. Jeg mener bestemt ikke vi er svingende i vores indsats, jeg synes vi spiller stabilt ringe, og den afgørende faktor er modstanderen, der også flere gange har været elendige.
Det er lidt ligesom alle “eksperterne” der bliver ved med at snakke om dødbolde og lange indkast. Vi er håbløse til dem, for vi har ikke de stærke duelspillere længere. Og alligevel bliver vi ved med at sende bolden om til duel, og vi taber dem stort set alle sammen. Om det er Bo eller spiller e der ikke har fattet det, skal jeg ikke kunne sige.


Indlæg fra: Gulning
Posteringsdato: 06 November 2018 kl. 21:45
Synes bestemt heller ikke man skal klandre Delac for det dårlige spil. Synes vi har set det gemmen flere kampe. Fantasiløst opspil. Alt for forudsigligt. Svag midtbane, ikke meget andet end høje bolde.
Ikke én sanneh til banke qvist´st lange bolde ind.
Tror det er taktikken det er galt med, Skal helt ny taktik til.
Spørgsmålet er om det er de rigtige spillere der er købt ind til det.


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 07 November 2018 kl. 07:03
Hvis vi havde spillet alle kampe som den mod VB, havde vi ikke haft 20 point nu.

Men jeg er enig i, at vores spil ikke på noget tidspunkt har set rigtig overbevisende ud her i efteråret. Vi har simpelthen ikke fundet opskriften på at spille uden især Sannah og Okosun, og indkøbene af en midtbanespiller med kompetencer, vi allerede var godt dækket ind med, og en angriber, som skal fodres af en playmaker, vi ikke har - de ser ikke velovervejede i bakspejlet.

Bo og truppen har virkelig noget at bevise nu. Og det gælder ikke mindst Delac, der kom håbløst ud til de to dødbolde, VB scorede på, og kiksede en let redning på deres første mål. Sjovt, at folk har så travlt med at forsvare ham; han har vel spillet én eller to fejlfri kampe i sin tid i AC ...


Indlæg fra: Fodbold Tosse
Posteringsdato: 07 November 2018 kl. 09:07
Dette var ikke alene Delac's skyld, men manglende afstemning mellem hans handlinger, og forsvarets handlinger havde en meget stor andel i 2 ud af 3 mål.
Hvis han kommer ud af målet så skal forsvars spillerne jo skabe plads til ham - kan han se at de i situationen ikke har mulighed for at give ham den plads, skal han jo så omvendt blive på stregen.

Delac har hele tiden været meget urotudoks i sin spillestil, specielt ude i feltet er der tydeligvis ingen der rigtigt kan forudse hvad han vil gøre - det gør at et nervøst forsvar bliver endnu mere nervøst.
 
Med den tydelige nervøsitet der er i forsvaret, er der for mig at se 2 veje at gå. 
Enten skal der skiftes til en mere klassisk skolet målmand, så han giver forsvaret ro - alternativt skal der vælges system, og så stilles med de samme 3, eller 4 mand i bagerste kæde hver eneste gang. På den måde vil det være forsvars spillerne der giver ro.Når jeg ser på kampen, så syntes jeg faktisk det største problem var Bjarke Jakobsens manglende evne til at håndtere VB's pres når han fik bolden.
En meget stor del af AC's opspil går den vej igennem, og det havde VB bare læst. 
Hver eneste gang bolden blev spillet den vej, så fløj der 2 VB spillere frem i et vildt pres. En situation som Bjarke Jakobsen igen og igen forsøgte at drible sig ud af, hvorfor AC spillet konstant gik totalt i stå.
Bjarke Jakobsen skal lære at slippe bolden meget hurtigere, i en fremadrettet aflevering, og resten af holdet skal lære at placere sig korrekt i de frie rum som et sådant vildt pres helt naturligt vil give.


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 07 November 2018 kl. 10:41
Citat: Fodbold Tosse Fodbold Tosse skrev:

Når jeg ser på kampen, så syntes jeg faktisk det største problem var Bjarke Jakobsens manglende evne til at håndtere VB's pres når han fik bolden.
En meget stor del af AC's opspil går den vej igennem, og det havde VB bare læst. 
Hver eneste gang bolden blev spillet den vej, så fløj der 2 VB spillere frem i et vildt pres. En situation som Bjarke Jakobsen igen og igen forsøgte at drible sig ud af, hvorfor AC spillet konstant gik totalt i stå.
Bjarke Jakobsen skal lære at slippe bolden meget hurtigere, i en fremadrettet aflevering, og resten af holdet skal lære at placere sig korrekt i de frie rum som et sådant vildt pres helt naturligt vil give.
God pointe. Det hårde pres på Jakobsen var også en af hovedårsagerne til VBs første mål. Jeg tænker dog, at Jakobsen lykkedes med at justere sit spil lidt efter den start, så det f.eks. ikke i nær samme grad var dér, skoen trykkede i anden halvleg. Men da var det selvfølgelig også langt hen ad vejen for sent.

Også helt enig omkring Delac - enten skal hele forsvaret lære at navigere efter hans indfald, eller også skal vi have en mand på kassen, der er mere velovervejet i sit spil. Jeg tænker umiddelbart, at det sidste er langt mindre kompliceret, men selvfølgelig: Hvis Mendoza simpelthen ikke har Superliga-niveau, så kan det jo blive nødvendigt at arbejde med Delac og hans impulsivitet.

Min oplevelse er så bare, at Mendoza godt kan være med, jf. f.eks. også øjenvidneberetningerne fra pokalkampen mod AaB.


Indlæg fra: JoakimBL
Posteringsdato: 07 November 2018 kl. 13:10
Det var såmænd ikke for at forsvare Delac, jeg tror blot ikke på at det er ham der er problemet. Jeg ville såmænd ikke have et noget problem med at prøve Mendoza på kassen. I min optik, så synes jeg dog det er at gøre ham til syndebuk, og det synes jeg bestemt ikke han har fortjent. Vores problemer er større og alvorligere end en lidt uortodoks keeper. 
I forsøget på at løse vores angrebsmæssige udfordringer, har man fuldstændig solgt defensiven. Og det kan godt være vi har dygtige folk på midten, men der er et eller andet der ikke fungerer, både defensivt og offensivt. Og når midtbanen ikke fungerer, så bliver alting til de lange høje bolde frem, som vi ikke har nogen der kan håndtere, og så går det galt igen derfra. 
Og Junker bliver da aldrig spillet varm, hvis han tilsidesættes for en der kan kaste indkast. Og det mener jeg ikke som kritik af Qvist, for han er bestemt mere og bedre end det, men han har ikke vist noget på den plads, der berettiger at han skal starte der. Problemet har nok været at man ikke har kunnet finde en anden plads til ham. Og vi får ikke nok ud af de indkast længere til at det berettiger vores ekstreme fokus på dem. Der er nok brug for noget nytænkning i den forbindelse. Eller nogle spillere der er bedre med hovedet og i duelspillet. 

Jeg ved ikke om det er træthed eller de skiftende systemer, men mange af de spillere der gjorde det godt i starten af sæsonen er dalet gevaldigt i niveau synes jeg. Og det er nok også derfor jeg er lidt imod at pege fingre af Delac. Jeg synes trods alt at han har holdt sit niveau nogenlunde. Fejl kan ikke undgås, og de koster nogle gange dyrt. Derudover synes jeg næsten kun det er Lumb der holde niveauet stabilt.Indlæg fra: Thomsen
Posteringsdato: 07 November 2018 kl. 13:48
Det er næsten aldrig en målmands skyld at en kamp bliver tabt. Men Delac er simpelthen for ustabil. Så simpelt synes jeg at det kan siges.
Forsvarer sælger ham af og til lidt billigt, men jeg synes simpelthen at meget af det han laver ee uovervejet og hovedrystende. Han er uortodoks - hvilket er helt i orden, så længe der bliver redder noget. Det gør der bare ikke i tilstrækkelig grad, synes jeg
Vi har en dygtig reservekeeper og det kan vi ligeså gost benytte os af. Det har to positive ting i sig: vi får prøvet en ny mand af og det vil presse Delac til at oppe sig til træning og kampe for reserveholdet og dermed højne sit niveau!

-------------
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust


Indlæg fra: carsten lindballe
Posteringsdato: 07 November 2018 kl. 16:59
Giver dig ret Thomsen, men det er nu sjovt at det er hvergang man har en chance for at lave et point hop i tabellen, så spiller de sådanne kampe som mod vb, havde vi fåed 3 point havde det givet en 4 plads og 5 point til 7 pladsen, de 5 point havde været rare og have når vi nu skal møde fck og fcm. Men det skal ikke undre mig at de kan spille anderledes, og overraske med at få  point i de 2 kampe,  men man har altid haft det svært med at sætte sig op til kampe mod bundhold som man skal slå.


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 08 November 2018 kl. 12:08
Tror egentlig, Qvist får chancen mere i kraft af sin højde end på grund af indkastene. Enhver kan vist efterhånden se, at de ikke er det våben, de var engang; til gengæld vil Bo tilsyneladende gerne have nogen deroppe, man kan sparke en lang bold efter.

Qvist vinder så bare for få dueller til rigtig at være effektiv som targetman, og afslutte kan han jo slet ikke. Derfor var udskiftningen mod VB heller ikke ulogisk ...

Hvad Delac angår, så giver jeg ham bestemt ikke hele skylden for nederlaget, jeg synes bare han har præsteret for ustabilt for længe. Tilsvarende måtte Skytte og Nattestad meget gerne se til fra bænken for min skyld, og Juel fortjener måske snart chancen i stedet for Nielsen ...

Der er masser af spillere, som har været faste på holdkortet, men ikke rigtig har præsteret godt nok til at fortjene det. Nu sprang Delac' mangler bare særligt tydeligt i øjnene mod VB, og så bliver han den første, der bliver nævnt.


Indlæg fra: Thomsen
Posteringsdato: 08 November 2018 kl. 12:41
Og så vil jeg lige nævne, at sidst en målmand blev udskiftet var det da Veselovsky blev smidt på bænken til fordel for Rønnow. Og det gik jo ganske godt.
Så ved jeg at Dannevang tabte pladsen til Clark, men det var i forbindelse med et transfervindue.

-------------
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trustPrint side | Luk vindue