Print side | Luk vindue

Tråd om kommende ny træner

Udskrevet fra: Fanklubben Den Gule Fare
Kategori: På Stadion
Forum navn: Klubhuset
Forum beskrivelse: Til emne som også er aktuelle langt ude i fremtiden.
Web-adresse: http://acsupport.dk/forum/forum_posts.asp?TID=751
Udskrevet den: 09 August 2020 kl. 16:24


Emne: Tråd om kommende ny træner
Indlæg fra: Ultimo
Emne: Tråd om kommende ny træner
Posteringsdato: 28 Juli 2020 kl. 10:27
Ærgeligt at manden stopper selvfølgelig, men jeg vælger nu alligevel at komme med et lidt mere positivti indspark ifht. til det her, fantastisk at vi har manden i næste sæson også som manager det har været smart at få lagt det ekstra år på kontrakten.

Hylder Bo Henriksen som manden der fik rejst fønix'en fra asken, fået fodboldånden i Horsens til at genopstå, men nu skal vi jo også huske at han trods alt stadig har fra næste sæson, en sæson hvor jeg tror vi virkelig kan få vores fulde potential til at "shine", så det er jo enormt positivt.

Når det så er nævnt skal bestyrelsen jo til den kommende sæson se på mulige træneremner, her er der mange gode valg efter min mening, især med tanke på at ligaen jo er blevet cuttet ned så der er flere emner af tag af.

Torben Andersen fra folkeren har allerede nævnt Retov, det synes jeg jo også er en udmærket kandidat, men der er jo en god portion at vælge imellem.

Vil lige give mit eget besyv med og så kan andre jo passende komme med et forslag på hvem de mener kunne være med til at give noget frisk blod ind i projektet.

John Lammers har været en fantastisk træner for EFB og blev måske lidt uretfærdigt fyret efter at han ellers havde det højeste pointsnit nogensinde for en fyret EFB træner.

Christian Lønstrup reddede Roskilde på trods af matchfixing sagen (iøvrigt en sag han fremstod meget hæderligt i) og har samtidig rykket Helsingør op på rekorttid fra 2. division til Superliga, en virkelig sympatisk træner som har arbejdet med et langt mindre budget end hvad vi har i Horsens.

Steffen Højer var et mulehår fra oprykningen sidste år med Viborg og havde også det bedste hold i 1. division, at Silkeborg så rykkede op alene fordi de havde Ronnie Schwartz er en anden historie, bestemt en kompetent træner der kan være med til at flytte holdet.

Jesper Sørensen, god tid i AGF tiden som assistent, meget vellidt og samtidig også et godt rygte som træner for SIF, var med til at rykke holdet op og var en enkelt sæson i superligaen med holdet. Også en rigtig fin tid i BIF iøvrigt, virker meget kompetent.

https://www.google.dk/search?sxsrf=ALeKk02kaFCMkuFTeyefztCH00IXtIzh1A:1595923981082&q=Azrudin+Valenti%C4%87&stick=H4sIAAAAAAAAAONgVuLSz9U3yEsrTzLJfsRoyi3w8sc9YSmdSWtOXmNU4-IKzsgvd80rySypFJLgYoOy-KR4uJC08SxiFXSsKipNycxTCEvMSQUqOtIOACE8b8RaAAAA" rel="nofollow - Azrudin Valentić , navnet er sikkert ikke så bekendt for mange, men kan fortælle at han var manden bag Amager's 2 sidste pragtsæsoner som manager, sidste sæson hvor de var 2 point fra en oprykning og denne hvor de endte i top 4, fremragende træner af hvad jeg har hørt og set hvert fald.

Niels Lodberg er jo en klublegende der både har rykket klubben op som spiller og træner, så han vil jo selvfølgelig også være et naturligt bud, han har stået i kulissen i SE og var vel på et tidspunkt tæt på at få jobbet som cheftræner der da Claus Nørgaard smuttede, kunne bestemt være en mulighed, spillestilsmæssigt ligger han ret tæt på hvad vi praktiserer i forvejen.

Michael Hemmingsen, lige nu sportsdirektør i OB, men meget kan ske på et år, flot sæson med Næstved hvor de var super tætte på oprykning sidste år også tidligere cheftræner for RFC, SE og FCV da de var i superligaen, samt en assistent fortid i OB.

Morten Mølkjær, Koldings cheftræner har virkelig haft en sprudlende sæson som træner, først var han i efteråret med til at føre Aarhus Fremad ind som suveræne 1'er i deres pulje, og i foråret får han oprykkerholdet Kolding spillet ind i top 5 i 1. division, en ung upcoming træner.

Peter Sørensen har før haft manager rolle, fik flotte resultater med SIF, oprykning og 2 sæsoner i superligaen, samt reddet Hobro sidste år i playoff dyst, også en interessant kandidat.

Troels Bech, enten som træner eller sportschef, virker meget kompetent ligegyldigt hvilken af de 2 tjanser han ville ende i og iøvrigt ret god sportschef i BIF, før været træner i klubben.

Ole Nielsen kunne også være en kandidat til sportschef posten, var med til at hente nogle fremragende spillere ind for Vendsyssel og synes generelt de var uheldige med at rykke ned sidste sæson.

Michael Hansen kunne også være en fin mulighed, var med til at rykke SIF op i sidste sæson, samt cheftræner for FCV da de var i superligaen også en spændende kandidat.

Jens Berthel Askou, fremragende træner og bestemt en af mine personline topkandidater, passer perfekt ind spillestilsmæssigt og energimæssigt ude på sidelinien, kan være at han gerne vil prøve sig af i Horsens efter han har vundet et mesterskab på Færøerne (I øjeblikket cheftræner for HB Torshavn som er suveræn 1'er, iøvrigt med Delphin Tshiembe på holdet). Han var fremragende for Vendsyssel i starten som assistent og senere som træner hvor han jo rykkede holdet op og var enormt tæt på redning.

Han burde simpelthen være en af klubbens absolutte topkandidater en konstellation med ham som træner og Ole Nielsen som sportschef ville være GULD værd for Horsens, vi ville kunne køre videre med stort set samme setup, både talentmæssig og spillermæssigt, han er den "perfekte" kandidat i min optik.

Så lige Tommy Poulsen nævnte den fremragende Henrik Pedersen som jo var træner i 2. Bundesliga med Union Berlin og var tæt på oprykning samt i 3. Bundesliga med Braunschweig (hvor Jonas Thorsen iøvrigt spillede under ham), det ville jo være helt surealistisk hvis han kom til klubben, ham og "Berte" er mine topkandidater, synes virkelig Henrik Pedersen er en imponerende træner.Svar:
Indlæg fra: lindballe-01
Posteringsdato: 28 Juli 2020 kl. 12:52
https://www.facebook.com/carsten.l.hansen.9?comment_id=Y29tbWVudDozMTQzNzIxOTI4OTk2NDM4XzMxNDQwOTU1NDU2MjU3NDM%3D" rel="nofollow - Carsten Lindballe Hansen  Det var vel et eller andet sted forventet, med hans stop. Han kan ikke blive ved med at holde til at dobbelt jobbe som træner og sports chef,så lav nu ikke den samme fejl, som da Kent Nielsen blev i et halvt år efter han havde skrevet kontrakt med Brøndby, der stod han uengageret op ad stolpen resten af sæsonen,og vi rykkede ned. så fyr ham som træner men behold ham som sports chef, i næste sæson. Men tak for alt BO hvad du har givet til Horsens, du skal ikke straffes for at der er en bestyrelse, der ikke vil give dig flere penge til at handle med.


Indlæg fra: Thomsen
Posteringsdato: 28 Juli 2020 kl. 17:59
Det er en gigantisk katastrofe for AC Horsens!
Bo Henriksen virker til at være immun overfor nedrykninger. Han er perfekt for AC Horsens, men vi må også erkende, at klubben har givet Bo nogle dårlige betingelser, så jeg forstår hans beslutning!
Det bedste vil nu være, at man finder en ny træner hurtigst muligt og gør Bo til sportschef resten af tiden. Her vil han kunne hjælpe i de næste to vinduer og være sparringspartner for den nye træner.

-------------
SU-SU-SUPERLIGA
In Bo we trust


Indlæg fra: Jørgen A
Posteringsdato: 28 Juli 2020 kl. 20:14
Jonas Dal eller/og Niels Lodberg 


Indlæg fra: rasbak
Posteringsdato: 29 Juli 2020 kl. 14:34
Enig med Ultimo.
At vi også råder over Bo H i næste sæson er mere end vi overhovedet kunne forvente.

At Bo allerede nu meddeler sit valg, og giver bestyrelsen og Kristian Nielsen lang tid til at kunne vælge den rigtige kandidat, viser at ACH er mere end en tilfældig ligegyldig klub for ham.

Jeg tror simpelthen ikke Bo er typen der mentalt smider håndklædet i ringen - det er han alt for ærgerrig til.

Det bliver meget svært at finde en træner, der på samme måde som Bo H, passer ind i en krævende rolle hvor man både skal være træner, scout, manager, sjælesørger, grillmester og sikkert mange andre egenskaber.

Men nu har Kristian Nielsen og Bo Pinholt da chancen for at få afsøgt mulighederne i god tid.


Indlæg fra: lindballe-01
Posteringsdato: 29 Juli 2020 kl. 22:52
jeg er bange for at man går efter en billig træner fremfor en med kvaliteterIndlæg fra: Jeno
Posteringsdato: 30 Juli 2020 kl. 06:58
Citat: lindballe-01 lindballe-01 skrev:

jeg er bange for at man går efter en billig træner fremfor en med kvaliteterDet bliver en billig træner men håber da selv at Bo H overtager Kristian Pind plads da jeg ikke syntes om ham. Vi har jo ikke råd til noget jo :-)

Det er og bliver et kæmpe tab og hvis ikke der kommer flere penge ind så har ACH en meget dyster fremtid da klubben ikke har haft penge i alle de år den har været grundlagt.

Jeg kan ikke pt se hvem der har samme dyder som Bo H.


Indlæg fra: Jeno
Posteringsdato: 30 Juli 2020 kl. 07:00
Citat: rasbak rasbak skrev:

Enig med Ultimo.
At vi også råder over Bo H i næste sæson er mere end vi overhovedet kunne forvente.

At Bo allerede nu meddeler sit valg, og giver bestyrelsen og Kristian Nielsen lang tid til at kunne vælge den rigtige kandidat, viser at ACH er mere end en tilfældig ligegyldig klub for ham.

Jeg tror simpelthen ikke Bo er typen der mentalt smider håndklædet i ringen - det er han alt for ærgerrig til.

Det bliver meget svært at finde en træner, der på samme måde som Bo H, passer ind i en krævende rolle hvor man både skal være træner, scout, manager, sjælesørger, grillmester og sikkert mange andre egenskaber.

Men nu har Kristian Nielsen og Bo Pinholt da chancen for at få afsøgt mulighederne i god tid.forstår godt Bo H. at han vil prøve noget nyt , manden har jo ingen penge at købe for og det lyder jo til at det kun bliver værre og værre , og som han selv siger han vil gerne vinde medaljer og det kommen han ikke til i ACH nogensinde


Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 30 Juli 2020 kl. 11:44
Ja, ærgerligt at Bo forlader os. Men også meget forståeligt. Han har mere eller mindre opnået det med AC Horsens, som det er realistisk at opnå, når nu økonomien er, som den er. Og så er syv år altså længe at sidde i et hvilket som helst job - det er 100% naturligt, at han har lyst til at prøve noget nyt.

Hvis AC havde en sponsor- og tilskueropbakning, der gjorde det muligt at booste budgettet og række ud efter tredjepladser, pokalfinaler og europæisk fodbold, så var han måske blevet, men det er såmænd ikke engang sikkert. Og uanset hvad: Sådan er virkeligheden bare ikke.

(I øvrigt er det heller ikke sikkert, han ville være den rigtige at have ved roret i forbindelse med sådan et sats - sidst han fik et stort transferbudget at lege med, gik det jo grueligt galt ... Jeg tænker selvfølgelig på Junker og Sivert)

I forhold til hvem afløseren skal være, har Ultimo jo mange gode bud. Grundlæggende tænker jeg, at vi skal gå efter et ungt trænertalent, der er sulten efter at bevise sig på Superliga-niveau. Det er det, vi har haft held med før (Kent Nielsen, Johnny Mølby, Bo) og det er det, der passer bedst ind i Horsens' DNA. Garvede, blaserte rotter som f.eks. Henrik Jensen passer bare ikke ind.

Vedkommende må meget gerne komme fra 1. Division med et godt kendskab til talentmassen dernede i baglommen, og så skal han vel være god til unge spillere - når nu det er et område, vi satser på.

Bliver spændende at følge!

I forhold til næste sæson, så hælder jeg også til at tro, at Bo kan holde skruen i vandet, omend problemet i Kent Nielsens sidste halvår vist mere var spillernes indstilling end Kents. Under alle omstændigheder bliver det nok vigtigt at holde øje med tegn på, at gejsten og motivationen ikke er, hvad den bør være - og at være klar til at handle, hvis man vurderer, at der skal en ny træner til allerede før Bos kontraktudløb.


Indlæg fra: JoakimBL
Posteringsdato: 30 Juli 2020 kl. 20:11
Jeg tror/håber at udmeldingen nu betyder man får ham skiftet ud. Om ikke hurtigst muligt, så i hvert fald så snart som det giver mening, og det er altså ikke om 1 år ved kontraktudløb. Og så snart han har fundet sin nye arbejdsgiver, så bør han have sidste arbejdsdag i Horsens, hvad enten han kun er sportsdirektør eller manager.
Jeg har før talt for at Bo skulle fyres, men efter dette forår, havde jeg gerne beholdt ham. Udmeldingen betyder dog for mig at jeg jeg ikke tror at Bo i nogen kapacitet er den rigtige på posten i næste sæson. Og med det de forudsætninger man stiller til rådighed for ham, så vil Horsens uanset være nedrykningsfavorit. I den situation, vil man under alle omstændigheder skyde på træneren hvis det går skidt, og det vil være umuligt ikke at stille alle mulige spørgsmål om hans engagement og fremtid. Det er ikke rimeligt over for Bo. Jeg synes bestemt den bedste løsning for begge parter må være at skilles mindeligt nu.


Indlæg fra: Gule71
Posteringsdato: 01 August 2020 kl. 01:56
Jeg mener klart at man skal se mod Henrik Hansen i OB. Vi kender ham alle for en blændende boldspiller og efter sigende skal han være taktisk rigtig stærk.
Jesper Hansen som sportsdirektør bør ligge til højrebenet. Han er jo så lokal som nogen kan være.
Henrik Hansen kender vi og han kender os. Desuden kender Henrik og Jesper hinanden både fra AC tiden men også fra OB.
Henrik Hansen er vel også en billigere løsning end Retov, Mølby, Peter Sørensen, Troels Bæk og andre som er nævnt.
Hvis den konstellation ikke er oplagt, så ved jeg ikke hvad er?Indlæg fra: Ultimo
Posteringsdato: 01 August 2020 kl. 17:31
Citat: JoakimBL JoakimBL skrev:

Jeg tror/håber at udmeldingen nu betyder man får ham skiftet ud. Om ikke hurtigst muligt, så i hvert fald så snart som det giver mening, og det er altså ikke om 1 år ved kontraktudløb. Og så snart han har fundet sin nye arbejdsgiver, så bør han have sidste arbejdsdag i Horsens, hvad enten han kun er sportsdirektør eller manager.
Jeg har før talt for at Bo skulle fyres, men efter dette forår, havde jeg gerne beholdt ham. Udmeldingen betyder dog for mig at jeg jeg ikke tror at Bo i nogen kapacitet er den rigtige på posten i næste sæson. Og med det de forudsætninger man stiller til rådighed for ham, så vil Horsens uanset være nedrykningsfavorit. I den situation, vil man under alle omstændigheder skyde på træneren hvis det går skidt, og det vil være umuligt ikke at stille alle mulige spørgsmål om hans engagement og fremtid. Det er ikke rimeligt over for Bo. Jeg synes bestemt den bedste løsning for begge parter må være at skilles mindeligt nu.


Jeg synes nu det hele er en smule mere nuanceret end det, man skal altså lige huske at både Niels Frederiksen og Jacob Michelsen har udløb til næste år, så det er altså meget normalt med superliga trænere der kun har 1 år (og iøvrigt også en del sportsdirektøre med udløb næste år, fx OB's) og til de fans der mener vi skal af med ham allerede nu, kan tænke sig til om det vil blive billigere at hente spillere når vi har "fyret" en manager som vi skal betale løn til et år endnu, det bliver EFB om igen, det cirkus tror jeg bestyrelsen ikke vil være en del af  selvom jeg da er klar over signalværdien af hvad der er blevet sagt, jeg tror jo bare at Bo er blevet spurgt ifht. situationen til at starte med på GF's stadion, hvorefter BT har ville lave et interview med ham, hvor de sikkert har haft en del andre spørgsmål, men kun "highlighted" spørgsmålet om han ville videre, selvfølgelig smart arbejde af avis såfremt det er rigtigt da det jo ville give flere clicks.

I Horsens nytter forhastede beslutninger bare ikke, det vi har overlevet på frem for alt er kontinuiteten, det er det der gør os forskellige for Hobro, EFB, Vejle, Viborg og andre at vi har bevaret.

Bo Henriksen har gjort det fantastisk og jeg er ikke i tvivl om at han da vil gøre sit arbejde færdigt i Horsens, hvilket også er noget han påpegede at der jo altså er ingenting over klubben, der er stort potentiale i den her trup og mulige Jeppe Kjær millioner som vil gøre klubben endnu mere attraktiv generelt, jeg kan dog også forstå de folk der var sure over han udtalte sig til BT, men igen vi ved ikke om de kun har bragt et uddrag af interviewet eller om det var hele "planchen" og så må vi jo også bare sige det som det er, en lille klub som vores har brug for PR'en, så at vi har kunne dominere mediebilledet som vi har siden udmeldingen, hæver også prestigen på os som medievare generelt, derfor er det også svært for Bo H. at afvise interviews.

Barkman: Meget meget enig, folk glemmer helt at det hold der rykkede ned med Kent Nielsen sæsonen inden var blevet rippet, vi manglede Henrik Hansen vores bedste spiller blandt andet som vi solgte for en slik til OB, det samt vi ikke havde en bred nok trup, gjorde udfaldet ifht. nedrykning. Og så er KN situationen jo milevidt anderledes, han havde kontrakt halvt inde i sæsonen, det var netop der problemet var begravet, at have en træner der smutter halvt inde i en sæson er uholdbart, derfor dejligt at vi har Bo til hele sæsonen og ja det helt store problem var spillerne, jeg husker blandt andet en Besert Berisha der stak Kenneth Emil Pedersen en på hovedet, KEP der jo ikke var videre sympatisk i Horsens hvor han på et tidspunkt var på grænsen til at blive politianmeldt for at sparke en ungdomsspiller fra EFB ned under en indendørsrturnering. Så ja truppen var bare for svag til at overleve det år.

Jeg synes også vi skal holde og væk fra "fusere" folk der allerede har været i klubben og er "old news" skal simpelthen ikke ansættes igen, bestyrelsen skal ikke være dovne i deres ansættelse og bare hente det første navn ind der bliver snakket om på Discovery og NENT (Retov, Mølby, Kent Nielsen) der skal simpelthen scoutes noget mere, som sagt er jeg meget enig med Barkman, prøv nu en ung og upcoming træner af, Retov er for konservativ til klubben ifht. trænerstil, kan slet heller ikke forstå Torben Andersen hyper ham sådan op, det må være fordi han har set Discovery interviewe ham om at blive cheftræner i Horsens på et tidspunkt og så er han dykket ned i det sår fordi det er hvad der lige er på mode at sige, han er for konservativ og har slet slet ikke erfaringerne ifht. at få en bundklub til at præstere, indtil videre har han fået et hold ind i top 6 med et top 3-4 budget, det kan jo ikke siges at være imponerende.

Så hellere en Henrik Hansen, Berthel Askou, eller Henrik Pedersen, vi skal hvert fald ikke have Mølby så kender jeg en del der stopper med komme til fodbold, fuldstændig middelmådig træner som endda røg ud af top 6 med Vendsyssel og endte på en 7. plads i 1. division, stinker langt væk af konservativ middelmådighed, nej tak!. Selvom jeg dog er ganske sikker på at bestyrelsen er for fornuftig til at ansætte ham i en cheftrænerrolle.

Tror klubben skal se sine værdier i sømmene og gå efter en træner der matcher det, en anden trænerprofil der kunne være god for os kunne være en https://www.google.dk/search?sa=X&biw=1920&bih=966&q=Jan+J%C3%B6nsson&stick=H4sIAAAAAAAAAONgVuLUz9U3sMwoMa96xGjCLfDyxz1hKe1Ja05eY1Tl4grOyC93zSvJLKkUEudig7J4pbi5ELp4FrHyeCXmKXgd3pZXXJyfBwCm77yVUwAAAA" rel="nofollow - Jan Jönsson fra Stabæk i Norge, han havde jo success med både Junker og Skytte i sidste sæson og de har faktisk en ret imponerende spillestil (så deres sidste 2-2 kamp mod Bodø/Glimt), så han er måske et godt outsiderbud.


Indlæg fra: Jeno
Posteringsdato: 02 August 2020 kl. 09:25
Tror ikke trænere er vilde med at skulle til ACH når klubben ikke kan købe spillere og man skal have en finger med i så meget uden at få en stor lønseddel, Kristian Pind jeg håber du ved hvad du gør for alle hold i Superligaen forstærker sig undtagen sølle ACH


Indlæg fra: rasbak
Posteringsdato: 02 August 2020 kl. 17:58
Citat: Jeno Jeno skrev:

Tror ikke trænere er vilde med at skulle til ACH når klubben ikke kan købe spillere og man skal have en finger med i så meget uden at få en stor lønseddel, Kristian Pind jeg håber du ved hvad du gør for alle hold i Superligaen forstærker sig undtagen sølle ACH
Det er vi - for en gangs skyld - ikke enige om ( en lille ironisk stikpille...Wink )

Jeg tror faktisk at rigtig mange vil finde et job som cheftræner for ACH rigtig attraktivt, fordi man både han trænergerningen og en stor finger på pulsen omkring scouting.

Den eneste hindring jeg ser for at hente en virkelig trænerkapacitet - er lønnen....


Indlæg fra: lindballe-01
Posteringsdato: 02 August 2020 kl. 19:11
han lydder i mine øre, mere og mere desperat for at få tilbudt noget andet en AC i næste sæson, han lydder som en stor jobsøger 😂

https://www.bt.dk/superligaen/bo-henriksen-aabner-tv-doeren-branchen-afskraekker-mig-ikke?fbclid=IwAR1j78_u5-QcEVTlq46Fv421VeYU65PyzdByQLAy2oSyr1cr3fC8J9fh4dc" rel="nofollow - https://www.bt.dk/superligaen/bo-henriksen-aabner-tv-doeren-branchen-afskraekker-mig-ikke?fbclid=IwAR1j78_u5-QcEVTlq46Fv421VeYU65PyzdByQLAy2oSyr1cr3fC8J9fh4dc


Indlæg fra: Jeno
Posteringsdato: 03 August 2020 kl. 09:24
Tja man er sandelig ikke misundelig over feks som SE som bare henter spillere nu hvor ACH ved ikke om Bo H forsætter eller sælger ham og min optik er det lige meget om det er den kommende sæson eller næste sæson vi rykker ned, man får hvad man betaler for og ACH har ingenting


Indlæg fra: Tiger
Posteringsdato: 04 August 2020 kl. 11:00
Puh ha Jeno, det er godt nok op ad bakke med dine ensidige kommentarer.
Jeg tænker, du måske kunne have glæde af at melde dig ind i facebook gruppen: De Positive AC Horsens fans😉
Indlæg fra: Erik Barkman
Posteringsdato: 05 August 2020 kl. 13:05
Jeg har altid undret mig over Jenos måde at være fan på. Jeg synes da også nogle gange, det er lidt tungt at holde med Horsens, men Jeno har jo tilsyneladende INGEN glæde ud af at supporte klubben - så hvorfor egentlig blive ved? Smile


Indlæg fra: Grev Axel
Posteringsdato: 06 August 2020 kl. 22:26
Citat: Erik Barkman Erik Barkman skrev:

Jeg har altid undret mig over Jenos måde at være fan på. Jeg synes da også nogle gange, det er lidt tungt at holde med Horsens, men Jeno har jo tilsyneladende INGEN glæde ud af at supporte klubben - så hvorfor egentlig blive ved? Smile

Han har skrevet 501 indlæg. Jeg tvivler stærkt på at du eller andre kan finde et positivt et blandt dem :-)Print side | Luk vindue