Print side | Luk vindue

SOMMERTRANSFER 2020

Udskrevet fra: Fanklubben Den Gule Fare
Kategori: På Stadion
Forum navn: Klubhuset
Forum beskrivelse: Til emne som også er aktuelle langt ude i fremtiden.
Web-adresse: http://acsupport.dk/forum/forum_posts.asp?TID=739
Udskrevet den: 29 Maj 2020 kl. 15:48


Emne: SOMMERTRANSFER 2020
Indlæg fra: carsten lindballe
Emne: SOMMERTRANSFER 2020
Posteringsdato: 02 April 2020 kl. 16:01
https://hsfo.dk/artikel/avisen-erfarer-h%C3%B8jre-back-skifter-fc-fredericia-ud-med-ac-horsens" rel="nofollow - https://hsfo.dk/artikel/avisen-erfarer-h%C3%B8jre-back-skifter-fc-fredericia-ud-med-ac-horsensSvar:
Indlæg fra: Jeno
Posteringsdato: 02 April 2020 kl. 20:21
Citat: carsten lindballe carsten lindballe skrev:

https://hsfo.dk/artikel/avisen-erfarer-h%C3%B8jre-back-skifter-fc-fredericia-ud-med-ac-horsens" rel="nofollow - https://hsfo.dk/artikel/avisen-erfarer-h%C3%B8jre-back-skifter-fc-fredericia-ud-med-ac-horsens
 

Spændemde så hent dog ham her også når vi er i gang 

Steven Enna


Indlæg fra: Ultimo
Posteringsdato: 05 April 2020 kl. 21:47
Velkommen til Buus, han virker utrolig interessant, dejligt allerede nu at have nogle løsninger klar på højreback pladsen, der var kun Nymann og Franne til den plads, så utrolig fornuftigt at have handlet det her på plads allerede nu.

Fredericia har jo været et tophold i 1. division og lå jo bl.a på første pladsen og 2. pladsen i indeværende sæson. I sidste sæson var holdet også med i oprykningsræset i efteråret, men tabte derefter pusten i foråret. Det er desuden også værd at bemærke at Buus kom til klubben på samme tid som Jonas Dal og har altså haft ham som træner i de seneste 2 sæsoner, det tror jeg bestemt har været positivt og få en tidligere superligatræner ind under huden.  Her er lidt info jeg har samlet op mht. til ham:

17 ud af 20 mulige kampe i 1. division i denne sæson, hvilket må siges at være meget godt, stort set spillet alle kampe og de kom iøvrigt også forholdsvist langt i pokalen og var tæt på at slå SIF, men tabte desværre 3-4.

Sæsonen før det har han spillet 30 ud af 33 kampe, hvilket også må siges at være fuld tid, så altså en fast spiller for et tophold i 1. division (det er også værd at bemærke at 1. division aldrig har været så stærk som den har været de seneste år).

Samlet set har han 53 kampe med 5 mål og 4 assist til følge, det er også udmærket.

Iøvrigt har han også spillet for OB i hans yngre år, hvor han fik sin superligadebut på trods af det var hans eneste kamp.  OB plejer at være ret gode til at udvikle unge spillere (Mads Frøkjær, Jens Thomasen, Oliver Christensen, Kasper Larsen, Daniel Obbekjaer, Hans Christian Bernat , Jonathan Harboe)  så en fin talentsektor han kommer fra, mon ikke han kunne blive en potentiel gevinst.

Også værd at bemærke at han har haft kampe på både U-19, U-17 og U-16 landsholdet, så altså en tidligere U-landsholdsspiller vi får til klubben.

Han kan spille både HB, højrekant og central midt (står hvert fald på hans transfermarkt profil).

Denne transfer betyder nok desværre et farvel til Peter Nymann, som jeg hvert fald vil takke allerede nu for hans fremragende indsats, kæmpe fighterhjerte, samt passion og flot spil, kan jo som sagt godt være han får et halvt år mere, indtil Buus er spillet ind, men jeg tvivler, kunne ellers godt se Nymann i en slags assistent rolle hvis altså Korte smutter til sommer.

Velkommen hvert fald til Jacob Buus sikker på han nok skal blive et fremragende aktiv for holdet, de kampe jeg har set har han klart været Fredericias bedste spiller.

Iøvrigt ser Enna spændende ud og har et fint målsnit, ville måske ikke være en dårlig løsning ifht. at kunne skyde med lidt ekstra offensivt.Print side | Luk vindue